Mp3 plejer za Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

E ljudi, sto se tice Power Mp3 playera, mnogo mi se dopada, bas dobar... Jedino sto malo uspori fon, ali su mu funkcije vrh... Kao da imate mali winamp u svom telefonu! :D 8)
Pozdrav

bota
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02

Post od bota »

ad_insane koju verziju alon-a imas?jel ti nije frka da ga bacis na mail,ja sam skinuo trail verziju 1.21 i odlicna je stvarno je bolji zvuk u odnosu na fabricki samo me nervira taj trail period.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

bota, ja sam juce isao od Beograda do Pirota, pa sam imao priliku da malo vise koristim plejer ...... ne znam zasto, ali neke pesme ocajno zvuce preko Power-a ...... cak sam mislio da su mi slusalice prosvirale, dok ih nisam pustio iz n90 plejera (koji opet pravi probleme sa nekim pesmama, tako da onda moram da koristim WMA+)... sve u svemu, ne znam koji plejer jos da probam :(

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

b_udder, probaj ovaj player " Wmaplus 10.1 s60 " nisam ga nikada koristi , mdjutim chuo sam od nekioliko ljudi koji su ga koristili da je dobar i da mozhe da ochita sve i svashta 8) :wink: :) :D :lol:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

ad_insane napisao:Niko ovdje ne koristi ALON Mp3 Player?
Da, jaaaa!!! Odlican je, ako ne i najbolji, pored toga ima i funkciju audio recordera koji moze da snima zvuk u vise kvaliteta.
Takodje mogu reci da sto se kvaliteta zvuka tice, fabricki plejer je saaasvim pristojan, cak bolji od vecine koje ste ovde naveli, bar po meni.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

DEL BOY, pa napisao sam da koristim wma+ ..... mada ni on nije neki .... mnogo secka kad koristis telefon ako slusas mp3, dok je za wma dobar...
ad_insane, daj malo vise informacija zasto ti se toliko svidja :)

i jos nesto! je l se desava jos nekome da mu odredjene mp3 fajlove pusta usporeno .... mene je to pocelo jako da nervira, pa onda moram da trazim iz kog programa hoce da ih pusti normalno ..... da li je razlog za to, to sto imam vise plejera..... cini mi se da se to pre nije desavalo ....... isto tako, na n90 plejeru mi neke pesme jezivo seku dok ne pritisnem taster "back" ili crvenu slusalicu i onda bude ok, ali ako odem u "now playing" opet stuca ..... bas iritirajuce...

pozdrav

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Prije nego kazem moje misljenje zasto mi se svida treba da kazem da sam apsolutno sve plejere probao, od Nokia default plejera, pa Ultra mp3, Vikingov mp3 plejer, power mp3... Odlucio sam se za ovaj zato sto s njim dobijam najbolji zvuk, ima ekvilajzere koji zaista poboljsavaju kvalitet zvuka, u odnosu na ostale jedino mi se svida Power mp3, ali on zna da buguje i nervira me sto moram muziku da stavljam u folder koji mi on odreduje (Sounds/Digital), ALON Mp3 ima funkcije slicne Winampu; Load, Save, Delete playlist, uredivanje liste: Dodavanje jedne pjesme ili citavog foldera, brisanje liste...
Veoma vazna stvar ako slusate mnogo muzike i imate potrebu za vecim brojem pjesama, a malo memorije je da podrzava .ogg format (ja stavim bit rate 80kbps)...
Naravno, ovo je moj subjektivni stav, ali pored Power Mp3 plejera nijedan mp3 plejer nije me zadovoljio osim ALON Mp3... Uostalom, probajte, malo se igrajte sa ekvilajzerima pa cete sami donijeti odluku i vidjeti o cemu pricam...
Pozdrav :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ad_insane, pa onda cu definitivno probati taj plejer ..... kao sto rekoh, Power MP3 mi se svideo ...... dok nisam ustanovio da neke pesme zvuce kao da su slusalice prosvirale.... (ekvilajzere nisam dirao)

pozdrav

bota
Novajlija
Novajlija

Post od bota »

Kao sto rekoh na prosloj strani probao sam ga i zaista ima najkvalitetniji zvuk od svih koje sam probao ali opet ja imam trail verziju pa mi neke opcije ne rade,tako da ako neko ima neki koji nije trail(po mogucstvu iznad 1.17) neka salje na mail ili da link na pp!Chears

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

bota, ja sam skinuo 1.15 ...... ako ti treba reci, pa cu ti poslati...

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo ja sam nashao taj "ALON MP3 Player v1.17 S60" a nashao sam i "ALON MP3 Dictaphone v1.18 S60", na fullmazi , pa ukoliko neko hocje mogu mu na PP poslati link odakle ga mozhe skinuti ili sami potrazhite na www.fullmaza.com 8) :wink: :) :D :lol:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

DEL BOY, ja sam sa fullmaza skinuo ovu 1.15 ...... aj baci na pp link za 1.17, ako te ne mrzi...

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

b_udder, poslao sam ti na PP odakle mozhesh da skinesh i "ALON MP3 Player v1.17 S60" a i
"ALON MP3 Dictaphone v1.18 S60" 8) :wink: :) :D :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

DEL BOY, ja koristim ALON MP3 Dictaphone, i za njega mogu slobodno reći da je najbolji :wink: :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

koja je razlika izmedju ALON MP3 plejera i diktafona (osim one ocigledne)? :D

p.s. ako nekome trebaju skinovi za n90 plejer neka skine odavde (direktan link, 1MB, nije piraterija)
http://fullmaza.com/downloads/download. ... 1&pic=4135

u pitanju je 13 skinova i mislim da za svakoga ima nesto :)

p.s. meni nisu mogli da se instaliraju jer mi je plejer instaliran na telefon, a ovaj .sis fajl ga trazi na kartici pa ne moze da ga nadje :) ....... zato sam otvorio fajl programom UnMakeSis i rucno ga prebacio....

p.p.s imam i ikonicu za plejer koja izgleda kao ono 'w' od walkman pa ako nekome treba...

bota
Novajlija
Novajlija

Post od bota »

Instalirao sam novu verziju Alon-a(1.21) i ekvilajzer mu definitivno nije sminka(cak i na onim kineskim sluskama),definitivno naj plajer samo jos da se dokupi nekih 512mb pa da se malo divlja! :lol:

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Doolentije »

ad_insane, ja koristim Power mp3, (koristio sam Nokia N90 player, koji je inace odlican i jednostavan, ali nema ekvilajzere) i istina je da malo (malo vise) uspori telefon, ali sto se tice stavljanja muzike u folder Sounds/Digital, ja sa tim nemam problema, jer play listu koju napravim u folderu tracks, samo otvorim u playeru i to je to...
p.s. Da li mozda znas da li postoje neki skinovi za Power mp3 player (naravno ne mislim na funkciju u programu koja ti samo promeni boju slova), i ako postoje gde bih mogao da ih skinem? Hvala!
Pozdrav! 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Power Mp3 nece da vidi pesme ciji je File name ispisan velikim slovima!!! Barem meni, jel neko jos primetio taj problem :?
HOX Titanium gray

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Doolentije »

mkvb, evo ja sam sad probao, i meni sve funkcionise bez problema... Pesme koje su ispisane velikim slovima funkcionisu! Pokusaj da restartujes telefon, pa ce mozda hteti!
Pozdrav! 8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Kad smo već kod player-a, koji ima dobar dictaphone za Nokiau N70? Pod dobar smatram da nema limita za dužinu snimka, osim veličinu memorije. Ako neko ima link neka mi posalje na vukotics@cg.yu

Hvala!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori