Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Zorraya,format resava sve problema,a nisam pristalica instaliranja AV,vec skidaj programe sa proverenih sajtova.Kada se menja maskica uz nju ide staklo(plastika) displeja i natpis nokia.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Koristim SimWorks antivirus, ne koci nista posebno, i sam skenira cini mi se na svakih 12 sati..........

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Zorraya, pa evo i ja da ti kažem da ti antivirus, ipak, nije potreban...guši telefon...a ionako bi bilo preporučljivo, da sve aplikacije i programe skidaš preko kompa...tada ih skeniraš...i ubaciš na telefon...i isključuj BT kad god ti nije potreban...To je najbolji način zaštite od virusa...

Ja sam za 5 meseci, koliko imam symbian, instalirala neverovatno mnogo aplikacija i programa...bez AV-a na mobu...i nikad nisam imala problem sa virusima... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Takodje nisam primetila nikakvo usporavaje sistema usled prisustva nekog od antivirusnih programa, uopste nije zgoreg imati tako nesto na telefonu, nekad covek ne moze bas sve da odradi by the book i skenira svaku mogucu aplikaciju koju stavlja na aparat...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

DA!!Ne trazi se i signal 3G mreze,tako da telefon trosi manje struje na mrezi,samim tim i baterija traje oko pola dana-dan duze!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa troshi neshto manje,shto se mene tiche skoro beznachajno jer mi baterija u svakom sluchaju traje pola dana,ali zna da ushtedi dosta u nekim situacijama.. :wink:

alekbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Maj 2006. 14:05

Post od alekbg »

World Mate na Nokia 6630 nece da prikazuje podatke o temepreaturi ispravno, verzija 2.2 a ona stara 1.29 nece uopste da radi, Da li ima neko ko koristi ovaj sjajan program na 6630 ili 6680?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

alekbg, treba da instaliras verziju 1.25 pa da je krekujes...i posle je pregazis sa verzijom 2.20...tada radi bez problema...poslacu ti ako ostavis mail...imam obe verzije koje savrseno rade... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma shta ce ti,ni ovi termometri u gradu ne pokazuju ispravno pa nikom nishta.... :D 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dexter, bas tako! :D

alekbg, ja sam koristio kratko taj program jer mi je daleko jednostavnije, a i skida manje kredita, ako odem na wap.weatheronline.co.uk i proverim temperaturu samo za BG, a ne da mi skida za gomilu gradova koji me ne interesuju ..... plus sto tako mozes da vidis samo za BG, a ne i za ostale gradove u Srbiji...

pozdrav...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

CAO ludi! skupio sam kesh za memorijsku karticu i sad pitanje... gde kupiti, kog proizvodjaca,kog kapaciteta (a da nekoci mnogo), imam 6630 i sad da li za nju ide RS MMC ili RS DV MMC i da li je to isto.

PS. ja bi uzeo od 512MB kapacitet mi je zadovoljavajuci
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

gallee, tražiš MMC MOBILE karticu (brže su od običnih), one su sve dual voltage, ali ti ipak tamo i to naglasi, Kingston, PQI ili Transcedent...s njima neceš imati nikakvih problema, s tim da su ti Kingston nešto skuplje...PQI malo jeftinije, a isto dobre...Garancija je 3 godine...uglavnom...A cene su im oko 30-35 eura...pogledaj u Packomu...oni su jedni od povoljnijih, a trebalo bi da ih imaju... 8)

A N6630 ce ti bez problema raditi sa karticom od 512MB...tako da...opušteno... :D ;)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

gallee, bolje uzmi giga ..... meni je 512 vec postalo tesno ;) :D

poz...

kzeljko
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2004. 13:49

Post od kzeljko »

Kako da instaliram igru na mojoj Nokiji 6630,a igra je zapakovana u Rar Arhivu i kada otvorim arhivu na kompu unutra ima neki Class fajlovi i slike,muzicki fajlovi i folder META-INF. imam poko 200 igrica ali su sve ovakve nijedna nije u sis ili jar formatu. Dali moze ko da mi pomogne.
Hvala.

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pa mislim da je Ninolina to vec odgovorila na jednoj od tema, dakle promenis format, iz rar u jar, posto to u stvari i jeste jar :))

Tek sada videh da se vodi diskusija o vremenskoj prognozi, naime ja sam tek skoro skinuo verziju World Mate koja mi radi i to je :Mobimate_worldmate_v2[1].60.4 , samo stvarno je bezveze sto skida podatke za sve gradove u bazi , meni licno po tom pitanju je najbolji program EPOCWAREHandyWeather, medjutim uspeo sam da nadjem samo verziju koja radi 30 dana, a onda mora da se plati :)) da bi se mogli dopunjavati podaci, inace program je genijalan :). pa ako neko zna nek pomaze :) .
Takodje postoji i program Weather v0.3.9 FULL, koji radi ali malo mu je losija grafika i mogucnosti.

pozdrav
6630

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Post od brd »

imam instaliran kas av na telefonu i radi.da li on treba da se apdejtuje i kako se to da uradim? i jos nesto, kad' sam probao da deinstaliram taj kas nisam uspeo, jer sam dobijao informaciju da je aplikacija ukljucena.jel' ima neka fora da se to iskljuci?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

bela, ja sam imao handy weather krekovan ali, ako se dobro secam, trazi da se registrujes da bi mogao da pristupis serveru (sto naravno ne mozes ako nemas legalnu verziju)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

brd, nisam imao iskustva sa kas av, ovde su ljudi misljenja da ti i ne treba av, vec da aplikacije skidas preko kompa i da ih na kompu proveris, kao i da drzis iskljucen bluetooth, a sto se tice iskljucivanja kas av to mozes da odradis preko nekog fajl menadzera recimo fexplorer ili System explorer, gde odes u task i tu ti prikaze sve aktivne aplikacije( jer inace neke ne vidis) i tu ga jednostavno ubijes.
b_udder napisao:bela, ja sam imao handy weather ali, ako se dobro secam, trazi da se registrujes da bi mogao da pristupis serveru (sto naravno ne mozes ako nemas legalnu verziju)
Da i ja sam imao nesta slicno , naime mozes da registrujes , i koliko se secam sa cetri nule,i prihvati tu registraciju, medjutim kada hoces da pristupis serveru kaze da ta registracija ne valja ...

pozdrav

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

a da li ce od giga da koci mnogo i ako koci da li je to podnosljivo. :D
i dakle da razjasnimo definitivno da li je ovo http://www.itsvet.com/Kingston-Mobile-M ... ard-71-491 prava kartica za n6630 i da li se uz nju dobija i citac kartica???

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

gallee, dobra je kartica...ustvari, odlicna...ali ne verujem da ces dobiti i citac kartica uz nju... :uhuh: ...to sto pise u specifikaciji citac kartice...znaci samo da su kompatibilni...ali ne i kao dodatak koji ces doboti uz karticu... :wink: ...citac ti kosta oko 1000 din...pa trebalo bi svakako i njega da kupis...jer ces toliku karticu verovatno puniti i velikim fajlovima, a njih ces tesko prebaciti na bilo koji drugi nacinn osim Citacem... 8)

Odgovori