Telefon od milion evra (marka Goldvish)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

6630 app, he .... a da li bi preporucio nekom 3310 ali da je pozlacen i da kosta 5000e umesto nekog "jadnog" plasticnog kao sto je 6630 ;) :D

pozdrav...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ok ljudi,nije frka,mozda bih i ja promenio misljenje da imam koliko nemam,ali MILION evra...???!!! :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: ,CEO MILION,ovde je lepo napisano MILION,M I L I O N BREEE!!!Pa radije bi ceo taj MILION potrosio na Ferrari Enzo ili Pagani Zondu F ili Koenigseg CCR ili Bugatti Veyron ili Saleen S7.Mozda bih cak i dao toliko da sam recimo 50 Cent ili Eminem ili glupa Paris Hilton :P :P Cak sumnjam da Bill Gates ili
Donald Trump imaju nesto slicno ovome,jer svi pravi milijarderi ne brinu puno za tehnologijom i kindjurenjem,imaju ljude za sve... :wink: :wink: :)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ne bih rekao da Bill Gates ne mari za tehnologijom :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pre bih uzeo v3i Gold ili 8800 gold da imam kesha nego ovo,to je sigurno...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Green, Gejts nosi odela od 200$ :) ...... moze neko da misli da je on stipsa, ali samo ne pristaje da ga shishaju posto je razlika u kvalitetu izmedju odela od 200 i 2000 dolara mozda 10 - 20%, a ostalo ide na "ime" :D

pozdrav...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

b_Udder to sam i ja cuo za cika Billa,u tome sto si naveo i jeste poenta mog posta.Bill je pravi primer coveka kako napraviti bogatstvo prodavajuci pamet.Malo ko zna da isti taj mister Gates izdvaja milione i milione kao pomoc raznim humanitarnim organizacijama,tako da sumnjam da bi i neko mnogo manji od njega dao milionce za nakindjureni telefon.Ponavljam,dace neka reper zvezda u Americi koja verovatno ima i te dijamante u nekom Cadilac-u,mozda neka mlada prepotentna glumica i opet,super glupava i totalno antipaticna Paris Hilton! :P :P :P
Ovo je samo moje licno misljenje,nek me ne prozivaju stari i novi obozavaoci popularnih "zvezda" americke socijale!
DEL_BOYBill mari za tehnologijom,naravno,ima kucu od 70 miliona i potpuno(citaj POTPUNO) je automatizovana!!! :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

joj , dok se mi divimo ovakvim telefonima , autima i svemu sto nemozemo imati , sta mislite kako je onim koji to imaju :cry: :(

P.S. Cuo sam da Donald Trump vozi Renoa 5 8) :wink: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Renoa 5 sa mlaznim pogonom m ?? :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Donald Trump ne vozi nista,ima svog vozaca koji ga voza :D Ljudi nekad imaju pogresnu predstavu o multimilijarderima,odma misle da imaju po 5 Ferrarija,4 Bentley-ja i 2,3 Mercedesa.To imaju paralije zeljne pokazivanja,mozda su takvi vec i kupili taj Goldwish :chytry: :chytry:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Green napisao:Donald Trump ne vozi nista,ima svog vozaca koji ga voza :D
:D upravo tako! :)

.... sto lakse zaradis pare lakse ih i potrosis :) ...... a bivsa sirotinja ima potrebu da se eksponira ..... i kada neko odrasta u getu i jedini kontakt sa umetnoscu mu je preko babinih goblena, sta ocekivati od njega kada zgrne silne milione? pozlaceni bentli, telefon od dijamanata i da ne nabrajam...

i onda je ok sto neki retardirani reper/glumac/pevac ima brdo kesa, a Gejtsa ljudi mrze .... zasto?

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

Bill Gates koristi svoj mozak , dok pjevaci , glumci.... , slusaju sta ima govore drugi ljudi i koriste svoj glas , stas , .... 8) :wink: :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ne mrze ga zato što je pametan, nego zato što je ultra uspešan (najpoznatiji), i zato što je danas popularno biti antiglobalista.
A repere vole isti takvi retardirani, kojih je više . . . 8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori