hvala momci na odgovorima . znao sam da je taj 3D akcelerator nesto dobro .

isto mogu da zamislim taj model kako god izgledao ,tog naslednika w900 . posto ionako nista drugo osim fm-a me i ne zanima mnogo na fonu osim naravno kamere , taj model bi svakako za mene mogao da bude nesto vrlo obicno samo kad bi kamera mogla sa ovakvim kvalitetom snimka kao kod w900 da snimi u rezoluciji 640x480 . mmmmmmm . bio bi skoro savrsen .
inace me nervira strasno sto i dalje proizvodjaci prave telefone , bilo jeftinije bilo skupe , a bez autofokusa . kao da taj autofokus toliko kosta ? neka bude i dva megapixela ali stavite bre autofokus pa da ima smisla kupovati . ja mislim da kada bi u kameru od 2 megapixela pa navise , sada bio neki standard da mora da se ugradjuje autofokus , da bi im prodaja svih modela takvih drasticno bila povecana . toliko ljudi odustaje od raznih prelepih bar po dizajnu modela ,samo zato sto nema autofokus . jer ne moze slika da bude 100 % , upotrebljiva nesto narocito bez autofokusa . kako to ne shvataju ? pogledajte samo onaj novi model samsunga pre,pre,prelepog dizajna za mene P310 . mnogo mi se svidja i bez obzira na cenu , samo jos da su stavili autofokus bio bi odlican . inace ima vrlo upotrebljiv video snimak . pogledajte na mobile review-u
ovde ali ne ,magovi moraju negde da upropaste stvar pa to ti je .
da su u tu kameru stavili autofokus,garantujem da bi prodali 5 puta vise telefona nego sto ce ovako . kako imaju cudnu glupu politiku svi proizvodjaci pa to je za neverovati. inace isto trcim na mr.com ( hvala akki , i zaboravio sam da sjedinim poruke , ubuduce cu paziti )
za NAPALM-a , uzivaj sa w900 ako ga uzmes , mislim da vredi toliko koliko kosta i da se nisi pokajao . ako ti nije tesko , kasnije , posalji nam par klipova kao primere iz prve ruke . hvala unapred .
evo sad sam otvorio taj mr.com i dobijem samo neki bez veze search site. jesam li pogresio adresu ? jel mr.com ima mozda jos nesto u nazivu sajta ?
pozdrav Vlada

<<< ova faca je za mr.com .