iPhone 6 Plus

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Re: iPhone 6 Plus

Post od Lobachewsky »

Telefon se pod palcevima raspada, a mi idalje mora da slusamo jebacke price o apple brendu. :roll:

Meni je samo interesantna ironija da Apple izbaci telefon koji se bukvalno raspada pri malo jacem pritisku, a ovamo su na sva usta prozivali samsung za koriscenje plastike. Vazno da smo se naslusali svakojakih strucnjaka za plastiku, nisi mogao da im dokazes nista koliko su svi sve znali, i onda dobijemo ovu nadrealnu situaciju.
Green napisao:Neko pomenu da se iP6+ ispresavijao pri normalnom koriscenju. Ako pod normalnim koriscenjem podrazumevamo drzanje telefona u ruci, kucanje poruka, pozive, internet pretragu itd., kako je onda moguce tako saviti telefon
Green, teoretski jeste tako, medjutim u praksi se telefon ne koristi pincetom, nekad ga bacis na krevet, nekad sednes na njega, nekad zaspis preko njega, nekad ga stavis u dzep i sagnes se da zavezes pertlu... Pazi, opravdanje uvek moze da se nadje, a vidim ima dosta entuzijasta koji umeju da pronadju "pravi" ugao gledanja na stvari. Ipak mislim da je za nesto sto kosta 600-700 evra ovo nedopustivo. Kao sto je bio i problem sa antenom na cetvorci.
Nego to je ono u standardnom Apple fazonu - nismo krivi mi sto smo takav propust pustili u serijsku proizvodnju vec ti sto telefon drzis u dzepu.
Green napisao:Ali, ako je telefon navodno bio u dzepu (sto je veca verovatnoca), kolika je to sila bila u pitanju pa da se telefon bas toliko savije, ako znamo za onih 35kg, potrebnih da se telefon savije?
Ispade sada da su oni klinci hulkovi kada palcevima mogu da razviju toliku silu. :chytry:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: iPhone 6 Plus

Post od Joxy »

Ovde je sve rečeno, volim kada meni ostane samo to sve da potvrdim i kažem svaka čast. :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Gledao sam neki snimak na YT gde ga testiraju po dzepovima, sa i bez futrolica. Cak i ona Armor Case ne moze da ga zastiti kada ga npr stavis u zadnji dzep i sednes. Odmah se iskrivi, ne onoliko koliko se krivi prstima, ali se ipak vidi.
Ako nadjem ponovo snimak, postavicu ga.

woona
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 27. Sep 2014. 11:53
:: Nexus 4

Post od woona »

Svaka cast ljudima koji ce dati toliki novac za telefon koji se krivi. Kada kupis skup telefon obicno mu postanes rob a to ce ovde pogotovo biti tako. Ovaj telefon zahteva vise paznje od novorodjenceta.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Azimuth napisao:Gledao sam neki snimak na YT gde ga testiraju po dzepovima, sa i bez futrolica. Cak i ona Armor Case ne moze da ga zastiti kada ga npr stavis u zadnji dzep i sednes. Odmah se iskrivi, ne onoliko koliko se krivi prstima, ali se ipak vidi.
Ako nadjem ponovo snimak, postavicu ga.
To sam i ja rekao. Dvoje se bas na to zalilo.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ne znam sto se toliko raspravljate kad ga pola vas nece ni kupiti.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Auu...kad je već stvarno tako...polako odustajem od 6plus...
Nikad ni jedan fon nisam nosio u zadnjem dzepu, kp i uvek u prednjem džepu nosim fon...ali mi opet to ne uliva sigurnost nekako da se i u prednjem džepu iskrivi, savije...hmmm
Videću jos...od 01.11 mogu ugovor da produžim a do tada će se više sve znati...
Huawei

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Steta sto kod nas nema legalno iPhone za iste pare kao na zapadu, voleo bih da uporedim ovu i tadasnju pricu.
Cinjenica jeste da 6+ ima taj problem sa savijanjem, ali ne u tolikoj meri u kojoj se predstavlja. Ali kad je Apple u pitanju, sve se augmentise i hiperbolise do nevidjenih razmera. Jedva cekam da neko kaze da ga je savio samo gledajuci u njega, pa jos da postavi video klip.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

miodrage napisao: Jedva cekam da neko kaze da ga je savio samo gledajuci u njega, pa jos da postavi video klip.
Hahahahaha...joj crcu od smeha...tooo miodrage :)
Huawei

