Konacno dobre slusalice, al ne od vas

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ne znam što ljudi vole te "bubice" kad su mnogo komfornije "obične" sluške, pa šta, nije sramota nositi ih (viđam ih sve više po gradu) posebno zimi (greju). Jel' ima neko informaciju koliko košta Zenhajzer nonbubica (al' zato - ubica), volim da je široko! :wink: :) :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vlada Zem, pa dzaba ti takve sluske na telefonu koji ipak nije MP3 player + mp3 format koji je ipak komprimovan :D ..... ja sam kupio neke Sony clip-on bubice za nekih 20e i vise su nego dobre za 6630 :)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ma ne Nokia6101, uzeo sam 550i (što ishvališe one njegove sluške, žali bože - ili nisu original). Pa dobro, može to da donese radost i na 6101 - zbog radia, idi bre kakva je ovde razlika (550i) sa njihovim i mojim relativ.jeftinim - neuporedivo!!!
(imam čudan napad dežavia, zbog brisanja komentara) :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nego jel ima negde u BG da ja mogu da nadjem taj AD-15 adapter? bash bash bash mi treba... ili eventualno da poruchim od nekoga da mi donese... pa da platim...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

za Mirko BGD , ovo je zvaničan izveštaj iz Ministarstva za brigu o korisnicima - AD-15 - nema. :x
Za ostalo, ima dobrih ljudi, valjda će da ti se jave.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

EEeee sad ste se svi setili da ocete. Kad sam ja nudio i pitao da li neko hoce da mu donesem samo je Lomnica hteo... :uhuh:
Neba leba bratjani...
:)
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Aha, javio se, ali je vrlo surov, moraš da ga odobrovoljiš, preporuka: moli, cvili, kleči, (on to voli) 8) 8) 8) :D :D :D
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

iskreno nisam ni pratio ovu temu... a od juche sam postao korisnik nokie n80 8) ali u paketu nisam dovio taj deo pa bas kopka to...
blade_bre, ocu i jaaaaaaaaaa

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Imas N80? E pa onda cu ti prodati svoj ad-15. Moze za hm, 50e? :P
Lemilicu u ruke i nadaj se da ces imati srece... Sve pise u temi Upgrade Sluski. :D

Sala, naravno, ako nesto uleti javicu. Mozda mi drug ide za holandiju ovih dana...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

:lol: :lol: :lol:
ajde molim te pogledaj mi to... bash mi je bitno... a to sam trebao da dobijem u paketu i majmuni mi nisu dali, kao ma neeee to ne ide u standardni paket... :x

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Haaajde videcu. Sekundarna varijanta je da ja zamenim svoj mob. Radim na prikupljanju para, za p910i, u tom slucaju mi nece trebati ad-15... pa cemo se dogovoriti. 8)

Nema frke za moj ad-15, dacu ga na aukciju ovde na forumu :D

A zar nikom nije palo na pamet da poruci sa neta... ?? To je sasvim moguce...

Mirko BGD, hehe malo hiperbolises, bolji jeste u vecini oblasti...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A ja već mislio da ste ozbiljni!?! Pošto se žestoko ložim na N80, pa mi je potpuno nelogičan takav komentar od jednog imaoca istog. Malo je falilo da me pokolebate. Mislim znam da je (P9xx)dobar, ali da je baš TOLIKO dobar?!? Ok, veći ekran i sve to, ali da li za njega ima toliko aplikacija (mislim zbog rezolucije, nisam se raspitivao, ali . . .)? Ipak ću ja da sačekam još koji mesec, s kupovinom da to sve malo spadne, i da se bolje informišem.

I da ne bih otišao skroz u off, mislim da je AD-46 mnoooogo praktičniji od AD-15 (zbog mikrofona), ali i uuuultra glomazan. Mene malo nervira da zbog boljeg zvuka imam nekompletan handsfree tj. bez mikrofona. Tako da idealna varijanta za mene je ona sa prepravkom postojećeg handsfreeja, sa "upgrade sluški", ko ima varijntu sa lepšim mikrofonom - blago njemu, i na sve to jedan koss plug, kojeg danas idem da kupim, i i i i :D :D :D Lepo je sve to Zenhajzer i sve to, ali kapiram da je taj plug nešto slično onome što je Sony imao Groove varijantu, koja j*** k**u.

b_udder, ako ti nije problem da i meni pošalješ dotični pdf . . . :) :) :) :) :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

gargamel4, e da znas da me smara kada mi u busu zazvoni telefon, pa onda moram da vadim telefon iz dzepa, vadim sluske iz usilju, otkacim ad-15 i molim Boga da Misko ne zakoci naglo ..... a onda kad zavrsim razgovor, da vracam sve obrnutim redosledom i premotavam pesmu koja je u medjuvremenu nastavila gde je prekinuta... SMOR! :D ..... AD-46 jeste malo veci ali ima taster za uspostavljanje/prekidanje, mikrofon i "volume" tastere (koji valjda ne rade sa 6630) :)
forwardovacu ti onaj pdf, ali ima oko 11MB...

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Frishko: U Novom Sadu u odredjenoj prodavnici ima ad-15 (nisam video, receno mi je). Ko hoce podatke neka se javi na priv. I jos jedna novost, potvrdjen izlazak p990 u OkTobRu !!

Da mogu da biram opet bih izabrao ad-15 :P

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da tachnije u jednom servisu ima AD-15... s tim shto bi sada trebalo da stigne par komada u BG... pa cu vam javiti kako sta gde... inace ovakvi adapteri postoje i za samsung, motorolu... pa ako je neko zainteresovan... nek se jawi

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Say you, say me, SAY IT to everibody, što ste tako tajanstveni?
Jao, garantovano imate dil sa prodavnicom, 50eu a???, baš kao što je ovaj (inačejakofinčovek) blade_bre ponudio na prodaju. :blinky:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, meni se iskreno nije davalo 30e za ad-46 (za koliko su ga moji roditelji nasli u freeshop-u na aerodromu u Diseldorfu) ...... mislim, bas je previse ...

pozdrav...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nemam dill
chekam da meni stigne, da ga probam da vidim dal shta valja, ako valja recji cju chovkeu da poshalje par komada u tu i tu radnju i vi onda navalite...

cena bi trebala da bude od 1000-1500din ako ne i manje...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

"nemam dill" :lol: :lol: :lol: :wink: ;) ;) ;) ;)
Pa možda je baš to to, e imam i ja ko mi putuje u Šengen, pa će mi (nadam se, joj u stvari strah me je) donese a onda
- veeeliki šut u d... SE
- welcome back king Nokia.
Pričaćemo... :chytry:

za Mirko BGD , joj, kakav si ti car

P.S. Mirko BGD , izvini molim te 100 puta, znaš kako mi je ovo bilo simpatično, prevalio sam se sa stolice (2m od mene!, da se razumemo), fight the power, pozdrav. :oops:
Poslednja izmena od Vlada Zem u Sub, 10. Jun 2006. 21:23, izmenjeno 3 puta ukupno.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Vlada Zem, zar te taj SE ne sluzi dobro?

pozdrav...

Zaključana tema