A ja već mislio da ste ozbiljni!?! Pošto se žestoko ložim na N80, pa mi je potpuno nelogičan takav komentar od jednog imaoca istog. Malo je falilo da me pokolebate. Mislim znam da je (P9xx)dobar, ali da je baš
TOLIKO dobar?!? Ok, veći ekran i sve to, ali da li za njega ima toliko aplikacija (mislim zbog rezolucije, nisam se raspitivao, ali . . .)? Ipak ću ja da sačekam još koji mesec, s kupovinom da to sve malo spadne, i da se bolje informišem.
I da ne bih otišao skroz u off, mislim da je AD-46 mnoooogo praktičniji od AD-15 (zbog mikrofona), ali i uuuultra glomazan. Mene malo nervira da zbog boljeg zvuka imam nekompletan handsfree tj. bez mikrofona. Tako da idealna varijanta za mene je ona sa prepravkom postojećeg handsfreeja, sa "upgrade sluški", ko ima varijntu sa lepšim mikrofonom - blago njemu, i na sve to jedan koss plug, kojeg danas idem da kupim, i i i i

Lepo je sve to Zenhajzer i sve to, ali kapiram da je taj plug nešto slično onome što je Sony imao Groove varijantu, koja j*** k**u.
b_udder, ako ti nije problem da i meni pošalješ dotični pdf . . .