K750i, kako ubaciti software od W800?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58

K750i, kako ubaciti software od W800?

Post od maliomladinac »

Kako da upucam software od w800 u k750i??? Trazio sam svuda po netu i pitao cika Google-a ali niko nezna....zna li neko mozda??? P.S nedaje mi se 10e za ono sto mogu nekako i sam...Zasto mi se slusalica STRASNO slabo cuje??? Pojacana je na max ali i dalje jedva cujem...Kad ukucam ->*<-<-*<-* odem u Service tests i na earphone i ona je na pola,kad pojacam na max extra se cuje,dok kod razgovora BUKVALNO nista necujem....Pozajmio sam od ortaka MSD od 8mb kad je ubacim u fon on poludi!!! Sta da radim??? Daj pomagajte!!! Evo kako izgleda kad ubacim,i tako u nedogled....!
http://rapidshare.de/files/23734216/Clip_1_.3gp.html

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ipak daj ti 10 evra i posle budesh miran. Veruj mi, to sam tom karticom (pogledao sam snimak) nesto nije u redu. Idi u servis, nek ti ga flashuju (10 evra, manje vishe) i gotovo.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

odgovorio sam ti na bureku, pogledaj tamo... i nauci da korstis google kako treba... ;) i da ne postavljas ovakve naslove...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

marke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 11:33

Post od marke »

mguce je da ce novi software da ti resi neke od problema, medjutim ako probas sam, onda je moguce da ces ne da ih resis, nego jos da se smoris.... ne igraj se malo je 10 evra za zivce...otidji u servis!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Malo je puno dati 200eura za telefon na kom ces sam da experimentises, odnesi ti njega u servis na flash i sve ce biti u redu. postedi sebe maltretiranja, ako ne izvedes flash dobro sam o5 ces morati da iskesiras 10e.
5130+Koss the plug....

marke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 11:33

Post od marke »

ako ga ne izvedes dobro sam, U "naboljem sllucaju" ces morati da ga nosis u servis i das 10 e, a u najgorem ces se pozdraviti sa njim, i kupiti novi... bolje nemoj da se igras

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ma sumnjam da ga los flash moze ubiti, nisam jo cuo za tako nesto, od volje ti maliomladinac, ali uopste mi se ne svidja onaj snimak kako se tvoj fon pod uticajem one kartice gasi i pali. Proveri ti to u servisu.... 8)
5130+Koss the plug....

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maliomladinac »

Joooj ljudi...Nemam para da izvedem devojku na pice a kamoli 10 evra....Ima to negde malcice jeftinije??? :smutny:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Svaka cast za naslov,odmah se vidi u cemu je problem! :uhuh:
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

ima jeftinije i to za 400din(na pp,mozes da me pitas i na bureku na pp),ili besplatno preko seus-a trebati brz net i usb kabal.Ides na sonyericsson sajt i tamo nadji sve.A devojka neka malo odmori,ne mora stalno negde da izlazi,mozes da je odvedes u poslasticarnicu da gleda kolace.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 23:16

Post od Tanjabgd »

Ljudi ja sam radila update preko SEUSA,veza mi je pukla,restartovao se komp i tel je mrtav!Nosila sam ga u servis rekli su da mu ne mogu nista.Toliko o tome da ne moze da mu skodi.

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maliomladinac »

Kakav SEUS??? Gde to da skinem? Gde ima??? Svi pricaju o tome a ja nigde da ga nadjem!!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

evo link za seus i tu skines program i imas uputstvo na sprskom kako sve da uradis:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 9&esi=true

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nesto ne razumem,zar SEUS ne radi na principu download-uj i update-uj,kako onda NEKIMA puca veza pri flesovanju,nisam bas siguran pa zato pitam!?
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo da objasnima svima,ja to nisam radio jer imam dial up i i necu da se petljam oko toga,a znaci radi se ovako,skines sa tog link kao neki program koji je 23mb,i onda prikacis net izaberes sta treba i on skida taj sw na telefon,i to traje zavisi od toga koliki je taj novi sw.

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maliomladinac »

Skinuo sam Service Update i update-ovo fon...Inace sve sam zavrsio za jedno vece sa dial-up-om...Ali to mi nije pomoglo...Milane gde ima za 400din??? Sto mi neodgovaras na pp?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ja sam to shvatio kao da se,kao za Nokiu,skine program i firmware pa onda lepo krenes sa flesovanjem ili narezes na CD pa odneses kod drugara koji ima UPS ili laptop da ne dodje do prekida usled nestanka struje,ili bi bar bilo najlogicnije tako,a ne ovoliko da ljudi rizikuju!
Inace,vas koji odnesete telefon pa kazete sta ste uradili samo pale da se nista ne moze uraditi i da treba specijalna oprema koja puno kosta pa ce vas i opravka puno kostati... derikoze obicne!!
Pozdrav 8)

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tanjabgd »

Potrebna je stalna veza sa internetom znaci i za vreme skidanja i za vreme ubacivanja softvera u tel.ne mozes da narezes na cd jer se to sve radi iz SEUS programa i sve ide jedno za drugim,ne mozes ti da prekines na pola pa da nastavis!Inace tel sam nosila u 2 servisa od toga jedan drzi moj ortak i rekli su da ne moze da se popravi,tel ne moze da se upali..Jednostavno nece da se ubaci nov softver,t.j. nece da se flesuje.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

E ali cekaj evo i ja sad mislim sta sam gore napisao,a kako se onda radi flesovanje k750i u w800,neko mora da ima taj sw na komp da bi ubacio meni na k750i,sta ce da prikaci w800i i seus provali da je to w800 i krene da skida sw,a onda ti brzo skines w800i sa usb i stavis k750i da bi ubacio.Znaci da mora nekako da se skine na komp.

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tanjabgd »

Ne mozes da flesujes k750 u w800 preko SEUSA nikako.Mozes samo preko Da vincija ili da nosis u servis(i jedno i drugo te kosta 10-15 e)

Odgovori