Kako se telefon ponasa u uslovima intenzivnog koriscenja za razgovor ( od 30 - 60 min dnevno)??? Da li pada mreza ako sam u pokretu (peske, kolima)??!!
Da li postoji mogucnost da se izmeni ton za alarm u zadacima koji se upisuju u kalendar?
Da li postoji mogucnost da se poveca limit za upisivanje beleski (preko 250 karaktera)???!!
1. u takvim uslovima batt. ce trajati oko 2dana i vise
2.NE postoji mogucnost promene ton'a za tasks
3.fabricki Notes koji dolazi uz fon ima limit od 250 ali mozes na netu da pronadjes program u javi koji nema limit
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
1. Sto se tice razgovora-tel je pouzdan, mene jos nije izneverio (kao ni prethndni modeli SE).
2. Standardno ne moze, al postoje trikovi.. potrazi nesto o FAR manager-u
3. Standardno ne moze, mozda i za to postoje trikovi (mada jos nisam nasao). U svakom slucaju postoje neke JAVA app. koje to rade.. Pitanje je koliko su stvarno upotrebljive i prakticne..
Zaboravi na priču o FAR manageru, mislio sam da pričamo o W800i. My fault!!! Sorry!!! (kad s telefona surfujem nije baš pregledno, pa nekad zaboravim na šta se odnosi tema...)
kako da prebacm nesto sa kompa na fon al na karticu preko usb-a
P.S. Nemam softwer(nisam ga dobio).Ja prebacim al ne znam gde se nalazi.Dok prebacujem na fon sve je ok al ne mogu da ga nadjem kad je na kartici
@nosferato: Gde, kako, preko cega prebacujesh? Mislim da znam u cemu je problem, ali da ne komplikujemo stvari bezveze skini MyPhoneExplorer i koristi taj program za prebacivanje podataka.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
kad konektujem w810 na komp i memorija telefona i mamorija kartice se prikazu kao posebni diskovi u my computeru tako da ovaj softver nije potreban osim ako neces sinhronizaciju sa kalendarom...da sredjujesh kontakte itd!
dobijem ja kao phone i kao phone card,ali za phone card nemam onakve foldere ko za fon pa kad prebacim na memorijsku onda ne mogu nigde da nadjem,ali mogu da ga nadjem preko playliste.
e...ajd' mala pomoć oko konfigurisanja mms-a?
sve je podešeno kako treba za 064 mrežu..al' on i dalje ne šalje, samo stavi u outbox
je l' postoje neka dodatna podešavanja?
Rapid, niko ti nije rekao da si retos to si sam rekao,a sad da li je to tacno.Probaj onako ako ne radi onda ne znam onda je problem do tebe,tj. ti nisi dobro namestio.Pogledaj jos jednom to lepo i napravi opet.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Rapid, samo opushteno.... znaci fora je da se ne kuca ip adresa u properties od data account nego se ta adresa (za 063 je to 217.065.192.033) podesi kao proxy server za internet settings profil. obrati paznju na ovo i radice ti 100%...kako smo mi podesili tako ces i ti jer je svima bilo isto poslata u outbox'u kao queqed i ostala je tamo...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Rapid, da li si zvao korisnički servis? .... tako sam se i ja maltretirao da bi se ispostavilo da su oni zeznuli stvar kada sam prelazio sa prepaida na postpaid .... možda je neka greška kod njih .... u svakom slučaju, na 064 se makar poziv korisničkom servisu ne naplaćuje
da...al se ceka pola sata!!!!
zvao ih 2 puta!
iz drugog mi sredili gprs...ne znam, nazvacu ih jos jednom..ne ostaje nista drugo nego da je do njih...koga sve tu zapošljavaju....ccc
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.