Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Zorraya, pa evo i ja da ti kažem da ti antivirus, ipak, nije potreban...guši telefon...a ionako bi bilo preporučljivo, da sve aplikacije i programe skidaš preko kompa...tada ih skeniraš...i ubaciš na telefon...i isključuj BT kad god ti nije potreban...To je najbolji način zaštite od virusa...
Ja sam za 5 meseci, koliko imam symbian, instalirala neverovatno mnogo aplikacija i programa...bez AV-a na mobu...i nikad nisam imala problem sa virusima...
Ja sam za 5 meseci, koliko imam symbian, instalirala neverovatno mnogo aplikacija i programa...bez AV-a na mobu...i nikad nisam imala problem sa virusima...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Dexter, bas tako! 
alekbg, ja sam koristio kratko taj program jer mi je daleko jednostavnije, a i skida manje kredita, ako odem na wap.weatheronline.co.uk i proverim temperaturu samo za BG, a ne da mi skida za gomilu gradova koji me ne interesuju ..... plus sto tako mozes da vidis samo za BG, a ne i za ostale gradove u Srbiji...
pozdrav...

alekbg, ja sam koristio kratko taj program jer mi je daleko jednostavnije, a i skida manje kredita, ako odem na wap.weatheronline.co.uk i proverim temperaturu samo za BG, a ne da mi skida za gomilu gradova koji me ne interesuju ..... plus sto tako mozes da vidis samo za BG, a ne i za ostale gradove u Srbiji...
pozdrav...
- Ninolina
- Moderator
gallee, tražiš MMC MOBILE karticu (brže su od običnih), one su sve dual voltage, ali ti ipak tamo i to naglasi, Kingston, PQI ili Transcedent...s njima neceš imati nikakvih problema, s tim da su ti Kingston nešto skuplje...PQI malo jeftinije, a isto dobre...Garancija je 3 godine...uglavnom...A cene su im oko 30-35 eura...pogledaj u Packomu...oni su jedni od povoljnijih, a trebalo bi da ih imaju... 
A N6630 ce ti bez problema raditi sa karticom od 512MB...tako da...opušteno...

A N6630 ce ti bez problema raditi sa karticom od 512MB...tako da...opušteno...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pa mislim da je Ninolina to vec odgovorila na jednoj od tema, dakle promenis format, iz rar u jar, posto to u stvari i jeste jar
)
Tek sada videh da se vodi diskusija o vremenskoj prognozi, naime ja sam tek skoro skinuo verziju World Mate koja mi radi i to je :Mobimate_worldmate_v2[1].60.4 , samo stvarno je bezveze sto skida podatke za sve gradove u bazi , meni licno po tom pitanju je najbolji program EPOCWAREHandyWeather, medjutim uspeo sam da nadjem samo verziju koja radi 30 dana, a onda mora da se plati
) da bi se mogli dopunjavati podaci, inace program je genijalan
. pa ako neko zna nek pomaze
.
Takodje postoji i program Weather v0.3.9 FULL, koji radi ali malo mu je losija grafika i mogucnosti.
pozdrav

Tek sada videh da se vodi diskusija o vremenskoj prognozi, naime ja sam tek skoro skinuo verziju World Mate koja mi radi i to je :Mobimate_worldmate_v2[1].60.4 , samo stvarno je bezveze sto skida podatke za sve gradove u bazi , meni licno po tom pitanju je najbolji program EPOCWAREHandyWeather, medjutim uspeo sam da nadjem samo verziju koja radi 30 dana, a onda mora da se plati

Takodje postoji i program Weather v0.3.9 FULL, koji radi ali malo mu je losija grafika i mogucnosti.
pozdrav
6630
brd, nisam imao iskustva sa kas av, ovde su ljudi misljenja da ti i ne treba av, vec da aplikacije skidas preko kompa i da ih na kompu proveris, kao i da drzis iskljucen bluetooth, a sto se tice iskljucivanja kas av to mozes da odradis preko nekog fajl menadzera recimo fexplorer ili System explorer, gde odes u task i tu ti prikaze sve aktivne aplikacije( jer inace neke ne vidis) i tu ga jednostavno ubijes.
pozdrav
Da i ja sam imao nesta slicno , naime mozes da registrujes , i koliko se secam sa cetri nule,i prihvati tu registraciju, medjutim kada hoces da pristupis serveru kaze da ta registracija ne valja ...b_udder napisao:bela, ja sam imao handy weather ali, ako se dobro secam, trazi da se registrujes da bi mogao da pristupis serveru (sto naravno ne mozes ako nemas legalnu verziju)
pozdrav
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
a da li ce od giga da koci mnogo i ako koci da li je to podnosljivo.
i dakle da razjasnimo definitivno da li je ovo http://www.itsvet.com/Kingston-Mobile-M ... ard-71-491 prava kartica za n6630 i da li se uz nju dobija i citac kartica???

i dakle da razjasnimo definitivno da li je ovo http://www.itsvet.com/Kingston-Mobile-M ... ard-71-491 prava kartica za n6630 i da li se uz nju dobija i citac kartica???
- Ninolina
- Moderator
gallee, dobra je kartica...ustvari, odlicna...ali ne verujem da ces dobiti i citac kartica uz nju...
...to sto pise u specifikaciji citac kartice...znaci samo da su kompatibilni...ali ne i kao dodatak koji ces doboti uz karticu...
...citac ti kosta oko 1000 din...pa trebalo bi svakako i njega da kupis...jer ces toliku karticu verovatno puniti i velikim fajlovima, a njih ces tesko prebaciti na bilo koji drugi nacinn osim Citacem...