Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
b_udder, ne koristim obe, nema potrebe i to prosto ne bi funkcionisalo....Ako si levak provučeš kroz levu rupu, i obrnuto, da možeš da se javiš na mob dok ti on visi oko vrata
Visi ukoso, baš iz tog razloga
Zoka, logicno, u pravu si..... hvala Dexter, pa jeste ogroman.... ali kad slusas muziku onda je zgodnije da je oko vrata zbog kabla .... pogotovo kad sednes...
I ja bi nekako ako moze od zoke kako da dobijem, tj. gde da kupim tu gumiranu masku i crnu tastaturu, ne pitam za cenu.. molim te Nina, ili ti Zoko posaljite mi na mail saint81@gmail.com, ili na skojic@hotmail.com messenger adresu gde mogu da kupim to zadovoljstvo.. Unapred hvala, i jedan poljubac za Ninu.. zna ona zasto..
The_Saint, mogla ti je i Nina dati te informacije, jer je bila samnom u oba lokala, hehehe...Tako da njoj prepuštam da ti javi gde imaš da kupiš
A verujem da ti se svidela black kombinacija
danas sam naleteo na jednu radnju u Balkanskoj ..... imaju crne, "gumirane", maske za razne telefone, pa i za 6630 ..... cena je 450din, a od ove moje maske se razlikuje po tome sto onaj deo oko kamere nije onako stopljen, nego su, kao i na original masci, u pitanju kocentricni cilindri (isto "gumirani"), onaj deo za otvaranje nije siv nego isto crn, a ona providna plastika za senzor za svetlo je kruzna i bolje uradjena ..... sve u svemu, cini mi se da je maska dosta dobra.... radnja se zove "Simfonija" i nalazi se u Balkanskoj 26 (donji ugao sa Narodnog fronta) tel je 2645-374 ...... nadam se da ovo nece biti obrisano, jer mi nije namera da reklamiram bilo koga, vec samo da dam informaciju...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.