Pozdrav
Mp3 plejer za Symbian?
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Doolentije
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

bota, ja  sam juce isao od Beograda do Pirota, pa sam imao priliku da malo vise koristim plejer ...... ne znam zasto, ali neke pesme ocajno zvuce preko Power-a ...... cak sam mislio da su mi slusalice prosvirale, dok ih nisam pustio iz n90 plejera (koji opet pravi probleme sa nekim pesmama, tako da onda moram da koristim WMA+)... sve u svemu, ne znam koji plejer jos da probam 
pozdrav

pozdrav
Da, jaaaa!!! Odlican je, ako ne i najbolji, pored toga ima i funkciju audio recordera koji moze da snima zvuk u vise kvaliteta.ad_insane napisao:Niko ovdje ne koristi ALON Mp3 Player?
Takodje mogu reci da sto se kvaliteta zvuka tice, fabricki plejer je saaasvim pristojan, cak bolji od vecine koje ste ovde naveli, bar po meni.
DEL BOY, pa napisao sam da koristim wma+ ..... mada ni on nije neki .... mnogo secka kad koristis telefon ako slusas mp3, dok je za wma dobar...
ad_insane, daj malo vise informacija zasto ti se toliko svidja
i jos nesto! je l se desava jos nekome da mu odredjene mp3 fajlove pusta usporeno .... mene je to pocelo jako da nervira, pa onda moram da trazim iz kog programa hoce da ih pusti normalno ..... da li je razlog za to, to sto imam vise plejera..... cini mi se da se to pre nije desavalo ....... isto tako, na n90 plejeru mi neke pesme jezivo seku dok ne pritisnem taster "back" ili crvenu slusalicu i onda bude ok, ali ako odem u "now playing" opet stuca ..... bas iritirajuce...
pozdrav

ad_insane, daj malo vise informacija zasto ti se toliko svidja
i jos nesto! je l se desava jos nekome da mu odredjene mp3 fajlove pusta usporeno .... mene je to pocelo jako da nervira, pa onda moram da trazim iz kog programa hoce da ih pusti normalno ..... da li je razlog za to, to sto imam vise plejera..... cini mi se da se to pre nije desavalo ....... isto tako, na n90 plejeru mi neke pesme jezivo seku dok ne pritisnem taster "back" ili crvenu slusalicu i onda bude ok, ali ako odem u "now playing" opet stuca ..... bas iritirajuce...
pozdrav
Prije nego kazem moje misljenje zasto mi se svida treba da kazem da sam apsolutno sve plejere probao, od Nokia default plejera, pa Ultra mp3, Vikingov mp3 plejer, power mp3... Odlucio sam se za ovaj zato sto s njim dobijam najbolji zvuk, ima ekvilajzere koji zaista poboljsavaju kvalitet zvuka,  u odnosu na ostale jedino mi se svida Power mp3, ali on zna da buguje i nervira me sto moram muziku da stavljam u folder koji mi on odreduje (Sounds/Digital), ALON Mp3 ima funkcije slicne Winampu; Load, Save, Delete playlist, uredivanje liste: Dodavanje jedne pjesme ili citavog foldera, brisanje liste... 
Veoma vazna stvar ako slusate mnogo muzike i imate potrebu za vecim brojem pjesama, a malo memorije je da podrzava .ogg format (ja stavim bit rate 80kbps)...
Naravno, ovo je moj subjektivni stav, ali pored Power Mp3 plejera nijedan mp3 plejer nije me zadovoljio osim ALON Mp3... Uostalom, probajte, malo se igrajte sa ekvilajzerima pa cete sami donijeti odluku i vidjeti o cemu pricam...
Pozdrav

Veoma vazna stvar ako slusate mnogo muzike i imate potrebu za vecim brojem pjesama, a malo memorije je da podrzava .ogg format (ja stavim bit rate 80kbps)...
Naravno, ovo je moj subjektivni stav, ali pored Power Mp3 plejera nijedan mp3 plejer nije me zadovoljio osim ALON Mp3... Uostalom, probajte, malo se igrajte sa ekvilajzerima pa cete sami donijeti odluku i vidjeti o cemu pricam...
Pozdrav
- Del Boy
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
 - Kontakt:

evo ja sam nashao taj  "ALON MP3 Player v1.17 S60"  a nashao sam i "ALON MP3 Dictaphone v1.18 S60", na fullmazi , pa ukoliko neko hocje mogu mu na PP poslati link odakle ga mozhe skinuti ili sami potrazhite na www.fullmaza.com  

koja je razlika izmedju ALON MP3 plejera i diktafona (osim one ocigledne)? 
p.s. ako nekome trebaju skinovi za n90 plejer neka skine odavde (direktan link, 1MB, nije piraterija)
http://fullmaza.com/downloads/download. ... 1&pic=4135
u pitanju je 13 skinova i mislim da za svakoga ima nesto
p.s. meni nisu mogli da se instaliraju jer mi je plejer instaliran na telefon, a ovaj .sis fajl ga trazi na kartici pa ne moze da ga nadje
 ....... zato sam otvorio fajl programom UnMakeSis i rucno ga prebacio....
p.p.s imam i ikonicu za plejer koja izgleda kao ono 'w' od walkman pa ako nekome treba...

p.s. ako nekome trebaju skinovi za n90 plejer neka skine odavde (direktan link, 1MB, nije piraterija)
http://fullmaza.com/downloads/download. ... 1&pic=4135
u pitanju je 13 skinova i mislim da za svakoga ima nesto
p.s. meni nisu mogli da se instaliraju jer mi je plejer instaliran na telefon, a ovaj .sis fajl ga trazi na kartici pa ne moze da ga nadje
p.p.s imam i ikonicu za plejer koja izgleda kao ono 'w' od walkman pa ako nekome treba...
- Doolentije
 - Redovni učesnik

ad_insane, ja koristim Power mp3, (koristio sam Nokia N90 player, koji je inace odlican i jednostavan, ali nema ekvilajzere) i istina je da malo (malo vise) uspori telefon, ali sto se tice stavljanja muzike u folder Sounds/Digital, ja sa tim nemam problema, jer play listu koju napravim u folderu tracks, samo otvorim u playeru i to je to... 
p.s. Da li mozda znas da li postoje neki skinovi za Power mp3 player (naravno ne mislim na funkciju u programu koja ti samo promeni boju slova), i ako postoje gde bih mogao da ih skinem? Hvala!
Pozdrav!

p.s. Da li mozda znas da li postoje neki skinovi za Power mp3 player (naravno ne mislim na funkciju u programu koja ti samo promeni boju slova), i ako postoje gde bih mogao da ih skinem? Hvala!
Pozdrav!
- Doolentije
 - Redovni učesnik

Kad smo već kod player-a, koji ima dobar dictaphone za Nokiau N70? Pod dobar smatram da nema limita za dužinu snimka, osim veličinu memorije. Ako neko ima link neka mi posalje na vukotics@cg.yu
Hvala!

Hvala!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
						Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!