Nokia 3660

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Ljudi ... 8O da li ovo mguce da nigde u gradu (Bgd) nema 3660 ...
ja sam danas izvrteo sve prodavnice i NEEEEMA :cry: .... e taman sam stekovao za njega .. ali sam se jos vise izbedacio kad sam procitao SOVINE muke koje datiraju jos pre mesec dana ... i koliko sam ukapirao ona jos nije kupila zeljeni mob .....
A u Royalu i Pin Plusu su mi kao satro rekli da zovem sledece nedelje ... postoje sanse da ga dobiju ... mada sad i nism neki optimista ... a nekupuje mi se polovan :!:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Da,da opšta je nestašica... Bilo je priče o tome i u drugim temama, ali niko nije našao rešenje... :(
U susret novim izazovima...

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

ja cu da sacekam jos sledecu nedelju ....
Da dam "sansu" ovima iz Rojala i Pin Plusa :lol: ..... da im dam pare a pisle ne znam sta da kupim ako ga nenadjem .. koliko sam provalio nema ni jedan mob do 200e a sa takvim karakteristikama ..... npr ... MMC ,video zapisom , Mp3 sto mene interesuje ..... :wink:
Ne zanm nudili su mi 7600 za 220e (kao naslednok 3660) .... cudno mi je to sto je ovaj mob samo pre mesec dana bio preko 400e ..... ni jednom mobu nije tako brzo pala cene ....
Sta vi mislite ?

jecka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Sep 2004. 12:37

za moderatora

Post od jecka »

Hvala za uputstvo, kad ukucam taj kod meni izadju ovi podaci V5.08
04.03.2004 NHL-8, pa sad po logici datuma kapiram da je to novija verzija i ta bolja... Nije mi se ponovo zakocio nijednom tako da kapiram da je ono bilo samo malo "strecanje".:))

Inace za sve one koji zele da kupe ovaj phone, fenomenalan je! Ali moram da vam kazem da sam ga ja trazila po prodavnicama od juna i da sam 2 meseca slusala istu pricu :"Sledece nedelje..." ne nasedajte na to, LAZU! Ja sam se toliko nervirala i na kraju nasla tel tog lika koji mi je doneo iz Dubaia i super je. Cekala sam 2 nedelje i kostao je oko 200.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

ti si cekala 2 meseca !!!!! .... nekosta menista da sacekam jos sledecu nedelju ... strpljiv sam ja ppo prirodi ... znas onu narodnu .. "Ko ceka taj i doceka" :wink: ....
madsa ima i ona preformulisana .. "ko ceka taj NEdoceka" :cry: ..... Videcemo :mrgreen:

Ja sam imao dosta lose iskustvo sa polovnim telefonima tako da mi se ne kupuje polovan ... a opet ne znam sta da kupim ako ovog nenadjem !!!!

Raspolozen sam da cujem vase predloge 8)

jecka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Sep 2004. 12:37

"evo resenjaaaa"

Post od jecka »

Moj je nov i odlican ako hoces (posto se 100% nece pojaviti tel. te cuvene sledece nedelje) pusti mi poruku pa cu ti dati broj tog coveka, on donosi i druge modele, nove naravno...nisu u kutiji vec u kesici i nisam dobila disk ali jesam slusalice i na bateriji pise Made in Finland....
Razmisli...kako hoces mada mislim da je cekanje uzaludno :lol:

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

moze ....
ali reci mi da li ti je dao barem neku garanciju :roll:
ja sam naso danas jednog ali mi on trayi 240e a to mi je mnogo ... 200 je prihvatnjuvo ......

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

za lovd:
ko ti nudi 7600 za 220? kazi molim te da ga pozovem. to je interesantna ponuda. a sto se tice 3660 na zalost jos je stara prica. svi ce da ga dobiju sledece nedelje. ako ti je bas stalo poslusaj jecku i poruci od tog tipa iz dubaia. ako si strpljiv sacekaj 6600
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

ZA chale:

MobTrend 011 / 63.73.11 - 220

Mobillwood 011 / 425.716 - 220

svi ti daju uz mob i slusalice :!: ........

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2004. 02:15

Post od sova »

7600 ??? ... Eee... koji je to model ?
Inace potraga se jos nastavlja, sad ima u prodaji i 3650 i 3660 (tako bar pise na sajtu :? )Ali su cene totalno bezobrazne :)

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

E jos jedno bitno pitanje... Spremna sam da cekam jos 7-10 dana a onda nesto mora da se resi :( Mislila sam da ako do tada ne uzmem neku (symbian) nokiu da se preshaltam na SE T610. Moj drug ga ima vec skoro 3 meseca i prezadovoljan je sa njim. Mada sam ja pomalo skepticna u vezi sa SE zbog prijema i male memorije a tu su i neke manje funkcionalne nokie bolje (npr. 7250i i 6610i imaju po 4mb-a!) Koja je vasa preporuka po ovom pitanju :?: :wink:

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od chale »

i ja sam u istoj situaciji. jos desetak dana i gotovo. ja kao cekam da 6600 jos malo popusti sa cenom, ali mi se cini da od toga nema nista. ne daje mi se ni 220 eura za 3660. sta onda ostaje. ja ipak mislim da ako se ne uzima symbian phone onda treba uzeti neku nokiu tipa 6220 ili nesto slicno. mada mozda nije lose resenje ni neki sony ericson. ne znam vise ni sam.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

