Kad me neko pita zasto ne pratim sport...

U pravu si, novac, mito i korupcija ne znaju za nacionalnost...гари napisao:Mislim da sudije ne treba u ovakvim slučajevima gledati kroz njihovu nacionalnost, ili tako nešto.
Nisam primetio ovo pitanje ranije. Ako ti matematika nije problem, onda bi trebalo da ti nije problem ni upišeš neki smer vezano za programiranje. I tu ne igra nikakvu ulogu to koliko se ti trenutno razumeš u tehnologiju, tj. barem ne koliko pretpostavljam da se klincima čini. Možeš da se "ne razumeš strava u kompjutere", a da budeš odličan programer, a i obrnut. To su dve različite stvari. Da ne ulazim sad u detalje previše, nisam siguran ni šta bi tačno želeo, a ni odakle si. "Vezano za moderne tehnologije" je prilično širok pojam. I ni ne bi trebao da upisuješ faks zbog toga šta neko na nekom forumu misli da je dobro. Gledaj sa čime možeš imati perspektivu, bilo ovde, bilo preko; kakve bi poslove sa tim nekim završenim smerom mogao da radiš, i da li ti je to sve zadovoljavajuće.Bjerg napisao:Koji faks vezan za moderne tehnologije biste preporucili? Zavrsavam gimnaziju, iz skole vucem oko 39 bodova i matematika mi nije problem, tako da bih trebao upasti na skoro svakom fakultetu.
Što se tiče Univerziteta u Beogradu, na prvom mestu ETF, na njihovom sajtu pogledaj smerove i odaberi onaj koji ti se najviše sviđa. Posle toga bih preporuči PMF, smer informatika, a zatim FON koji je miks informatike i ekonomije. Za FON mogu da ti kažem da nudi dosta vannastavnih aktivnosti (FONIS organizacija, Case study club, Labaratorija za e-poslovanje i sl.) na kojima možeš da naučiš više nego na samim predavanjima i vežbama.Bjerg napisao:Koji faks vezan za moderne tehnologije biste preporucili? Zavrsavam gimnaziju, iz skole vucem oko 39 bodova i matematika mi nije problem, tako da bih trebao upasti na skoro svakom fakultetu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_passportInternational travel using Serbian biometric ID
Serbian identity cards can be used instead of a passport for travel to some neighboring countries of Serbia that have signed special agreements with the Serbian Government. Serbian ID does not feature contact-less RFID chip, so it is not fully ICAO9303 compliant biometric travel document.
http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konz ... z?lang=latDržavljani Srbije mogu ulaziti u Crnu Goru i u njoj boraviti do 90 dana sa važećom putnom ispravom bez vize.
Državljani Srbije mogu ulaziti u Crnu Goru i u njoj boraviti do 30 dana, sa važećom ličnom kartom.
Valjda je to to...Telefon Sektora granične policije Crne Gore: +382 20 202 851, faks: +382 20 248 236
Naravno da moze.miodrage napisao:Prosto i jasno - ne moze, mora pasos!