LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Re: LG G2
Ma sori na ispadu ali bode me to u oci. Pazi, kazem ti 1700 ljudi i nikakav problem. A gledaj, pripremio sam na androidfilehostu cak i ako upadnes u onaj fsstboot flashas zip i popravi ti
. Skini sa playstora i radi. Znaci pricekas da ti kaze da mozes flasati. Onda flas i cekas. Onda https://www.dropbox.com/s/9gox6ga7n7cqy ... t.apk?dl=0 da probas u recovery uci. Ako ne valja saljem ti link i flasas zip(posto ti twrp radi 100%). Imas uvijek podrsku, u 4 sata ujutru sam se javljao amerima sto su mi na mail slali, istovremeno. I sta na kraju bilo, kaze jaooo..on se uplasio "factory reset" sto pise. Sa playstora skini svakako.

- bender_007
- Mobil fan
Mozes. Ovako, ugasis mobitel(ponekad nece na power nego drzis volume down i power, cim se ugasi ekran drzis opet volume down i power i cim vidis lg logo pustis na stotinjku i opet drzis volume down i power i potvrdis 2put na yes). Ali 99% da nece. Ako i bude odma se spajam na teamviewer i saljem ti rjesenje u 1 kliku iako sam na poslu)
Javi.
-jesi živ?
Javi.
-jesi živ?
bender_007, , moze li pomoc oko rutanja
Naime, sve sam probao i nece, zabode u download modu... Sve sam nacine probao, na neki nacin(ne znam vise na koji) dodje do 90% i stane.... Na KK mi se nikad nije to desilo
Naime, sve sam probao i nece, zabode u download modu... Sve sam nacine probao, na neki nacin(ne znam vise na koji) dodje do 90% i stane.... Na KK mi se nikad nije to desilo

- bender_007
- Mobil fan
Da, javio si mi to već, jel. Probaj najnovije drivere a stare obrišeš. Probajte stari način rutanja(tj originalni, ručni), ne znam jeli od avicoha ili drugog. A di nestane meda. Sad sam zabrinut
- bender_007
- Mobil fan

doslovno 1 klik install recovery
evo sad sam napravio i 1 klik install xposed
Dovrsavam deinstalaciju samo
- Alexandarmp
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41
Jel postoji mogucnost da se telefon rutuje, pa ako se nesto sjebe da se preko kompa unroot, tj da se ni ne primeti da je bio rutovan jer mi je telefon u garanciji, a ne bih da gubim garanciju ?!
You'll never walk alone!
- bender_007
- Mobil fan
Samo kdz flashas i to je to 
pogledaj "lg flash tool 2014", "kdz", "unroot".
Mislim da ima na prvoj strani

pogledaj "lg flash tool 2014", "kdz", "unroot".
Mislim da ima na prvoj strani
ja sam root-ovao sa towelroot app, otvori sajt preko telefona i skini
https://towelroot.com/
https://towelroot.com/
instagram.com/irreversible92
- bender_007
- Mobil fan
Ako si na 20a,b možda i c onda može
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
- bender_007
- Mobil fan
Prijatelju oko cega?
Ja i zaboravio
, ovih dana na vise projekata radim pa je strka

Ja i zaboravio

- Alexandarmp
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41
Pa ja nemam pojma kako se to radi..ima li mozda nekog iz Beograda, da hoce da mi pomogne da odradim ovo zajedno, ja sa tim ne smem da se zezam ?! 

You'll never walk alone!
- bender_007
- Mobil fan
@MedaMiska - imas neki mod u themes and apps samo nisam citao jel lollipop kompatibilan, trebao bi biti. To sam krajickom oka proletio pa vidio. Pogledaj bas. A mislim da boris31 i neki drugi(nisam pamtio ime) na xda imaju kernel (bori31 prije nego drugi) koji podrzava u stweaksu ili kako se zove promjenu.
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 22:50
- :: Iphone 5S
- :: Huawei P9
Ajde i u ovoj temi da pitam,iako sam zasebnu otvorio. Imao sam izbor od 5-6 telefona i razmisljao se koji da uzmem. Sad se izbor sveo na 3 telefona. LG G2, Sony Z1 i Lumia 830. Mene vise vuce G2,ali mi opet treba savet koji je bolji i zasto. Sony vidim ima jacu kameru sto me privlaci,ali zato interfejs je uzas (moje misljenje),ne svidja mi se. Do duse ni LG nije nista bolji po tom pitanju,ali se meni ipak vise svidja. LG G2 sam drzao u ruke i koristio ga malo,odlican je. Sony Z1 nisam i zato mi treba pomoc i savet u odabiru. Lumiu sam koristio, 735 i wp je odlican,bez bagova i mana. Ne znam kakvo misljenje imate o widowsu,ali odlicni su. Hvala svima u napred na odgovorima.
Ono si sto radis,ne sto govoris da jesi...
Ljudi, imam dva pitanja:
- Od kako sam na LP presao skontao sam da se alarm ne oglasava kad se ugasi zvono, pise nesto kao treba mu dodjeliti prioritet, tako nesto, ne znam sad tacno.. E sad, kad odem na settings-->notification-->do not disturb-->priority only, nema nigdje da se strihira alarm. Znaci ne znam kako da to aktiviram da mi alarm zvoni sa ugasenim zvonom? To je na KK bilo normalno ukljuceno.
- Da li se moze promjeniti izgled sata na lock screenu? Znam da je na KK bilo ponudjeno par izgleda, a ovdje na LP je samo onaj krug i unutra sat.. ne moze se nista podesavati ili ja to nisam skontao gdje
Pored toga, ne znam da li postoji mogucnost da se negdje ukljuci (na home ili lock screenu) da pise kada je 'next alarm'?
Ne zamjerite na ovakvim pitanjima, svaka pomoc dobro dosla.
Hvala!
- Od kako sam na LP presao skontao sam da se alarm ne oglasava kad se ugasi zvono, pise nesto kao treba mu dodjeliti prioritet, tako nesto, ne znam sad tacno.. E sad, kad odem na settings-->notification-->do not disturb-->priority only, nema nigdje da se strihira alarm. Znaci ne znam kako da to aktiviram da mi alarm zvoni sa ugasenim zvonom? To je na KK bilo normalno ukljuceno.
- Da li se moze promjeniti izgled sata na lock screenu? Znam da je na KK bilo ponudjeno par izgleda, a ovdje na LP je samo onaj krug i unutra sat.. ne moze se nista podesavati ili ja to nisam skontao gdje

Ne zamjerite na ovakvim pitanjima, svaka pomoc dobro dosla.
Hvala!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kad ti stoji zvezdica onda alarm zvoni, gde ti stoji precrtano zvono, tu treba zvezdica da bude. Odradjeno je glupo do bola, ako ugasis sva zvona alarm ne zvoni, a sa zvezdicom viber se čuje. Debilizam.