Za sovu: .. Moram da ti odam priznanje za to sto cekas mob vec vide os mesec dana .... 8) ....
sto se tice 7600 ... vidi na ovom sajtu .. meni mob lici na tacnu za kafu :lol: ... nema MMc ima sopstvene menotija 29Mb sto je najveca sopstvena memorija za mobilne. So se mene tice mob mi se nesvisdja ... :roll:
Sto se tice SE telefona ... boje ti je da dodas 20e i uzmes 630 .... po meni mnogo je lepsi mob i softverski nema toliko bagova koliko 610
Sinoc sam se zezao sa 630 i moram da priznam da je mob strava samo da ima vecu memoriju 2.5Mb je malo za njega .... TEME su mu strava ... stavis blutud na komp i prebacijes sta hoces ... ALI ogranicen si memorijim .. i jos nesto NIJE PREPIRUCLJIVO DA NAPUNIS DO KRAJA MEMORIJU (kao i sa svakim telefonom) ZNATNO SE USPORI :cry:
Sve u svemu zato ja trazim mob sas prosirivom memorijom ..... jel za cas posla je ti napunis ... 4Mb na 7250i je malo :? (bar za mene)

JA cu da sacekam tu cuvenu jos sledecu nedenju ili "jecka" da mi posanje gde je ona kupila :wink:
pa cu posle da razmisljam sta cu ako nama ovog ... ali znajuci sebe ako nenadjem 3660 necu ni kupiti mob :x ... jel altervative za neki drugi mob sa ovom karakteristikama NEMA a nekupuje mi se stabilo ..... jedino mi ostaje da ustekam jos para i kupim 6600 :!:

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

P.S .. zaboravio sam da vam kazem da sam zvao Telekom + ... kod njih kao mozes da narucis direktno iz fabrike mobilni za 255e (u to je uracunata i postarina i bla bla bla) .... ALI oni mi kazu da 3660 nemozes ni da narucis jer se vise neproizvodi 8O ..... tako da nam jedino preostaju ovi sto ce biti skinuti sa neke mreze i pedantno softverski reinstalirani :roll: :!: :!: :!:

draganel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 08:16
Kontakt:

Post od draganel »

Ma ja mislim da svi oni prave neki deal kako bi podigli cene za skoro 100%... Pitah juce, jerbo i ja cekam N3660 vec skoro mesec dana, rece mi jedan co'ek, da ce ga biti od ponedeljka za 240-250 komata, a da on, navodno, ocekuje da ce se ta cena popeti na 3 glave... Nisu normalni! Ne verujem da se vise ne proizvode, bar bi takav info bio na zvanicnom sajtu, kao sto to rade za neke druge modele. Sto ljudi dace sto razlicitih verzija, kao sto je i ova za cenu...

Loodilo!

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

Vidim ja nista meni od symbiana :roll: A za cene to je stara fora mala ponuda - velika potraznja i onda kokanje! Za neke telefone kojima je u BGu cena 150-180 evra u mom gradu (posto ima samo 2, 3 prodavnice ) cena 180 evra fiksno i cao. Nemaju konkurenciju pa mogu da naduvaju cene a ocajan kupac nek sam prosudi sta ce :evil:
P.S. 7600 je smarth phone ili ne?

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od chale »

nemoj tako sovo. nikad se ne zna kad ce neko da odluci da ucini nama obicnim smrtnicima i spusti cene dobrih telefona. :) taj 7600 sam ja malo bolje pogledao u poslednjih nekoliko dana i pravo da ti kazem nije to to. ipak je symbian telefon mnogo bolja stvar. strpljenje ti ne nedostaje kako vidim pa onda ipak sacekaj jos malo. i ja cu. sve se nadam da ce da iskrsne neka dobra ponuda. a, da, 7600 nema prosirivu memoriju, nije smartphone (koliko sam ja shvatio), ali ima i dobrih strana poput brzine komunikacije sa kompom, kamere, i sl. ako odustanes od symbiana, mozda ovo nije losa opcija. a po meni i po izgledu pre je namenjen za zene

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

Pa dugovi i dugarice ulazimo u jos jednu neizvesnu nedelju ...... molio bi da ako neko nadje mob (3660) neka oma javi :mrgreen: ..... verujem da ce usreciti bar 10-tak ljudi koji cekaju ovaj mob ... (a madju njima i mene :wink: ) ....

Imama informaciju za 3650 .... M-Tel tel. 3612440 za 195 e ... imali su je u Petak .... (sto je uzgled mnogo) ... nisam mogao ranije da javim jer sam saznao tek veceras ... pa kome odgovara neka pokusa 8)

:!: Jel istina da 6600 ima "teme" .... na foru SE 630/610 :?:

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

A sta bi sa Tehnomarketom i cenom od 215 evra??? Nisam ih jos zvala da proverim...
@chale:
Da videla sam 7600 :) Bas je zenski telefon, lici na pudrijeru :mrgreen: Ima ok funkcije, deluje dosta nezgodno za rad. Mozda u praksi nije tako.
Jos jedan telefon koji bi' cekala 6230 8)

draganel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 08:16
Kontakt:

Post od draganel »

sova napisao:A sta bi sa Tehnomarketom i cenom od 215 evra??? Nisam ih jos zvala da proverim...
Ja sam ih zvao istog dana, kada sam video datum azuriranja 30.09. u 15 h :). Naravno, lik kaze da ga nemaju vec duze vremena i ne znam odakle ta informacija.

Poz,

Odgovori