LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Re: LG G2

Post od bender_007 »

Ma sori na ispadu ali bode me to u oci. Pazi, kazem ti 1700 ljudi i nikakav problem. A gledaj, pripremio sam na androidfilehostu cak i ako upadnes u onaj fsstboot flashas zip i popravi ti :). Skini sa playstora i radi. Znaci pricekas da ti kaze da mozes flasati. Onda flas i cekas. Onda https://www.dropbox.com/s/9gox6ga7n7cqy ... t.apk?dl=0 da probas u recovery uci. Ako ne valja saljem ti link i flasas zip(posto ti twrp radi 100%). Imas uvijek podrsku, u 4 sata ujutru sam se javljao amerima sto su mi na mail slali, istovremeno. I sta na kraju bilo, kaze jaooo..on se uplasio "factory reset" sto pise. Sa playstora skini svakako.

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2015. 15:31
:: Xiaomi mi a2 lite

Post od MedaMiska »

Bender samo mi jedna stvarcica nije jasna,pazi ako upadnem u fastbot kako onda da flesujem taj zip fix preko lg flas tola ili ima neka druga for a.?

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Mozes. Ovako, ugasis mobitel(ponekad nece na power nego drzis volume down i power, cim se ugasi ekran drzis opet volume down i power i cim vidis lg logo pustis na stotinjku i opet drzis volume down i power i potvrdis 2put na yes). Ali 99% da nece. Ako i bude odma se spajam na teamviewer i saljem ti rjesenje u 1 kliku iako sam na poslu)
Javi.
-jesi živ?

dusmanic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Dec 2014. 17:25
:: G2

Post od dusmanic »

bender_007, , moze li pomoc oko rutanja
Naime, sve sam probao i nece, zabode u download modu... Sve sam nacine probao, na neki nacin(ne znam vise na koji) dodje do 90% i stane.... Na KK mi se nikad nije to desilo :o

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Da, javio si mi to već, jel. Probaj najnovije drivere a stare obrišeš. Probajte stari način rutanja(tj originalni, ručni), ne znam jeli od avicoha ili drugog. A di nestane meda. Sad sam zabrinut

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Ma tu sam,bez brige,nisam se cimao da ubacijem ricowery iskreno najvise mi treba zbog xposeda ali ok mogu I bez njega da zivim.;)

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

:) gle

doslovno 1 klik install recovery
evo sad sam napravio i 1 klik install xposed

Dovrsavam deinstalaciju samo

Alexandarmp
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41

Post od Alexandarmp »

Jel postoji mogucnost da se telefon rutuje, pa ako se nesto sjebe da se preko kompa unroot, tj da se ni ne primeti da je bio rutovan jer mi je telefon u garanciji, a ne bih da gubim garanciju ?!
You'll never walk alone!

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Samo kdz flashas i to je to :)

pogledaj "lg flash tool 2014", "kdz", "unroot".

Mislim da ima na prvoj strani

Chained
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jul 2013. 15:34
:: LG G4 Black Leather

Post od Chained »

ja sam root-ovao sa towelroot app, otvori sajt preko telefona i skini
https://towelroot.com/
instagram.com/irreversible92

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Ako si na 20a,b možda i c onda može

Vanzemaljac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
:: Samsung Galaxy S III

Post od Vanzemaljac »

@bender_007
Hvala druze punooo na pomoci
LG G2
Miniii <3

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

Prijatelju oko cega? :o
Ja i zaboravio :unsure: , ovih dana na vise projekata radim pa je strka

Alexandarmp
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41

Post od Alexandarmp »

Pa ja nemam pojma kako se to radi..ima li mozda nekog iz Beograda, da hoce da mi pomogne da odradim ovo zajedno, ja sa tim ne smem da se zezam ?! :?
You'll never walk alone!

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Bender jel postoji neka mogucnost da se pojaca malo zvuk malo mi je tisi za moj ukusm mislim zvuk na zvucniku...

bender_007
Mobil fan
Mobil fan

Post od bender_007 »

@MedaMiska - imas neki mod u themes and apps samo nisam citao jel lollipop kompatibilan, trebao bi biti. To sam krajickom oka proletio pa vidio. Pogledaj bas. A mislim da boris31 i neki drugi(nisam pamtio ime) na xda imaju kernel (bori31 prije nego drugi) koji podrzava u stweaksu ili kako se zove promjenu.

AcaVrsac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 22:50
:: Iphone 5S
:: Huawei P9

Post od AcaVrsac »

Ajde i u ovoj temi da pitam,iako sam zasebnu otvorio. Imao sam izbor od 5-6 telefona i razmisljao se koji da uzmem. Sad se izbor sveo na 3 telefona. LG G2, Sony Z1 i Lumia 830. Mene vise vuce G2,ali mi opet treba savet koji je bolji i zasto. Sony vidim ima jacu kameru sto me privlaci,ali zato interfejs je uzas (moje misljenje),ne svidja mi se. Do duse ni LG nije nista bolji po tom pitanju,ali se meni ipak vise svidja. LG G2 sam drzao u ruke i koristio ga malo,odlican je. Sony Z1 nisam i zato mi treba pomoc i savet u odabiru. Lumiu sam koristio, 735 i wp je odlican,bez bagova i mana. Ne znam kakvo misljenje imate o widowsu,ali odlicni su. Hvala svima u napred na odgovorima.
Ono si sto radis,ne sto govoris da jesi...

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

G2>z1>830 po meni...zasto bas z1? Ako mozes da nabavis z2 uzmi njega..ako ne g2...z1 ima nesto losiji ekran

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

Ljudi, imam dva pitanja:

- Od kako sam na LP presao skontao sam da se alarm ne oglasava kad se ugasi zvono, pise nesto kao treba mu dodjeliti prioritet, tako nesto, ne znam sad tacno.. E sad, kad odem na settings-->notification-->do not disturb-->priority only, nema nigdje da se strihira alarm. Znaci ne znam kako da to aktiviram da mi alarm zvoni sa ugasenim zvonom? To je na KK bilo normalno ukljuceno.
- Da li se moze promjeniti izgled sata na lock screenu? Znam da je na KK bilo ponudjeno par izgleda, a ovdje na LP je samo onaj krug i unutra sat.. ne moze se nista podesavati ili ja to nisam skontao gdje :unsure: Pored toga, ne znam da li postoji mogucnost da se negdje ukljuci (na home ili lock screenu) da pise kada je 'next alarm'?

Ne zamjerite na ovakvim pitanjima, svaka pomoc dobro dosla.
Hvala!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kad ti stoji zvezdica onda alarm zvoni, gde ti stoji precrtano zvono, tu treba zvezdica da bude. Odradjeno je glupo do bola, ako ugasis sva zvona alarm ne zvoni, a sa zvezdicom viber se čuje. Debilizam.

Odgovori