Smisli i neki plan B.
 Smisli i neki plan B. 
Sent from mTalk on Windows phone

Smisli i neki plan B.
 Smisli i neki plan B. 

Ako je to tako odmah inspekcijasiki069 napisao:Znači da nemaju ovlašćeni servis za tu marku usisivača.
To što je neki priočeni majstor Pera napisao dijagnozu, ne pika se ništa
 Mora da bude ovlašćeni serviser ili ovlašćena vrsta firme koju sam pomenuo i to mora pismeno da bude dostavljeno.
 Mora da bude ovlašćeni serviser ili ovlašćena vrsta firme koju sam pomenuo i to mora pismeno da bude dostavljeno. 

Hvala. I mislila sam da odnesem u radnju i da ih pitam ali je problem kako da dokazem - jer mozda zaista jesam ja kriva, to ce oni i da kazu, da sam pokupila trojanca negde, infiltrirao se u sistemsku aplikaciju itd.. ja mislim da bas nije do mene jer sam vodila racuna, ali ne mogu ja njima da dokazem da sam sve skidala sa Play stora, proverene aplikacije i nista vise, uradila sam i reset posle. Ali, mogu da pokusam.гари napisao:
Da, i da se vratim na temu... Ti si dobila taj izveštaj od Malwarebytes aplikacije na ganc novom telefonu skoro, nisi skidala aplikacije van Play Stora, a jedina motivacija da probaš to sa Malwarebytes je to što si videla reklamni baner, ili baner na nekom sajtu, sa lažnom porukom da ti je telefon inficiran. Moguće je zapravo i ovo:
-u pitanju je false positive, ili
-u pitanju je nešto što Huawei tura svim korisnicima, i što igrom slučaja neki primete ako se odluče da pokrenu Malwarebytes na telefonu.
U svakom slučaju, dobro je da je nov telefon, i nemoj previše gubiti vreme. Što im ga pre doneseš u radnju, lakše će ti biti da se navlačiš sa njima šta i kako. Kad im odneseš telefon u radnju, imaju sedam dana da dijagnostikuju problem, a to će biti ekspresno, i onda odlučuješ da li si saglasna sa popravkom (a u tom slučaju sve što mogu je gore pomenuto reinstaliranje softvera), ili novi telefon - bilo da je taj isti, ili neki drugi model.
Ako još neko ima havajca, ili baš ovog istog havajca, možda može kod sebe da oproba da li će i njemu Malwarebytes pronaći istog trojanca (ili "trojanca").
Sent from mTalk on Windows phone

Nisi videla takve banere, išla si na sigurne stranice, jedino si videla reklamne banere za aranžmane za letovanje.
 Nisi videla takve banere, išla si na sigurne stranice, jedino si videla reklamne banere za aranžmane za letovanje. 

Video sam posle tu foru na YouTubu sa tim folderom.
 Video sam posle tu foru na YouTubu sa tim folderom. 

A poruka koja mi je stigla je sistemska i svima isto stiže,kakva glupost! A možda je neki radnik win-win-a član foruma pa su naprasno promenili stav kad su pročitali moje postove!
 A poruka koja mi je stigla je sistemska i svima isto stiže,kakva glupost! A možda je neki radnik win-win-a član foruma pa su naprasno promenili stav kad su pročitali moje postove!