teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Da sredina jula i meni odgovara... nemam nishta u planu [za sada]
e sad bi mogla da se otvori jedna temica za poonovno prijavljivanje ljudi koji su zainteresovani za skup i koji ce se pojaviti [da ne bude kao prosli put ]
moze sredina jula........ taman je gotov isp rok,a i svetsko prvenstvo....ali jedni problem okupljanja moze biti to da neki ili poneki od nas budu tad na letovanju...ali nacicemo vec neki termin....elem da li osim ninoline ima jos neka devojka koja je aktivna na forumu....jos neka mobilna expertica,a??????
Eo polako cemo da se organizujemo narednih dana pa cemo da vam javimo konkretnije oko sledeceg okupa...
i MOLIM VAS,dajte komentare shta vam odgovara a shta ne,dal vam odgovara vreme,mesto itd. da ne bi bilo ko proshli put da ne mozete itd... Znachi na osnovu vashih postova cemo da se usmeravamo i da odredimo okvirno datum kome vecini najvishe odgovara...
Posle 20. u svakom mesecu, do tad su ispitni rokovi... Ali nezgodno je to sto se krajem jula ide obicno na more. Za organizatore je sada mnogo izazovnije
ja sam nazalost propustio prvi okup a izgleda da cu i drugi,ako bude bio u julu. Ja se od prekosutra pa negde do 20. juna nalazim u BGu pa bi mi jedino u tom intervalu neshto odgovaralo.....
Ljudi, ne znam samo na koje more mislite, pošto smo se razdružili? Ma šalim se malo, mada mnogi sa kojima sam pričao neće ići na more zbog onoga gore navedenog, he he he
nemam reci, nego nisam toliko aktivan na forumu a inace bih sigurno dosao, a u julu idem na ekskurziju, a vidim ima par dobrih cica(ako nisu konobarice)
nevidljivi napisao:Ljudi, ne znam samo na koje more mislite, pošto smo se razdružili? Ma šalim se malo, mada mnogi sa kojima sam pričao neće ići na more zbog onoga gore navedenog, he he he
Ima tu svega po malo,a i da su jeftiniji sa cenama(moj razlog + neljubazni) isli bi nasi odavde sigurno bez obzira na razlaz,ovako odose nasi u Bugarsku da gledaju Hrast na plazi ili Grcku i Tursku gde su Palme.
Ajde ljudi dajte datum,sutra idem na odmor i voleo bih da znam kada bi bilo okupljanje da i to uklopim.
Dexter, pa najbolje da se da ljudima nekih 7-8 dana fore da se smisle pa ko moze neka dodje..... a ako neko nije u mogunosti neka dodje sledeci put... jer i kada planiras mesec dana u napred, moze nesto da iskrsne i da se mnogi ne pojave kao prosli put...
A kad biste vi? Moze posle 20. jula? Napravite novu temu gde ce ljudi da se prijave, ili kako ste vec planirali; a ova tema nek se zakljuca, pa idemo sve ispocetka Poz
Ma nema vremena za veliki skup... Svi od 15 og Jula pa na dalje idu na more tako da...NOva tema sa prijavama nek bude za onaj okup u Septembru...A za sada mozemo i ovde da se dogovorimo bez problema,nema potrebe za novom temom...Hocete da odemo na pice ovih dana ili... ?
Ako vam tada pocinje sezona (meni najverovatnije pocetkom avgusta), onda lepo mega okup u septembru i to je to... A ovaj mini moze sad u petak/subotu, i onako ne treba neka posebna organizacija...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.