savršena kamera na mobilnom telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

3D akcelerator je soft. podrska prilikom zapisa klipa
hvala velikavlada1970,
ma definitivno uzimam w900. k800 necu ni da ga gledam, davno sam jednom otvorio raspravu sta uzet k800 ili w900 i misljuenja su bila podjeljena al sad definitivno w900, pa nije ni cudo sto k800 kosta 290€a w900 400€ (plus-minus gore-dole)
nista samo mi je ovo trebalo da vidim
poz...
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno psovanje

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Akki ja sam imao w900 al su mi sve java igrice isle sporije nego na k800(Galaxy on fire,3d rally)...samo one specijalno dizajnirane za w900 mogu se bolje pokazati...Java Virtual mashine na k800 je 3 puta bolja nego na w900(inace w900 je moj favorit)(najbolji telefon koji sam imao)...ali to je i mozda zato sto je w900 mator telefon pa java ne radi bas najbolje
Graficki Nvidia cip se koristi samo kod prikazivnja i snimanja videa....posle n93 sledi w900 po kvalitetu videa...
Napalm death ako ti ne smeta velicina i to sto je mator GO FOR IT....meni je trebao kes pa sam ga prodao
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Nije sf nego hardver... jel čitaš ti uopšte šta pišu ljudi??? Dao je fain2daniel i link... I nemoj da psuješ... :roll:

Jones, Imao sam i ja w900 i naravno da su samo igrice pisane za njega bolje, to je tako logično... :)
prvenstveno se chip koristi za igrice pa posle za video i ostalo... ko ne veruje neka googla malo, ako se dobro sećam ima i u wp da je ubachen najviše da bi povećao gaming abilities... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Izvinjavamo se...nije mi opera ucitala pola prethodne strane....Ja se bas i ne razumem u telefone kao i vi....cisto dajem zapazanja i review obicnog korisnika....Mozda sam se razocarao posto sam cuo da ima Nvidia 4800 cip a ono igrice seckaju... :smutny:
Znaci ipak je za igrice....jos samo da naprave nesto jako dobro(graficki)..mene bi zadovoljio jedan lep i saren Arkanoid ili Block Breaker onako u landscape fazonu...to jedino i igram od igrica na fonu a po meni su i najbolje...
Au ode tema dalje...
Nego sve u svemu ta upotreba i ugradnja akceleratora je po meni za svaku preporuku...mogao bi jedan naslednik w900 :D :D :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nema potrebe da se izvinjavaš... :) Naslednik w900 nažalost neće doći bar ne u tom obliku...

Zaboravih da dodam da ko hoće da vidi za današnje uslove savršenu kameru ima test na mr.com-u modela koji ima istu kameru kao budući SE modeli... :)

P.S. bravo za Operu... ko zna zna... :)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Opera rules!! 8) znaci mr.com idemo ovih stopa....mada tesko mi je da napustim moj omiljeni sajt :oops:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

hvala momci na odgovorima . znao sam da je taj 3D akcelerator nesto dobro . :D isto mogu da zamislim taj model kako god izgledao ,tog naslednika w900 . posto ionako nista drugo osim fm-a me i ne zanima mnogo na fonu osim naravno kamere , taj model bi svakako za mene mogao da bude nesto vrlo obicno samo kad bi kamera mogla sa ovakvim kvalitetom snimka kao kod w900 da snimi u rezoluciji 640x480 . mmmmmmm . bio bi skoro savrsen . :D

inace me nervira strasno sto i dalje proizvodjaci prave telefone , bilo jeftinije bilo skupe , a bez autofokusa . kao da taj autofokus toliko kosta ? neka bude i dva megapixela ali stavite bre autofokus pa da ima smisla kupovati . ja mislim da kada bi u kameru od 2 megapixela pa navise , sada bio neki standard da mora da se ugradjuje autofokus , da bi im prodaja svih modela takvih drasticno bila povecana . toliko ljudi odustaje od raznih prelepih bar po dizajnu modela ,samo zato sto nema autofokus . jer ne moze slika da bude 100 % , upotrebljiva nesto narocito bez autofokusa . kako to ne shvataju ? pogledajte samo onaj novi model samsunga pre,pre,prelepog dizajna za mene P310 . mnogo mi se svidja i bez obzira na cenu , samo jos da su stavili autofokus bio bi odlican . inace ima vrlo upotrebljiv video snimak . pogledajte na mobile review-u ovde ali ne ,magovi moraju negde da upropaste stvar pa to ti je .

da su u tu kameru stavili autofokus,garantujem da bi prodali 5 puta vise telefona nego sto ce ovako . kako imaju cudnu glupu politiku svi proizvodjaci pa to je za neverovati. inace isto trcim na mr.com ( hvala akki , i zaboravio sam da sjedinim poruke , ubuduce cu paziti )

za NAPALM-a , uzivaj sa w900 ako ga uzmes , mislim da vredi toliko koliko kosta i da se nisi pokajao . ako ti nije tesko , kasnije , posalji nam par klipova kao primere iz prve ruke . hvala unapred .

evo sad sam otvorio taj mr.com i dobijem samo neki bez veze search site. jesam li pogresio adresu ? jel mr.com ima mozda jos nesto u nazivu sajta ?

pozdrav Vlada

8) 8) :shock: <<< ova faca je za mr.com .

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ima jos nesto u nazivu sajta: mobile-review.com ,ali ljudi ga napisu skraceno kao mr.com ;) ;)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

thanks green . nikada ne bih pomislio na to . ko zna koje sve kombinacije sam pokusavao ali nista . :oops:

hvala :lol:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa ja mislio da već i vrapci znaju za taj sajt... :lol: Moja greška... :) A sad videh da si napisao i naziv sajta u postu :lol:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

znam za mobile review naravno ali skracenicu nisam znao :shock: thanks akki .

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

sad su poceli da ugradjuju nvida 5500 chipove i kamere od 10 mpix tako da mozemo da ocekujemo da telefoni u bliskoj buducjnosti i progovore sa vama...
5800 XM

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

E kad ste vec naceli temugrafickih akceleratora u telefonima, zasto niko ne pominje motorolu V3x?
A neverovatno mi je glupo sto na w900 rade super samo igre napravljene specijalno za njega... koliki je broj tih igara? Mislim da nije ni dvocifren, svaka cast SE na pruzenoj podrsci prema jednom top modelu, bas su ispali defektni, pa cak i n-gage koji nije bio neki vrh po prodaji ni u svetu ni kod nas, ima nekih 30-tak odlicnih igara koje ne seckaju ni na 6600 npr.
Jako sam se razocarao kad mi je Jones, pokazao igre kako seckaju. Pre toga sam video na k800 nista ne secka i mnogo lepse izgleda.
I sad koja je svrha bila to g izivljavanja i ubacivanja n-vidia cipa u telefon koji jedva vuce neke java igre?
E sad da ne ispadne da ja samo pljujem, w900 ima jako dobar video zapis...mozda je to u stvari i bio cilj pa su usputno nabacili i igrice da se korisnici vise naloze, ma ko bi znao sta je u njihovim glavama :|
5130+Koss the plug....

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

sto se tice igara na mom w550 ne seckaju i idu pravo tecno, igre poput V-rely i slicno zahtevne ... . .

Odgovori