Ok.
Samo eto mene zanima recimo zasto nema teme koja se otprilike odnosila na kritike sa primerima vezanim za izvesne ovdasnje radnje koje su imale obicaj da prodaju neispravne/polovne aparate i pratecu opremu?
Unapred se izvinjavam ako takva tema vec postoji i molim nekog da me tamo uputi da dam svoj doprinos, a ako ne postoji, onda naprosto moram da citiram needitovan pravilnik:
NOVA TEMA
#1 morate potražiti da li slična tema već postoji na forumu da ne bi bilo više istih tema
#2 iz naslova teme se mora nedvosmisleno zaključiti o čemu se tačno govori u temi
#3 tema mora biti postavljena u pravu grupu
#4 pisanje teme sa svim velikim slovima je zabranjeno
STROGO ZABRANJENO
#1 psovanje, psovanje sa zvezdicama (npr. sr***e), direktno napadanje i provokacija korisnika
#2 komentarisanje ograničenja od 100 karaktera po postu
#3 dopunjavanje do 100 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim
#4 prozivanje admina zbog strogih pravila (pišite na PP za te stvari)
#5 bojenje, podebljavanje i slično editovanje teksta
#6 pisanje velikim slovima kompletnog teksta ili većih delova istog
#7 postavljanje slike veće od 600 piksela širine koja kvari dizajn sajta zbog svoje veličine
#8 URL mora biti skraćen ukoliko je predugačak iz sličnih razloga kao i #7, za to koristite sledeći kod
...i ponovo postavim pitanje : koja tacka se odnosi na tu temu konkretno ?
Licno smatram da je tema bila korisno/upozoravajuca za sadasnje pa i buduce clanove foruma i kupce mobilnih telefona... jasno je meni zasto je tema morala da poseti vecna lovista, samo mislim da je to objasnjenje moralo biti prisutno. Ili je mozda resenje u editovanju pravilnika...?
Ostavljam prostora za neki moj previd, pa zato me slobodno ispravite...argumentovano.