cvoruga napisao:'vako, ovo mi treba od Nokie.
1. Viber, svi su na njemu, ja da smaram nekoga da pređe na neki drugi messenger ne pada mi na pamet.
2. da može da pušta prevod, samo najobičniji divx, nikakvi hd formati me ne zanimaju na ekranu ispod 32".
Pošto sam na specijalističkim studijama, sigurno još 10 meseci (mrzi me da učim a moram)
često se vozim BG vozom i onda prekraćujem vreme čekajući/vozeći se u njemu gledajući serije.
Video sam da je izašao i VLC i MX player što je do jaja
3. rezultate fudbala, i aj tenisa kad naši igraju
4. prečica za on/off WIFI i vibracije
5. debilske igrice tipa Milioner, znači ne za igranje u stanu nego kad se vozim i kad mi je smor.
Zahtevne igrice ne igram i ne zanima me može li da ih gura ili ne.
6. Zvuk da bude dobar a poželjno je i odličan, jer kad god mogu pričam na spikerfon i sluške
7. baterija da može da izgura dan, sve ispod toga mi je neprihvatljivo.
1, Viber se značajno popravio sa ovih zadnjih par apdejta. Radi kako treba.
2 Moli player pušta sve i sve prevode . Ili ga kupiš ili koristiš trial . Vlc je još beta i tek poćetkom sledeće možda izađe za sve korisnike, sada je private beta . Imaš i cc player on isto pušta skoro sve. Xbox video pušta sve sem mkv-a i prevodi rade ali ne za sve formate. Mx je isto izašao ali on je na najnižem stadijumu , neka alpha tek..
3. Sofa Score moja preporuka .
4. Imaš prečice , možeš ton gasiti i preko fizićkog tastera , klikneš taster i pojavi se opcija da uključiš vibraciju ili mutiraš.
5. Sad za Milioner ne znam konkretno ali imaš dosta igrica dobrih laganih za razbibrigu , nemaš tu brige.
6. Nemam l735 već l630 koji je rang ispod i ima dobar zvuk, dosta je glasan.
7. Baterija isto ne mogu iz prve ruke ali l735 ima jaču bateriju od l630 koja baš dosta drži. Uvek mi izgura lagano dan sa dosta korišćenja. Kao što su ti naveli sot ne postoji na windowsu.
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_730 ... 1166p3.php
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630 ... 1080p3.php
Evo ti test sa gsmarene o bateriji . Ja sam upoređivao sa mojim telefonom i baterije su približne, l735 ima dosta više razgovora a nešto manje web browsinga od l630 što ne čudi , ima veći ekran i rezoluciju . Mada naravno nećeš držati na max osvetljenje. Drug ima l735 ali nisam mnogo čačkao, samo mi je rekao da mu drži dva dana. Problem je što ja ne znam njegovo korišćenje , šta i kako koristi.
Nadam se da sam malo pomogao