I ja sam za to da se ima telefon u neobicnim bojama, crno, belo pa i sivo je vec vidjeno. Moja lumia je crvena, da nije bilo te boje uzeo bih zut ili narandzast telefon.
Deksi, extra je i crvena, i ona mi se sviđa, i ja bi je uzeo.
Baraba, ja kad sam naručivao sa Alibabe šatro kožnu futrolu za N4,
tražio sam naranžastu ali su baš loše boje, vidi se da su kineske.
Zato sam uzeo belu .
Zlatni Samsung i zlatni sat, gastarbajterski san .
cvoruga, zaista ne bih bio protiv takve kupovine, jer odlican telefon za te pare... Naime, sad jos i idu novogodisnja snizenja pa se nadati da ce ga neki operater dati sa nekim popustom
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Pa oni iskreno svaki wp model naruze i nacrne. Smatraju da je wp iz srednjeg veka po mogucnostima. Prvo su za l630 rekli da je njesra a posle preporucuju njega ko hoce wp. Citaj testove drugih wp modela za sve pisu isto. Objektivniji su testovi na gsm areni. A ovi rusi imaju neku averziju i fobiju od wp pa sve gledaju sa gadjenjem. Oni caj i u ovom testu nisu nasli ozbiljnije zamerke osim da se na ekranu prsti ne klizu dobro i da je vibracija slaba. Ostalo im nista nije smetalo samo ta averzija prema wp sto otvoreno pokazuju. Telefon za te pare je extra i nijedan android ne moze da mu parira sto se rada tice. I sto se tice wp uredja tice u toj cenovnoj kategoriji nema konlurenciju. Po meni bolje resenje od l630 koja nema ni vblic ni prednju kameru. 530 je totalni promasaj. Mislim da ce biti pravi naslednik l520
Znam da uvek sve najgore o WPu, i ne uzimam za ozbiljno njihove testove,
ali je činjenica da su i ostali pisali loše o ekranu, sledi neki update da se to popravi.
Nema 650 šta da traži pored 535.
Telefon po specifikacijama nije loš, vidi se da je ova front kamera dobra za dečurliju ali i nekoga ko je inostranstvu pa skajpuje sa domaćinima kod kuće, sviđa mi se 1gb ram, sve imam fobiju od androida i 512mb rama, da će mi biti malo na lumiji 520 koju nameravam da kupim, kod l535 mi se i svidja opcija dual sim posto planiram da idem van granice da radim ali ekran 5", imao sam hemoroid alcatel od 4,3" i ono mi je bilo kabasto, zajebi ti taj telefon koji kad stavim u džep krene da mi spušta gaće niz kolena tj ako uspem da ga stavim u džep od trenerke, pantalona
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.