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Kakva komedija,... ovaj što sam za sebe kaže da je ostrašćen i nerealan, sad prebacuje drugima da kritikuju Apple sa argumentima koji su preuveličani do neviđenih razmera. :lol: :lol: :lol:

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

Ovde bi 80% ljudi dupe prodalo za 6+ i to feleričan

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

knezevic76: aferim

Bitno je da je misljenje: "Android i tacka" vrlo objektivno, oslobodjeno svih predrasuda koje postoje, situacija se sagledava vrlo realno, i nema traga ostrascenosti.
Android fanboyevi su dokazano najgori od svih.
Sve u svemu gledano, Android je doneo samo zlo a i mislim da je to proizvod Satane licno :) Hvala ti Boze za WP i iOS, ta mala svetla tacka na kraju mracnog tunela mnogo znaci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

knezevic76, pa nisu valjda svi toliki kompleksasi.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Miodrage je dobro rekao...da je u Srbiji iphone cena kao npr u EU...druga priča bi se vodila ovde trenutno...
Bas cu da potražim nemačke komentare u vezi iphone 6plus i tog čuvenog savijanja i krivljenja u dzepu...
Huawei

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa nema šta drugo da se komentariše. Ceo svet bruji o tome kako se relativno lako savija. Jedini podatak koji možeš naći jeste o samoj prodaji kako u prodavnica ma tako i kroz pakete.
Meni lično iOS jeste zanimljiv, pogotovo ovaj 8, ali prosto se ne bih usudio da dam tolike pare za aparat za koji nisam siguran da se neće raspasti u džepu. Neko drugi možda nalazi u celoj ovoj priči izgovor za šta god, neko mozda zaista nema para, a onih koji samo svoga konja hvale ima na sve strane i njih ne uzimam za ozbiljno.
Valjda će u nekoj od narednih serija ispraviti ovo sto je uzrok savijanja. Navodno kad se rasklopi ispod stoji ta konstrukcija i bas u tom delu gde se savija je ta konstrukcija tj ram sastavljen sa jednim šrafom. Kažu da je to problem.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Azimuth mislio sam forum neki nemački ko već poseduje 6plus pa da pročitam sta vlasnici istog pišu....
To me zanima...
Znam da tu nema puno sta da se kaže ali valja se pročitati što više i biti što više upućen u sva dešavanja....
Huawei

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

Lobachewsky napisao:knezevic76, pa nisu valjda svi toliki kompleksasi.
sva priča pada u vodu kad se dotični pojave na ulici sa ovim aparatom.Zaboravi se na sve mane.
Treba samo malo šire pogledati oko sebe, ljudi su skloni uzeti i preplatiti nešto što ne vredi te novce,da bi bili viđeni,jer je realno retkost na našim ulicama videti noviji iPhone (ne računam kineze u bloku 70),ipak je to made in USA ili možda nije?
A gde je ona priča o kupovini aplikacija ili su možda u međuvremenu postale besplatne, što bi i bilo fer za kupce šestice.
OK 1000 dolara za iPhone,nije problem, pogotovo nekom ameru,saudijcu,malezijcu,švabi.......trećina,polovina,četvrtina njihove plate (sin mog prijatelja koji živi preko će ga kupiti od dva dzeparca).....Gde se npr Srbi nalaze u toj priči?
Najskuplji telefoni u srbiji se većinom šetaju na 24 rate ! I to su aparati oko 500 evra.
Kad se prelista malo ovaj forum svi nalaze neke zamerke,idu u sitna crevca,svi su potencijalni kupci a znam bar trojcu korisnika iPhona (starijih modela) koji neće da plate aplikaciju koja im treba i to tričavih par dolara.O čemu mi onda pričamo?

Dalabu
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 19:11
:: iPhone 6 plus
:: Samsung galaxy note2

Post od Dalabu »

Posle 7 dana mogu da kazem da je telefon odlican. Nema greske. Ali cinjenica je da mora jako pazljivo da se koristi. Meni to nije problem jer imam dovoljno godina, ali utisak da ne sme da padne je i opterecujuci.
Ovoliko neuspeha jos nikome nije uspelo.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

@Dalabu koliko sam ja video u drop testu, izuzetno su izdržljivi. Mnogo veći problem je savijanje

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

E konačno da neko i ovde bude vlasnik istog telefona...
Aj malo više opisi sve...
Huawei

Odgovori