. Evo ti 1 primer. Burazer je pre godinu dana uzeo S3 za 200 eur u inostranstvu, jeste bila neka acija ali je za te pare uzeo a evo posle godinu dana ti ovde ne mozes da nadjes S3 ispod 240 eur, mislim da ima neku garanciju itd i to gledam preko Telekoplusa kao akcija S3 245 eur, gde mi zivimo
 . Evo ti 1 primer. Burazer je pre godinu dana uzeo S3 za 200 eur u inostranstvu, jeste bila neka acija ali je za te pare uzeo a evo posle godinu dana ti ovde ne mozes da nadjes S3 ispod 240 eur, mislim da ima neku garanciju itd i to gledam preko Telekoplusa kao akcija S3 245 eur, gde mi zivimo  

Telekoplus i ostale online prodavnice koje nude milion modela su manipulatori. Oni sve imaju, sve nude, isporuka u roku od 24 časa, a kada zoveš da pitaš za neki model, kažu ti da to nemaju, da niko do sada nije tražio, da zoveš sutradan da vide da li će to dobiti u ponudi, eventualno da mogu da poruče pa da sačekaš par dana... A na sajtu lepo piše da imaju i da je cena ta i ta... Da ih prijaviš tržišnoj inspekciji, samo se maltretiraš, jer oni će da utrape inspektoru neki jeftin model, a on će da zažmuri. Srbija do Tunguzije.coa89 napisao:gledam preko Telekoplusa kao akcija S3 245 eur, gde mi zivimo

da za cene su super nisam nasao nigde jeftine od njih,. za rate sam procitao na njihovom sajtu ali opet ih moram nazvati da vidim koji su uslovi kako daju na rate.
 da za cene su super nisam nasao nigde jeftine od njih,. za rate sam procitao na njihovom sajtu ali opet ih moram nazvati da vidim koji su uslovi kako daju na rate. 

Na 6 rata daju samo ako imaš čekove. Na karticu ne može.ilex napisao:hvala vam za informacijeda za cene su super nisam nasao nigde jeftine od njih,. za rate sam procitao na njihovom sajtu ali opet ih moram nazvati da vidim koji su uslovi kako daju na rate.