vi ne možete ni da zamislite koliko su ljudi generalno nezainteresovani i neinformisani

kada je tehnika u pitanju.
Ako se malo bolje podstetite i razmislite - većina prosečnih korisnika mobilnih telefona ne koristi ni 10% njihovih mogućnosti, već iste kupuje "zato što su lepi, sjaje, cirkoni, roze boje......." bla bla blaa
Ovce su za šišanje, slažem se sa
Vlada Zem, jednostavno - može se prodavcima.
Ja sam imao.... pa recimo da kažem.... "neugodnu situaciju"

sa prodavcem mog prvog mobilnog- Alcatel 103.... koji se resetovao sam od sebe pri svakom pozivu.... Kad sam ga odneo u "servis", i čekao NEDELJU DANA!!!

, rečeno mi je da je fon popravljen, i ja uzmem onako pred dotičnim "serviserom" da ga isprobam kad ono - ISTI PROBLEM!!
"Daj 'vamo" ,kaže serviser, otvori telefon predamnom i počne da mudro mi zbori: " vidi ovo (drži u ruci zelenu štampanu pločicu iz telefona), tu si prosuo nešto i z ato sad neće da radi"
Ja

pokušao da mu lepo & smireno kažem da nisam debil i da znam da je mobilni za razgovaranje, a ne za kupanje ili šta već, al "serviser" tera svoje...
Sve u svemu - nije hteo da popravi telefon, posvađali smo se, i da ne bih uradio neku glupost,ja izađem iz radnje i vratim se sa ćaletom. Serviser nije hteo da popusti sve dok mu nismo pripretili tržišnom inspekcijom..... kako smo samo pomenuli magičnu reč "inspekcija", raspoloženje im se promenilo.... Odjednom je priznao da ne zna da ga popravi

i ponudio mi, u to vreme ultra-džidži-midži-hard-kor-Siemens c35i

koji i danaske imam&koristim po potrebi...
A što se tiče Srbije i javašluka, neodgovornosti, bezobrazluka i tako toga - nismo samo mi takvi, niti smo mi to sve izmislili, toga ima i napolju