Koji mob zeni za poklon do 200€?
Koji mob zeni za poklon do 200€?
Koji mob zeni za poklon do 200e? P.S Informaticarka je..
razmisljam o motoroli V3, mada koliko vidim misljenja su totalno podeljena.
razmisljam o motoroli V3, mada koliko vidim misljenja su totalno podeljena.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Cao ljudi,Dexter napisao:Pa dobro,ako je informaticharka ne mora da znachi da i od fona trazi neshto spec.![]()
Koj telefon trenutno ima ? Kakve fonove voli ? Daj nam josh neku informaciju...
Hvala na savetima..ne kao sto rece dexter ne treba njoj symbian i sl. Kada sam rekao informaticarka mislio sam da kazem da se prilicno razune u it teh. Trazim neki vizuelno simpatican model sa solidnim karakteristikama, recimo bar sa 10-tak MB, email klijentom..Meni je motorola V3 zapala za oko za sada, mada sam citao da ima prilicno konfuzan upravljacki interfejs..
Taj telefon u svakom lsucaju kosta vise nego sto bi trebalo, ali to do sad nije sprecavaljo ljubitelje da ga kupe, u svakom slucaju u njemu ima nesto prefinjeno, profesionalno i poslovno, pa mozda je onda v3 i pravi izbor. Nije toliko komplikovano rukovanje ovim telefonom, nemoj da te to brine, to postaje problem samo onda ukoliko si zavisnik nokije i samo si na takav interfejs navikao.
Sto se tice samsunga e530, moje misljenje je da je telefon stvarno vizuelno vrlo privlacan, cak toliko da ga svaka devojka na ulici ima pa po meni samim tim ispada iz konkurencije, a i nekako ne mogu da ga zamislim u rukama neke informaticarke.
SE ima zanimljive telefone, samo ne znam koliko na izgled simpaticne, posto su tu misljenja prilicno podeljena.
Eventualno mi pored v3 pada na pamet mozda neka nokia na preklop?
Sto se tice samsunga e530, moje misljenje je da je telefon stvarno vizuelno vrlo privlacan, cak toliko da ga svaka devojka na ulici ima pa po meni samim tim ispada iz konkurencije, a i nekako ne mogu da ga zamislim u rukama neke informaticarke.
SE ima zanimljive telefone, samo ne znam koliko na izgled simpaticne, posto su tu misljenja prilicno podeljena.
Eventualno mi pored v3 pada na pamet mozda neka nokia na preklop?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
kao sto oljica kaze mislim da bi bila odusevljena sa samsungom e530 iako ga svaka devojka ima bas je IN
koji pored prelepih nijansi boja koje mozes birati do vrlo pametnog fontela koji ima sve sto si nabrajo da tvojoj zenici treba 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Meni V3 malo vise deluje kao muski telefon za smekere... Mada i u rukama ozbiljne poslovne zene mnogo lepo izgleda, po mom misljenju bolje V3 nego neki Samsung na preklop ciji dizajn je vise okrenut mladjima...
Ma koji god telefon da uzmes sigurno ce biti zadovoljna, ipak je to poklon i mnogo lep gest
Pozdrav

Ma koji god telefon da uzmes sigurno ce biti zadovoljna, ipak je to poklon i mnogo lep gest

Pozdrav

HOX Titanium gray
E bas ste neki fini ljudi ovde..razmislicu jos malo izmedju V3 i samsunga..A u medjuvremenu da vas pitam koji telefon da izaberem za sebe izmedju ova dva SE k600i i k608i. Koliko sam mogao da vidim razlika je samo u spoljasnjem izgledumkvb napisao:Meni V3 malo vise deluje kao muski telefon za smekere... Mada i u rukama ozbiljne poslovne zene mnogo lepo izgleda, po mom misljenju bolje V3 nego neki Samsung na preklop ciji dizajn je vise okrenut mladjima...![]()
![]()
![]()
Ma koji god telefon da uzmes sigurno ce biti zadovoljna, ipak je to poklon i mnogo lep gest![]()
Pozdrav