LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 15. Avg 2015. 13:47
:: LG G2
:: Galaxy S2

Re: LG G2

Post od Sehro1 »

Sorry početnik sam :oops: , to znači da mogu istovremeno imati i TWRP i CWM na telefonu i kako najlakše da ubacim CWM?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Sehro1, naravno da ne možeš .... ali možeš u TWRP rekoveriju flešovati CWM zip i imaćeš CWM rekoveri - ako već mora ROM da se flešuje iz CWM mada ne vidim razlog .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

Hvala, i meni je bilo čudno da traži flešanje isključivo u CWM-u.

Dzonny
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2014. 15:04
:: LG-G2

Post od Dzonny »

Kako da proverim da li imam kit kat bootloader,koji je neophodan za ubacivanje cloudy 3.3 ? instalirao sam autorec sa playstorea i ubacio twrp,sto bi znacilo da imam kit kat bootloader ili ga moram posebno instalirati? Lolipop je u pitanju

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

Da, autorec ti instalira kit kat bootloader. Mozes slobodno da ubacis cloudy 3.3.

Dzonny
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dzonny »

Hvala puno. I jos jedno pitanje,da li viper4android koji dolazi sa samim romom funkcionise preko stock plejera ?

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dejaxy »

Radi sa stock plejerom, ali ne radi sa you tube aplikacijom a na prethodnim romovima je uvek radio. Zna li neko do cega moze biti?

Dzonny
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dzonny »

Dejaxy,kako si ti zadovoljan cloudijem 3.3? Radi bolje od stocka? Kakva je baterija ?

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dejaxy »

Odlican je, malo brzi od stocka, baterija za nijansu bolja. G4 UI izgleda bas prelepo.

Dzonny
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dzonny »

Instalirao sam xcam na cloudy,ali kad prebacim na snimanje u fhd 60fps,slow motion i uhd,snimci postaju jako tamni. Jedino snimak u fhd 30fps se snimi sa normalnom kolicinom svetlosti. Bug ili?
Edit: Nije mi jasno,nakon instaliranja cloudy-ja 3.3 uradio sam factory reset iz TWRP-a ( wipe data,cache,dalvik cache) ,kada je ponovo pokrenut sistem ja sam i dalje imao svu muziku i slike na telefonu. Zar nije trebalo sve da se izbrise?

djurilo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Jan 2014. 15:58
:: Huawei U8650

Post od djurilo »

Pozdrav svima! Nedavno sam uzeo Lg G2 ( 4.4 kit kat Lg-ls980 nekakva sprint verzija) i imam par problema. Najveći je ne funkcijonisanje GPS-a. U aplikaciji Gps test vidi dvadesetak satelita ali ne može da fiksira NI JEDAN. Drugi problem je što mi u sekciji About phone ne prikazuje da mogu ažurirati softver na lolipop. I treći,ne radi mi Knock on funkcija ( zaljuča ali ne može da otključa telefon) Kupio ga preko jednog lika preko Kupujem prodajem i pod garanciom je ali bih ipak voleo znati u čemu bi mogao biti problem,da me ne majmuniše kako sam ja nešto zabrljao :) Svaki savet je dobrodošao!

Edit:
I da dodam,telefon sam kupio kao nov. Došao je sa ovim problemima,radio sam i fabrički reset ali dzaba!
Poslednja izmena od Azimuth u Pon, 17. Avg 2015. 09:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".

Yugo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 13:59
:: g2

Post od Yugo »

Dzonny, koliko vidim nisi ubacio fix za xcam.... Mislim da je zbog toga tamnija slika.

Dzonny
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dzonny »

Ubacen je advanced driver,on dolazi sa cloudy. romom.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

То је нормално да снимак буде све тамнији са повећањем броја слика у секунди током снимања.
Слобода или смрт

Dzonny
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dzonny »

Hvala bestboy,vec sam. mislio. da sam nesto sjebao.

Edit : Da li se moze postici kvalitetan zvuk sa android4viper-om + stock player-om kao sa PowerAmp playerom? Trenutno koristim poweramp,ali me dosadjuje da ga iznova patchujem,pa sam hteo viper da podesim sa stock playerom. Kakve rezultate daje?

kokiko
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 07. Jul 2015. 21:47
:: k810i

Post od kokiko »

danas sam kupio g2 posle dugo uporedjivanja sa slicnim modelima, ali izgleda da cu se pokajati. u levom gornjem uglu se pojavila zuta mrlja, koja je povecava kako se telefon greje. posto mi je ovo prvi smartphone potpuno sam sokiran koliko se telefon greje a da pritom nisam igrao nikakve igrice, niti gledao neki video. da li neko zna kako se resava ovaj problem? telefon je nov novcat. hvala unapred.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Resava se u servisu. Nadam se da imas garanciju. Ako nemas, bolje ga prodaj takvog i uzmi drugi. Cesta pojava na g2. Prelistaj temu pa ces i sam videti sta je sve pisano.

kokiko
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 07. Jul 2015. 21:47
:: k810i

Post od kokiko »

hvala. imam garanciju od 7 dana, kupljeno preko KP. ko ce citati ovoliko stranica.. :)

dok je post jos uvek poslednji, da li neko zna koliko kosta popravka ovog kvara, i koji servis mi preporucujete?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Nemoj da igraš na tu kartu, da ga ti sređuješ. Lepo vrati telefon.

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

Može li neko da postavi link za kk bootloader treba mi da ubacim Cloudy G2 3.3?

Odgovori