K750i, kako ubaciti software od W800?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58
K750i, kako ubaciti software od W800?
Kako da upucam software od w800 u k750i??? Trazio sam svuda po netu i pitao cika Google-a ali niko nezna....zna li neko mozda??? P.S nedaje mi se 10e za ono sto mogu nekako i sam...Zasto mi se slusalica STRASNO slabo cuje??? Pojacana je na max ali i dalje jedva cujem...Kad ukucam ->*<-<-*<-* odem u Service tests i na earphone i ona je na pola,kad pojacam na max extra se cuje,dok kod razgovora BUKVALNO nista necujem....Pozajmio sam od ortaka MSD od 8mb kad je ubacim u fon on poludi!!! Sta da radim??? Daj pomagajte!!! Evo kako izgleda kad ubacim,i tako u nedogled....!
http://rapidshare.de/files/23734216/Clip_1_.3gp.html
http://rapidshare.de/files/23734216/Clip_1_.3gp.html
Ipak daj ti 10 evra i posle budesh miran. Veruj mi, to sam tom karticom (pogledao sam snimak) nesto nije u redu. Idi u servis, nek ti ga flashuju (10 evra, manje vishe) i gotovo.
POz
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Povremeni posetilac
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
ima jeftinije i to za 400din(na pp,mozes da me pitas i na bureku na pp),ili besplatno preko seus-a trebati brz net i usb kabal.Ides na sonyericsson sajt i tamo nadji sve.A devojka neka malo odmori,ne mora stalno negde da izlazi,mozes da je odvedes u poslasticarnicu da gleda kolace.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Povremeni posetilac
- MilančeBGD
- Expert
evo link za seus i tu skines program i imas uputstvo na sprskom kako sve da uradis:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 9&esi=true
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 9&esi=true
- Lomnica_city
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Evo da objasnima svima,ja to nisam radio jer imam dial up i i necu da se petljam oko toga,a znaci radi se ovako,skines sa tog link kao neki program koji je 23mb,i onda prikacis net izaberes sta treba i on skida taj sw na telefon,i to traje zavisi od toga koliki je taj novi sw.
-
- Povremeni posetilac
- Lomnica_city
- Expert
Ja sam to shvatio kao da se,kao za Nokiu,skine program i firmware pa onda lepo krenes sa flesovanjem ili narezes na CD pa odneses kod drugara koji ima UPS ili laptop da ne dodje do prekida usled nestanka struje,ili bi bar bilo najlogicnije tako,a ne ovoliko da ljudi rizikuju!
Inace,vas koji odnesete telefon pa kazete sta ste uradili samo pale da se nista ne moze uraditi i da treba specijalna oprema koja puno kosta pa ce vas i opravka puno kostati... derikoze obicne!!
Pozdrav
Inace,vas koji odnesete telefon pa kazete sta ste uradili samo pale da se nista ne moze uraditi i da treba specijalna oprema koja puno kosta pa ce vas i opravka puno kostati... derikoze obicne!!
Pozdrav

Potrebna je stalna veza sa internetom znaci i za vreme skidanja i za vreme ubacivanja softvera u tel.ne mozes da narezes na cd jer se to sve radi iz SEUS programa i sve ide jedno za drugim,ne mozes ti da prekines na pola pa da nastavis!Inace tel sam nosila u 2 servisa od toga jedan drzi moj ortak i rekli su da ne moze da se popravi,tel ne moze da se upali..Jednostavno nece da se ubaci nov softver,t.j. nece da se flesuje.
- MilančeBGD
- Expert
E ali cekaj evo i ja sad mislim sta sam gore napisao,a kako se onda radi flesovanje k750i u w800,neko mora da ima taj sw na komp da bi ubacio meni na k750i,sta ce da prikaci w800i i seus provali da je to w800 i krene da skida sw,a onda ti brzo skines w800i sa usb i stavis k750i da bi ubacio.Znaci da mora nekako da se skine na komp.