LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G2
Sehro1, naravno da ne možeš .... ali možeš u TWRP rekoveriju flešovati CWM zip i imaćeš CWM rekoveri - ako već mora ROM da se flešuje iz CWM mada ne vidim razlog .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Kako da proverim da li imam kit kat bootloader,koji je neophodan za ubacivanje cloudy 3.3 ? instalirao sam autorec sa playstorea i ubacio twrp,sto bi znacilo da imam kit kat bootloader ili ga moram posebno instalirati? Lolipop je u pitanju
Instalirao sam xcam na cloudy,ali kad prebacim na snimanje u fhd 60fps,slow motion i uhd,snimci postaju jako tamni. Jedino snimak u fhd 30fps se snimi sa normalnom kolicinom svetlosti. Bug ili?
Edit: Nije mi jasno,nakon instaliranja cloudy-ja 3.3 uradio sam factory reset iz TWRP-a ( wipe data,cache,dalvik cache) ,kada je ponovo pokrenut sistem ja sam i dalje imao svu muziku i slike na telefonu. Zar nije trebalo sve da se izbrise?
Edit: Nije mi jasno,nakon instaliranja cloudy-ja 3.3 uradio sam factory reset iz TWRP-a ( wipe data,cache,dalvik cache) ,kada je ponovo pokrenut sistem ja sam i dalje imao svu muziku i slike na telefonu. Zar nije trebalo sve da se izbrise?
Pozdrav svima! Nedavno sam uzeo Lg G2 ( 4.4 kit kat Lg-ls980 nekakva sprint verzija) i imam par problema. Najveći je ne funkcijonisanje GPS-a. U aplikaciji Gps test vidi dvadesetak satelita ali ne može da fiksira NI JEDAN. Drugi problem je što mi u sekciji About phone ne prikazuje da mogu ažurirati softver na lolipop. I treći,ne radi mi Knock on funkcija ( zaljuča ali ne može da otključa telefon) Kupio ga preko jednog lika preko Kupujem prodajem i pod garanciom je ali bih ipak voleo znati u čemu bi mogao biti problem,da me ne majmuniše kako sam ja nešto zabrljao
Svaki savet je dobrodošao!
Edit:
I da dodam,telefon sam kupio kao nov. Došao je sa ovim problemima,radio sam i fabrički reset ali dzaba!

Edit:
I da dodam,telefon sam kupio kao nov. Došao je sa ovim problemima,radio sam i fabrički reset ali dzaba!
Poslednja izmena od Azimuth u Pon, 17. Avg 2015. 09:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".
Hvala bestboy,vec sam. mislio. da sam nesto sjebao.
Edit : Da li se moze postici kvalitetan zvuk sa android4viper-om + stock player-om kao sa PowerAmp playerom? Trenutno koristim poweramp,ali me dosadjuje da ga iznova patchujem,pa sam hteo viper da podesim sa stock playerom. Kakve rezultate daje?
Edit : Da li se moze postici kvalitetan zvuk sa android4viper-om + stock player-om kao sa PowerAmp playerom? Trenutno koristim poweramp,ali me dosadjuje da ga iznova patchujem,pa sam hteo viper da podesim sa stock playerom. Kakve rezultate daje?
danas sam kupio g2 posle dugo uporedjivanja sa slicnim modelima, ali izgleda da cu se pokajati. u levom gornjem uglu se pojavila zuta mrlja, koja je povecava kako se telefon greje. posto mi je ovo prvi smartphone potpuno sam sokiran koliko se telefon greje a da pritom nisam igrao nikakve igrice, niti gledao neki video. da li neko zna kako se resava ovaj problem? telefon je nov novcat. hvala unapred.