Za sovu: .. Moram da ti odam priznanje za to sto cekas mob vec vide os mesec dana ....

....
sto se tice 7600 ... vidi na ovom sajtu .. meni mob lici na tacnu za kafu

... nema MMc ima sopstvene menotija 29Mb sto je najveca sopstvena memorija za mobilne. So se mene tice mob mi se nesvisdja ...
Sto se tice SE telefona ... boje ti je da dodas 20e i uzmes 630 .... po meni mnogo je lepsi mob i softverski nema toliko bagova koliko 610
Sinoc sam se zezao sa 630 i moram da priznam da je mob strava samo da ima vecu memoriju 2.5Mb je malo za njega .... TEME su mu strava ... stavis blutud na komp i prebacijes sta hoces ... ALI ogranicen si memorijim .. i jos nesto NIJE PREPIRUCLJIVO DA NAPUNIS DO KRAJA MEMORIJU (kao i sa svakim telefonom) ZNATNO SE USPORI
Sve u svemu zato ja trazim mob sas prosirivom memorijom ..... jel za cas posla je ti napunis ... 4Mb na 7250i je malo

(bar za mene)
JA cu da sacekam tu cuvenu jos sledecu nedenju ili "jecka" da mi posanje gde je ona kupila
pa cu posle da razmisljam sta cu ako nama ovog ... ali znajuci sebe ako nenadjem 3660 necu ni kupiti mob

... jel altervative za neki drugi mob sa ovom karakteristikama NEMA a nekupuje mi se stabilo ..... jedino mi ostaje da ustekam jos para i kupim 6600 :!: