Da ne idemo vise u off, ako ocete, bice jos slika, stvarno me odusevljava kamera sve vise i vise, a i primetio sam da su video klipovi mnogo bolji nego na n80 danju, a pogotovo nocu
Josh da ti da i broj stana da znash odakle da zgrabish n73.Sir_Oliver napisao:popste, stvarno extra slike pravi N73....
po tvojim slikama, otkrio sam da smo komsije
Kad gledas slike na fonu razlika je gotovo neprimetna izmedju ova dva fona,slike su skoro iste,al kad prebacis na komp tek tad se vidi razlika koja je gore navedena!akki napisao:Problem kod n73 je sto su slike nerealne zbog upotrebe nekih algoritama koji ulepsavaju slike koje izgledaju mnogo bolje jer su boje zivahne i tople... dok kod k800 to nije slucaj i dobija se daleko relanija slika sa manje suma pa K800 pravi bolje slike ali ce se vetjini vise svideti slike sa n73...
N73 nema nikada bolje slike od k800 (ni pod kojim uslovima).gargamel4 napisao:N73 ima mnogo bolje slike od k800i po danu
Ja sam samo preneo utiske ljudi sa stranih foruma, i nista vise. Nekolicini njih se dzojstik bukvalno odlepio. Znaci gornji deo se odvojio od postolja. I 100% je tacno da je gornji deo prilepljen lepkom za podnozje. Jedan lik odneo fon u Nokijin servis i tamo su mu jednostavno dzojstik ponovo prilepili lepkom, ali lose, posto mu sad dzojstik nije u osi, pa je jadan opet morao da ga nosi na lepljazu!McLaren napisao:...takodje se ne bi slozio oko joystick-a,to je prvo sto mi je zapalo za oko,deluje bas suprotno od onog sto si napisao,po meni veoma kvalitetno i neunistivo napravljen!...