Apolo napisao:Joxy, pesme koje su bile u vrhu su prosek proseka. Ali to je više vezano rekao bih za sistem vrednosti i lobiranje. Npr. nejasno mi je zašto je žiri forsirao i Severnu Makedoniju, a pesma nije ništa spektakularno. Isto i za Italiju i Holandiju. Sve što sam dosad video i slušao, mogu da izdvojim Željka Joksimovića, Helena Paparizou, Marija Šerifović i Alexander Rybak i njihove pesme koje su zaista izazvali wow efekat kod publike.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Slazem se za Severnu Makedoniju i bezrazlozno forsiranje od strane zirija. Bilo je makar 10 boljih pesama, ukupno gledano. Cak su im Englezi dali 12 poena, mislim wtf.
To se posle videlo kada su stigli glasovi publike, imali su manje poena u tom segmentu od nas ako se ne varam.
Slazem se za Zeljka Joksimovica. Nazalost mislim da je rekao da se kao izvodjac vise nece vracati na ESC. Velika steta jer kapiram da bi bila treca sreca i da mu ovoga puta ne bi izmakla pobeda. [emoji16]
Molitva takodje naravno, vrhunska. Za mene te tri kompozicije nemaju konkurenciju, posebno sto su sve pevane na nasem jeziku.
Njima bih tu pridodao Svedsku, kada su pobedili sa pesmom Heroes. Ove numere su stvarno bile vrhunske i zasluzeno postigle tolike uspehe. Vecina ostalih pobednickih pesama u poslednje vreme je bila onako, meh.
znemanja napisao:Videh jutros na poratlima listu sa bodovima,meni je ono skroz ok. Holandija ima odličnu pesmu i zaslužuje pobedu. Svi oni koji su se našli u top 5 su, po meni, imali dobru pesmu i bilo ko da je pobedio bilo bi skroz ok. Meni je lično Holandska pesma i najbolja
Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Posle vise od jednog slusanja vecine numera, ipak bih napravio drugaciju listu. [emoji4]
sugarcoated_ass napisao:E bar da jesam. Hahaha! [emoji1787]
Jeste zglob. Bio u zatvorenom, zagušljivom prostoru i zavrtelo mi se. Krenuo da padam i da se prihvatim nabijem celom težinom palac i pukla kost u zglobu. [emoji16] I to sam toliko nabio da sam od bola izgubio svest na kratko i hitna me skupljala. [emoji1787]
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Ti si jos i dobro prosao. Brz oporavak! [emoji4]