A memorijsku uzimam sigurno, jel imate neki predlog za nekog proizvodjaca ili je nebitno? Nemam iskustva sa ovim stvarima pa bolje da pitam nego da ispravljam stetu..

Odlicno, to mi je bitno s'obzirom da dosta telefoniram. Hvala vam svima na pomoci i oko telefona i oko kartice, najverovatnije u ponedeljak uzimam pa cu vam javiti kakvi su utisci.znemanja napisao:Što se tiče kvaliteta razgovora sve je ok, nikakv problem nisam uočio, kada razgovaram sa njom jasno i glasno je čujem, nije tih zvuk niti bilo šta slično, tako da na tom polju nema brige.
Što se tiče kartice definitivno idi na clasu 10, model ima mogućnost prebacivanja app na SD karticu što će predpostavljam biti potrebno jer tel ima 4 GB interne memorije. Veća clasa znači veću brzinu čitanja i pisanja što je bitno ako se app nalaze na memorijskoj kartici.
Ja se ipak neslazem da gorila glas neznaci mnogo a evo zasto.Imam samsung galaxy s3 vec 2ipo godine nosim ga u fotroli koja ima poklopac preko celog ekrana i radim u extremnim uslovima gde ima prasine i posle 2ipo godine na ekranu nema aman nijedna tackica niti ogrebotina znaci nemam nikakvu zastitnu foliju preko ekrana pa zato pitam dali ima zastitu gorilas glas kao huawei p7.Inace dvoumim se izmedju g630 i huawei p7 znam da su razlike u ceni velike ni karakteristike.znemanja napisao:Slazem se sa kolegom, neki case i eventualno folija preko ekrana i milina.