Ok ljudi,nije frka,mozda bih i ja promenio misljenje da imam koliko nemam,ali MILION evra...???!!! ,CEO MILION,ovde je lepo napisano MILION,M I L I O N BREEE!!!Pa radije bi ceo taj MILION potrosio na Ferrari Enzo ili Pagani Zondu F ili Koenigseg CCR ili Bugatti Veyron ili Saleen S7.Mozda bih cak i dao toliko da sam recimo 50 Cent ili Eminem ili glupa Paris Hilton Cak sumnjam da Bill Gates ili
Donald Trump imaju nesto slicno ovome,jer svi pravi milijarderi ne brinu puno za tehnologijom i kindjurenjem,imaju ljude za sve...
Green, Gejts nosi odela od 200$ ...... moze neko da misli da je on stipsa, ali samo ne pristaje da ga shishaju posto je razlika u kvalitetu izmedju odela od 200 i 2000 dolara mozda 10 - 20%, a ostalo ide na "ime"
b_Udder to sam i ja cuo za cika Billa,u tome sto si naveo i jeste poenta mog posta.Bill je pravi primer coveka kako napraviti bogatstvo prodavajuci pamet.Malo ko zna da isti taj mister Gates izdvaja milione i milione kao pomoc raznim humanitarnim organizacijama,tako da sumnjam da bi i neko mnogo manji od njega dao milionce za nakindjureni telefon.Ponavljam,dace neka reper zvezda u Americi koja verovatno ima i te dijamante u nekom Cadilac-u,mozda neka mlada prepotentna glumica i opet,super glupava i totalno antipaticna Paris Hilton!
Ovo je samo moje licno misljenje,nek me ne prozivaju stari i novi obozavaoci popularnih "zvezda" americke socijale! DEL_BOYBill mari za tehnologijom,naravno,ima kucu od 70 miliona i potpuno(citaj POTPUNO) je automatizovana!!!
Donald Trump ne vozi nista,ima svog vozaca koji ga voza Ljudi nekad imaju pogresnu predstavu o multimilijarderima,odma misle da imaju po 5 Ferrarija,4 Bentley-ja i 2,3 Mercedesa.To imaju paralije zeljne pokazivanja,mozda su takvi vec i kupili taj Goldwish
Green napisao:Donald Trump ne vozi nista,ima svog vozaca koji ga voza
upravo tako!
.... sto lakse zaradis pare lakse ih i potrosis ...... a bivsa sirotinja ima potrebu da se eksponira ..... i kada neko odrasta u getu i jedini kontakt sa umetnoscu mu je preko babinih goblena, sta ocekivati od njega kada zgrne silne milione? pozlaceni bentli, telefon od dijamanata i da ne nabrajam...
i onda je ok sto neki retardirani reper/glumac/pevac ima brdo kesa, a Gejtsa ljudi mrze .... zasto?
Ne mrze ga zato što je pametan, nego zato što je ultra uspešan (najpoznatiji), i zato što je danas popularno biti antiglobalista.
A repere vole isti takvi retardirani, kojih je više . . .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.