.. i meni traje dva dana.. kod WP ne postoji sot, a mene je zanimalo koliki mi je sot .. kupio sam aplikaciju Perfect Screen Tracker da bih to proverio .. i evo rezultata
a ovo je AnTuTu Benchmark v6 ..

Za ova dva meseca koliko koristim L925 W10P ovo mi se nije desilo. A inače,baterija mi gura dan,dan ipo zavisi od korišćenja. Uglavnom surf,nekoliko poziva/poruka,prčkanje po sistemu(pošto mi je ovo novo i zanimljivo).kinkel napisao:.. jutro vi sa raspalim os-om
.. pitanje za one koji imaju windows telefone .. da li vam se redovno desava da kada uvece ugasite tel. recimo na 50% .. ujutru kada ga ukljucite imate recimpo 70% jes da brzo padne na 50%, za recimo 20 min surfa .. i onda gura normalno.. nema veze sa kalibracijom baterije.
E, biće da sam dobio nove verzije Skype-a i Maps-a jer sam ranije bio na Release Preview, pas izašao. Kako mi neko reče, i kad izađeš sa insajdera, i dalje dobijaš insajder aplikacije - osim ako pokreneš WDRT.miodrage napisao:гари, jesi siguran da nisi na Insideru? Kako ti je stiglo nesto sto je danas pusteno za release preview ako nisi Insider?
To vec ne znam, nisam insajder samo redovan citalac vestiEvindzer napisao:Gari, može malo edukacije, šta su ti autentikatori koje pominješ? Verovatno sam znao, ali u međuvremenu je ponestalo memorije u moždanom hard disku, pa je nešto morao da ide u korpu za smeće.![]()
Apolo, zna li se 'oće li biti takvih stvari za starije modele (kao što je moj)?
Što se tiče Vajbera, bilo bi lepo da ubace srpski, ali računam da im je to apsolutno nebitno, pa se i ne nadam mnogo, a bilo bi fino i da stikeri imaju animaciju kao na Androidu, nije da nešto patim od toga (niti često koristim Vajber), ali, eto..![]()
Uglavnom, kao i sve ostale portovane gluposti, i ovaj Vajber je s**nje uz gusto granje.