6630 na crno nov bez garancije 570eura, a u prodavnici samo na jednom mjestu za sada 680

eura, naravno ovo su one prve cijene koje će mnogo varirati jer je tel. tek stigao. :!:
Ovaj 6630 koji sam ja imao u ruci ima jednu grešku, desi se da spava (nema signala a uključen), slučajno sam to skužio i zato nije došlo do razmjene inače 6630 JE BOLJI SMARTPHONE OD SE S700, to znam definitivno, ali kao telefon za manje zahtjevnog korisnika bolji je SE S700, rekao bi da su potpuno različiti kada ih koristite dan ili dva što sam ja mogao, KONKRETNO:
SE S700 ima:
1.bolju kameru;
2.brži je prilikom pozivanja i slanja poruka;
3.bolji ekran (ali samo po zasićenosti boja)
4.veći ekran
5.manje dimenzije
Nokia 6630 ima:
1.daleko bolji i napredniji software
2.bolje mogućnosti u pogledu videa i slika(video je u većoj rezoluciji, slike se mogu zumirati)
3.bolji raspored tastature (brže se kuca)
4.SYMBIAN sto mu daje veliku prednost
5.više memorije, i mogućnost veće nadogradnje i to 8 puta u odnosu na SE
6.brže prima podatke preko IRDA ( SE nemože brže od 50 000bps iako na oficijelnom sajtu piše da može, ali sam probao i ne ide dok u 6630 možete trpati brzinom od 115 200bps)
Ali, za svakodnevnu upotrebu SE je definitivno moj prijedlog, a za tehnološke manijake, ko što sam i sam 6630 je npresušiv izvor zabave, ali skupe, za sad po meni SE bolji izbor bar za mene.