Mix M tarifa- izbor mobilnog uredjaja

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dtrtoric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2015. 16:59
:: SE w200i
:: huawei u 8110

Re: Mix M tarifa- izbor mobilnog uredjaja

Post od dtrtoric »

@Znemanja hvala puno na odgovoru, odlucio sam definitivno, u ponedeljak ga uzimam pa cu vam i licno preneti utiske..:) Samo jos jedno pitanje za tebe, kakav je kvalitet zvuka kod razgovora, da li sagovornik dobro cuje i ti njega?
A memorijsku uzimam sigurno, jel imate neki predlog za nekog proizvodjaca ili je nebitno? Nemam iskustva sa ovim stvarima pa bolje da pitam nego da ispravljam stetu..:)

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

http://www.winwin.rs/foto-oprema/dodatn ... 72371.html ovo bi ti bila najbolja moguca opcija:D
http://www.winwin.rs/foto-oprema/dodatn ... 57747.html a ovo neka alternativa, ne znam sada sta ti trazis ja da biram ovo bi gledao za sebe

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Šta će čoveku class 10? Po meni je to bacanje para, ko da će osetiti razliku neku na telefonu.. Ja imam class 4 i meni je super..

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Što se tiče kvaliteta razgovora sve je ok, nikakv problem nisam uočio, kada razgovaram sa njom jasno i glasno je čujem, nije tih zvuk niti bilo šta slično, tako da na tom polju nema brige.
Što se tiče kartice definitivno idi na clasu 10, model ima mogućnost prebacivanja app na SD karticu što će predpostavljam biti potrebno jer tel ima 4 GB interne memorije. Veća clasa znači veću brzinu čitanja i pisanja što je bitno ako se app nalaze na memorijskoj kartici.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dtrtoric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2015. 16:59
:: SE w200i
:: huawei u 8110

Post od dtrtoric »

znemanja napisao:Što se tiče kvaliteta razgovora sve je ok, nikakv problem nisam uočio, kada razgovaram sa njom jasno i glasno je čujem, nije tih zvuk niti bilo šta slično, tako da na tom polju nema brige.
Što se tiče kartice definitivno idi na clasu 10, model ima mogućnost prebacivanja app na SD karticu što će predpostavljam biti potrebno jer tel ima 4 GB interne memorije. Veća clasa znači veću brzinu čitanja i pisanja što je bitno ako se app nalaze na memorijskoj kartici.
Odlicno, to mi je bitno s'obzirom da dosta telefoniram. Hvala vam svima na pomoci i oko telefona i oko kartice, najverovatnije u ponedeljak uzimam pa cu vam javiti kakvi su utisci.
Kartica ce da saceka iduci mesec, sad ide ispitni rok a prijave poskupele tako da cu ovaj mesec da se krpim sa tih 1.8 gb..:) Jos jednom hvala puno svima, oduzicu se jednom recenzijom na odgovarajucoj temi..:)

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

dali huawei g630 ima zastitu ekrana gorila glas kao samsung s2 s3 i ostali modeli.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Iskreno, nemam pojma, idi na gorila glass sajt pa proveri.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Sve u svemu, ne može gorila toliko da štiti. Po meni neki lepi case i što kvalitetnija folija na ekran i uživaj ;)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Slazem se sa kolegom, neki case i eventualno folija preko ekrana i milina.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

znemanja napisao:Slazem se sa kolegom, neki case i eventualno folija preko ekrana i milina.
Ja se ipak neslazem da gorila glas neznaci mnogo a evo zasto.Imam samsung galaxy s3 vec 2ipo godine nosim ga u fotroli koja ima poklopac preko celog ekrana i radim u extremnim uslovima gde ima prasine i posle 2ipo godine na ekranu nema aman nijedna tackica niti ogrebotina znaci nemam nikakvu zastitnu foliju preko ekrana pa zato pitam dali ima zastitu gorilas glas kao huawei p7.Inace dvoumim se izmedju g630 i huawei p7 znam da su razlike u ceni velike ni karakteristike.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ma naravno da gg mama za sve folije i slicne gluposti
Upakuju telefone u svasta lice na sve sem na telefone
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Nenad-77, Kada radiš u uslovima gde ima dosta vlage, prašine, mogućnosti za pad ili udarac u telefon, onda gg donekle znači. U normalnim uslovima i ne baš. Koristio sam dve godine paralelno S2 i Alcatel Ot-992D, Alcatle nema gg i posle dve godine, nijedna, ali nijedne ogrebotne nema na ekranu, a od zaštite je imao samo slikonsku futrolu i ništa više, čak ni foliju. Ni na S2 nisam imao nijednu ogrebotinu, ali on je imao gg.
Dakle, kod padova direktno na ekrna, neće nešto mnogo pomoći gg, kod ogrebotina tu i tamo, lično ne smatram gg ništa poreterano specijalnim niti ikada gledam da li telefon koji kupujme ima gg ili ne. Što se konretnog modela tiče, rekoh ti pogledaj na gg sajtu da li ima ili ne.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Radim na povrdinskom kopu gde su ekstremne temperature hladnoca vrucina svi vetrovi tu duvaju zimi velika vlaga a leti i u suvim periodima najvise cestica prasine.S3 se dobro pokazao.Samsung ima dosta veliku cenu a huawei dosta pruza za manje pare.Sacekacu jos mesec ipo dana pa cu najverovatnije pazariti huawei p7 mada mi za oko zapao ovaj huawei g630,steta sto nema da se kupi huawei g700.Jeste da radno vreme provedem u klimatizovanoj kabini ali opet se pojave cestice prasine od peska i uglja pa bi zato uzeo koji ima gg zastitu.

Odgovori