Crna Tastaura za 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

b_udder, ne koristim obe, nema potrebe i to prosto ne bi funkcionisalo....Ako si levak provučeš kroz levu rupu, i obrnuto, da možeš da se javiš na mob dok ti on visi oko vrata :wink:
Visi ukoso, baš iz tog razloga :wink: :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Zoka, logicno, u pravu si..... hvala :D
Dexter, pa jeste ogroman.... ali kad slusas muziku onda je zgodnije da je oko vrata zbog kabla .... pogotovo kad sednes...

pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja i kada slusam muziku drzim ga u dzepu od jakne, ali ide leto, kako cu sad nemam pojma... :smutny: :unsure: :?
HOX Titanium gray

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

kupio sam danas onu crnu tastaturu i toliko je losa da je neupotrebljiva ...

pozdrav

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

steta. mene onaj prodavac laze vec vec 3 dana. znaci stigla je ??

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

hellboy_90, pa ja ne znam da li je to ista ta radnja, ali u ovoj je stiglo, mislim, u utorak...
.... tasteri ne nalezu dobro...

pozdrav

The_Saint
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 15:43
Kontakt:

Post od The_Saint »

I ja bi nekako ako moze od zoke kako da dobijem, tj. gde da kupim tu gumiranu masku i crnu tastaturu, ne pitam za cenu.. :) molim te Nina, ili ti Zoko posaljite mi na mail saint81@gmail.com, ili na skojic@hotmail.com messenger adresu gde mogu da kupim to zadovoljstvo.. Unapred hvala, i jedan poljubac za Ninu.. zna ona zasto.. :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

The_Saint, mogla ti je i Nina dati te informacije, jer je bila samnom u oba lokala, hehehe...Tako da njoj prepuštam da ti javi gde imaš da kupiš 8) :D
A verujem da ti se svidela black kombinacija :wink: :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

danas sam naleteo na jednu radnju u Balkanskoj ..... imaju crne, "gumirane", maske za razne telefone, pa i za 6630 ..... cena je 450din, a od ove moje maske se razlikuje po tome sto onaj deo oko kamere nije onako stopljen, nego su, kao i na original masci, u pitanju kocentricni cilindri (isto "gumirani"), onaj deo za otvaranje nije siv nego isto crn, a ona providna plastika za senzor za svetlo je kruzna i bolje uradjena ..... sve u svemu, cini mi se da je maska dosta dobra.... radnja se zove "Simfonija" i nalazi se u Balkanskoj 26 (donji ugao sa Narodnog fronta) tel je 2645-374 ...... nadam se da ovo nece biti obrisano, jer mi nije namera da reklamiram bilo koga, vec samo da dam informaciju...

pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

b_udder, hvala na informaciji, baš ću svratiti da vidim kakva je ta razlika, i koliko je bolje uradjena :wink: :roll:

Odgovori