LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: LG G2

Post od Zile995 »

Je l' postoji neki custom kernel koji podrzava NTFS za otg? Mislim da DorimanX moze, mada nisam siguran.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Може.
Мислим да може и са осталим уз Тотал командер плус усб додатак за њега.
Слобода или смрт

Yugo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 13:59
:: g2

Post od Yugo »

knelee32, nismo se razumeli. Nisam pitao da formatiram telefon, nego telefonom da formatiram usb.... A i formatirao sam ga ja prko kompa na fat32 i vidi ga telefon, ali ne moze veci fajl od 4gb, pa sam zato vratio na ntfs.

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Yugo, probaj da formatiras preko telefona i onda vidi hoce li moci vise od 4gb
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 25. Mar 2016. 21:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

flatline
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Mar 2016. 11:38
:: G2

Post od flatline »

Pozdrav svima!
Imam mali rebus, pa ce mi mozda neko pomoci da ga otklonim...
Jel neko poredio G2 sa Cloudy romom sa S5 po pitanju kamere, posto sam stekao utisak (brzinski koliko sam pretrcao po netu) da je on najzahvalniji rom po pitanju kamere?
Imam neku kombinaciju za G2, ali posto je na stock LP, a ja nisam bas nesto vican sa flesovanjima i tako time, ne bih sada da se upustam u takve akcije dok ne resim da ga kupim.
Imao sam nesto kratko S5 i nekako mi deluje da G2 zaostaje.
Fokus, kad ima svetla, je nesto sporiji i manje-vise su slicni (mada ne bih rekao da je zero shutter lag), ali cim zafali svetla cini mi se da G2 zaostaje i to prilicno u odnosu na S5.
Na videu je, cini mi se, jos primetnija razlika.
Pogotovo mi se ne dopada sto je pri mraku na displeju kao u tunelu, a i snimak mi je dosta tamniji nego na S5, kao da merenje ne odradjuje kako treba ili je neko soft ogranicenje u pitanju, ali ako sam dobro procitao to je sve otklonjeno u Cloudy romu.
Nisam nigde procitao da je neko spominjao da li moze mozda opciono da se iskljuci OIS u Cloudy?

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2015. 15:31
:: Xiaomi mi a2 lite

Post od MedaMiska »

flatline, druze ja sam no Cloudy 3,3 vec prko pola godine za mene je kamera super cloudi u sebi ima advance drajvere za kameru a ako hoces vise opcija u kameri inslaliras x-cam i x-cam setings app sve to imas na xda-a forum

Ps jel se jos neko nada dacemo dobiti MM :unsure:
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 27. Mar 2016. 15:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Не. Сва нада је пропала. [FACE SCREAMING IN FEAR]
[FACE WITH TEARS OF JOY]
Слобода или смрт

djidu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 11. Jan 2014. 20:13
:: g2
:: arc

Post od djidu »

može li ko pomoći...
razbio sam touch koji ne reaguje sada, gde bih mogao to u NS korektno rešiti, zna li ko?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Od kad sam na cloudy 3.3 imam ceste restarte.Bar jednom dnevno,nekad i vise
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

Nesto tu nije u redu, ja dok sam bio na cloudy nijedan restart nisam imao. Jesi li menjao kernel?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Dorimanx.
.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Kernel je uzrok. Koristio sam 3.3 sa njegovim kernelom od avgusta 2015 do februara ove godine nijedan restart...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Exreey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 15. Jul 2013. 12:43
:: LG g2 vs980

Post od Exreey »

Pozz, upravo sam pokusao 360 walp. od g5 portano za g4 i mogu reci da savrseno radi na nas g2. Rom cloudy 3.3 + dorimax kernel (poslednja verzija).
Link: http://forum.xda-developers.com/g4/them ... 0-t3345828
P.S za svaki slucaj uradite backup.

Slika

Slika

Chained
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jul 2013. 15:34
:: LG G4 Black Leather

Post od Chained »

mislim da mi je crko gps jer mi već 2 dana ne učitava lokaciju ni na wifi ni kad su podaci uključeni
kako da proverim da znam sigurno?

update: napolju na otvorenom (na fudbalskom igrlištu jer u ulici nije hteo) mi je pokazao da hvata 9/13 satelita na GPS status ali je brzo prekinulo kad sam krenuo da šetam
jako slabo hvata signal dok tatin telefon (neki lenovo) hvata u kući skroz normalno i drži vezu

jel zna neko koliko bi me otprilike izašla popravka jer ne bih da me oderu a video sam da je jednostavno na youtube, samo treba da se učvrste kontakti međutim ja nemam alat da bih otvorio telefon
instagram.com/irreversible92

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan

Post od Yoht90 »

Koji ti je sistem/rom? Ako je custom probaj da vratis na stock... Imas da kupis te alate za par dolara na ebay ili aliexpress...

Chained
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jul 2013. 15:34
:: LG G4 Black Leather

Post od Chained »

cloudy 3.3 do sad je radio kako treba pošto često koristim gps a ovaj rom koristim već nekoliko meseci
instagram.com/irreversible92

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan

Post od Yoht90 »

Odradi backup u twrp i vrati na stock..ali mi deluje da je hardverski problem.

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Cao moze preporuka za dobar kernel koji ce dobro raditi uz cloudy 3,3 i ako moze pomoc oko instalacije kernela hvala

nightshadow931
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
:: SGS2

Post od nightshadow931 »

Dorimanx, skini aplikaciju dorimanx ota sa ps, sam će da ti skine odgovarajući verziju i da je flešuje..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Ok flesovao kernel preko ota app sa ps, sad imam tri aplikacije Synapse, Color Cotrol,Dorimanx swit fx tu sam samo podesio Governor power sawe i nista vise. Zanima me jel mogu da obrisem ove aplikacije ili zbog kernela moraju da budu u telefonu? hvala.

Odgovori