LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: LG G2
Je l' postoji neki custom kernel koji podrzava NTFS za otg? Mislim da DorimanX moze, mada nisam siguran.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
knelee32, nismo se razumeli. Nisam pitao da formatiram telefon, nego telefonom da formatiram usb.... A i formatirao sam ga ja prko kompa na fat32 i vidi ga telefon, ali ne moze veci fajl od 4gb, pa sam zato vratio na ntfs.
Pozdrav svima!
Imam mali rebus, pa ce mi mozda neko pomoci da ga otklonim...
Jel neko poredio G2 sa Cloudy romom sa S5 po pitanju kamere, posto sam stekao utisak (brzinski koliko sam pretrcao po netu) da je on najzahvalniji rom po pitanju kamere?
Imam neku kombinaciju za G2, ali posto je na stock LP, a ja nisam bas nesto vican sa flesovanjima i tako time, ne bih sada da se upustam u takve akcije dok ne resim da ga kupim.
Imao sam nesto kratko S5 i nekako mi deluje da G2 zaostaje.
Fokus, kad ima svetla, je nesto sporiji i manje-vise su slicni (mada ne bih rekao da je zero shutter lag), ali cim zafali svetla cini mi se da G2 zaostaje i to prilicno u odnosu na S5.
Na videu je, cini mi se, jos primetnija razlika.
Pogotovo mi se ne dopada sto je pri mraku na displeju kao u tunelu, a i snimak mi je dosta tamniji nego na S5, kao da merenje ne odradjuje kako treba ili je neko soft ogranicenje u pitanju, ali ako sam dobro procitao to je sve otklonjeno u Cloudy romu.
Nisam nigde procitao da je neko spominjao da li moze mozda opciono da se iskljuci OIS u Cloudy?
Imam mali rebus, pa ce mi mozda neko pomoci da ga otklonim...
Jel neko poredio G2 sa Cloudy romom sa S5 po pitanju kamere, posto sam stekao utisak (brzinski koliko sam pretrcao po netu) da je on najzahvalniji rom po pitanju kamere?
Imam neku kombinaciju za G2, ali posto je na stock LP, a ja nisam bas nesto vican sa flesovanjima i tako time, ne bih sada da se upustam u takve akcije dok ne resim da ga kupim.
Imao sam nesto kratko S5 i nekako mi deluje da G2 zaostaje.
Fokus, kad ima svetla, je nesto sporiji i manje-vise su slicni (mada ne bih rekao da je zero shutter lag), ali cim zafali svetla cini mi se da G2 zaostaje i to prilicno u odnosu na S5.
Na videu je, cini mi se, jos primetnija razlika.
Pogotovo mi se ne dopada sto je pri mraku na displeju kao u tunelu, a i snimak mi je dosta tamniji nego na S5, kao da merenje ne odradjuje kako treba ili je neko soft ogranicenje u pitanju, ali ako sam dobro procitao to je sve otklonjeno u Cloudy romu.
Nisam nigde procitao da je neko spominjao da li moze mozda opciono da se iskljuci OIS u Cloudy?
flatline, druze ja sam no Cloudy 3,3 vec prko pola godine za mene je kamera super cloudi u sebi ima advance drajvere za kameru a ako hoces vise opcija u kameri inslaliras x-cam i x-cam setings app sve to imas na xda-a forum
Ps jel se jos neko nada dacemo dobiti MM
Ps jel se jos neko nada dacemo dobiti MM

Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 27. Mar 2016. 15:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Od kad sam na cloudy 3.3 imam ceste restarte.Bar jednom dnevno,nekad i vise
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pozz, upravo sam pokusao 360 walp. od g5 portano za g4 i mogu reci da savrseno radi na nas g2. Rom cloudy 3.3 + dorimax kernel (poslednja verzija).
Link: http://forum.xda-developers.com/g4/them ... 0-t3345828
P.S za svaki slucaj uradite backup.

Link: http://forum.xda-developers.com/g4/them ... 0-t3345828
P.S za svaki slucaj uradite backup.

mislim da mi je crko gps jer mi već 2 dana ne učitava lokaciju ni na wifi ni kad su podaci uključeni
kako da proverim da znam sigurno?
update: napolju na otvorenom (na fudbalskom igrlištu jer u ulici nije hteo) mi je pokazao da hvata 9/13 satelita na GPS status ali je brzo prekinulo kad sam krenuo da šetam
jako slabo hvata signal dok tatin telefon (neki lenovo) hvata u kući skroz normalno i drži vezu
jel zna neko koliko bi me otprilike izašla popravka jer ne bih da me oderu a video sam da je jednostavno na youtube, samo treba da se učvrste kontakti međutim ja nemam alat da bih otvorio telefon
kako da proverim da znam sigurno?
update: napolju na otvorenom (na fudbalskom igrlištu jer u ulici nije hteo) mi je pokazao da hvata 9/13 satelita na GPS status ali je brzo prekinulo kad sam krenuo da šetam
jako slabo hvata signal dok tatin telefon (neki lenovo) hvata u kući skroz normalno i drži vezu
jel zna neko koliko bi me otprilike izašla popravka jer ne bih da me oderu a video sam da je jednostavno na youtube, samo treba da se učvrste kontakti međutim ja nemam alat da bih otvorio telefon
instagram.com/irreversible92
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Dorimanx, skini aplikaciju dorimanx ota sa ps, sam će da ti skine odgovarajući verziju i da je flešuje..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ok flesovao kernel preko ota app sa ps, sad imam tri aplikacije Synapse, Color Cotrol,Dorimanx swit fx tu sam samo podesio Governor power sawe i nista vise. Zanima me jel mogu da obrisem ove aplikacije ili zbog kernela moraju da budu u telefonu? hvala.