Koji mob zeni za poklon do 200€?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ivan_o11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Apr 2006. 12:49
Kontakt:

Koji mob zeni za poklon do 200€?

Post od Ivan_o11 »

Koji mob zeni za poklon do 200e? P.S Informaticarka je..
razmisljam o motoroli V3, mada koliko vidim misljenja su totalno podeljena.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Cao Ivane!
Pa zavisi sta ona voli, da li telefone na preklop, mozda symbian, kakva kamera...itd Ako je informaticarka mozda bi joj se dopao neki od symbian telefona, u toj cenovnoj kategoriji imas n 6630 doduse 9 eura preko i n6600. Daj jos malo podataka, pa da pomognemo :)
Pozdrav!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi sta je njoj gotivnije...preklop,slajd???mislim da je 6630 vise muski fontel ali na nivou no comment :wink: a mozda neki pda+gsm?? :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dobro,ako je informaticharka ne mora da znachi da i od fona trazi neshto spec. :roll: :D Koj telefon trenutno ima ? Kakve fonove voli ? Daj nam josh neku informaciju... :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mozda nokija 6103? :wink: :wink: :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ivan_o11, ako je informatičarka, onda uzmi nešto sa operativnim sistemom, sve ostalo će joj biti dosadno, znam po sebi :oops: Predlažem motorolu mpx220 ili 6630 :wink: :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Informaticarka... Mozda bi mogao da joj uzmes nesto sto ce je odmoriti od informatike :)
Pogledaj E530, ali malkice je iznad 200, Pravi zenski, ali nema Symbian.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ja mislim da Ivan_o11 treba što pre da se oglasi, i da nam da više informacija o svojoj lepšoj polovini :wink: :roll:
Lobachewsky teško se informatičarke odmaraju od informatike... :oops:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ukoliko je informaticharak , ja ti preporuchujem neke telefone koji imaju operativni sistem ,tu imash motorolu mpx220 , nokiu 6630 , 8) :wink: :) :D :lol: , dok ukoliko joj i ne treba neki operativni sitem onda mozhda sony ericsson K750i

Ivan_o11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od Ivan_o11 »

Dexter napisao:Pa dobro,ako je informaticharka ne mora da znachi da i od fona trazi neshto spec. :roll: :D Koj telefon trenutno ima ? Kakve fonove voli ? Daj nam josh neku informaciju... :wink:
Cao ljudi,

Hvala na savetima..ne kao sto rece dexter ne treba njoj symbian i sl. Kada sam rekao informaticarka mislio sam da kazem da se prilicno razune u it teh. Trazim neki vizuelno simpatican model sa solidnim karakteristikama, recimo bar sa 10-tak MB, email klijentom..Meni je motorola V3 zapala za oko za sada, mada sam citao da ima prilicno konfuzan upravljacki interfejs..

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Taj telefon u svakom lsucaju kosta vise nego sto bi trebalo, ali to do sad nije sprecavaljo ljubitelje da ga kupe, u svakom slucaju u njemu ima nesto prefinjeno, profesionalno i poslovno, pa mozda je onda v3 i pravi izbor. Nije toliko komplikovano rukovanje ovim telefonom, nemoj da te to brine, to postaje problem samo onda ukoliko si zavisnik nokije i samo si na takav interfejs navikao.
Sto se tice samsunga e530, moje misljenje je da je telefon stvarno vizuelno vrlo privlacan, cak toliko da ga svaka devojka na ulici ima pa po meni samim tim ispada iz konkurencije, a i nekako ne mogu da ga zamislim u rukama neke informaticarke.
SE ima zanimljive telefone, samo ne znam koliko na izgled simpaticne, posto su tu misljenja prilicno podeljena.
Eventualno mi pored v3 pada na pamet mozda neka nokia na preklop?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kao sto oljica kaze mislim da bi bila odusevljena sa samsungom e530 iako ga svaka devojka ima bas je IN :) koji pored prelepih nijansi boja koje mozes birati do vrlo pametnog fontela koji ima sve sto si nabrajo da tvojoj zenici treba :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Meni V3 malo vise deluje kao muski telefon za smekere... Mada i u rukama ozbiljne poslovne zene mnogo lepo izgleda, po mom misljenju bolje V3 nego neki Samsung na preklop ciji dizajn je vise okrenut mladjima... :) :) :)
Ma koji god telefon da uzmes sigurno ce biti zadovoljna, ipak je to poklon i mnogo lep gest 8)
Pozdrav :)
HOX Titanium gray

Ivan_o11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od Ivan_o11 »

mkvb napisao:Meni V3 malo vise deluje kao muski telefon za smekere... Mada i u rukama ozbiljne poslovne zene mnogo lepo izgleda, po mom misljenju bolje V3 nego neki Samsung na preklop ciji dizajn je vise okrenut mladjima... :) :) :)
Ma koji god telefon da uzmes sigurno ce biti zadovoljna, ipak je to poklon i mnogo lep gest 8)
Pozdrav :)
E bas ste neki fini ljudi ovde..razmislicu jos malo izmedju V3 i samsunga..A u medjuvremenu da vas pitam koji telefon da izaberem za sebe izmedju ova dva SE k600i i k608i. Koliko sam mogao da vidim razlika je samo u spoljasnjem izgledu

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Meni licno se vise dopada k608i, mada su oba telefona vrlo slicnog izgleda, e sad ne znam za praksu, to ce reci neki od vlasnika SE.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

telefoni su isti softverski samo sto,cuo sam ne znam iz iskustva,na SE K608i ne radi radio na nekim modelima...mozes da kupis K608i koji je lepsi pa da ubacis softver od K600i ili odmah da kupis K600i...pozz 8)

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Ako je ispod 30god. onda 7370 moze lepo da posluzi, naravno ukoliko ima imalo zelje za nekim "hvalisanjem" u sebi. Moja sestra ga koristi, vec je u solidnim godinama i dobra je "cura", ali ne moze uvek da odoli a da ne pokaze drugima kakav fon ima. Pozdrav

Odgovori