MT:S uvodi 3G mrežu
Ovako...Mrzi me da objasnjavam,ali imam informacije iz Telekoma koje kazu da bi trebalo(nije sigurno) da prvi dan bude 19.12.Drugo,takodje info iz Telekoma govori da su mnogi ljudi ovih dana(zavrsnih dana testiranja) imali i vecih problema od nedostupnosti,neke stvari tipa pise im na display-u "inactive sim",onda prebace na "gsm only",iskljuce pa ukljuce fon i sve je ok.Na to sam mislio.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I ja sam čula iz , relativno pouzdanih izvora, da 3G neće ni početi u decembru...čak da će to sve biti spremno tek na proleće...a nas sad samo prže iz Telekoma da će to biti pre Nove godine...Volela bih da to nije tačno, ali izvori kažu drugačije... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Bas danas sam uzeo onaj mt:s-ov paket za 200 kinti (colin cd + 100 din kredita + 100 poruka + mesec dana besplatnog neta) i aktivirao sam karticu i posle par sati stize mi izvestaj o propustenim pozivima (kao da sam bio nedostupan), a tel mi stalno bio u punom dometu!!! Bilo je podesen na DUAL MODE, cak mi se danas pojavio znak 3G u uglu displeja (n70).... Sad sam promenio na ONLY GSM..... (skroz sam zaboravio da to promenim..... glup sam
)....
pozz za sveeeeeeeeeeeeeeeee!!! ps: najbolji ste

kakv je to paket?dusanN70 napisao:Bas danas sam uzeo onaj mt:s-ov paket za 200 kinti (colin cd + 100 din kredita + 100 poruka + mesec dana besplatnog neta) i aktivirao sam karticu i posle par sati stize mi izvestaj o propustenim pozivima (kao da sam bio nedostupan), a tel mi stalno bio u punom dometu!!! Bilo je podesen na DUAL MODE, cak mi se danas pojavio znak 3G u uglu displeja (n70).... Sad sam promenio na ONLY GSM..... (skroz sam zaboravio da to promenim..... glup sam)....

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ma otkud li vam samo taj datum? Lucic je pominjao pocetak januara ako se ne varam a ovaj iz Eriksona da ce sve biti tehnicki spremno do kraja decembra (to i jest gotovo kada ce poceti komercijalno koriscenje zavisi od odluke marketinga).
@ dusanN70: el to treba da znaci da je tebi na broju omoguceno koriscenje 3G usluga i placas neku pretplatu za to, kad si toliko cekao
Mislim ako je gorepomenuti direktor mt:s-a rekao da se fizicki nece menjati kartice to ne znaci da ces automatski moci da koristis 3G, sem ako mozda nije pomenuo da se nece naplacivati nikakva pretplata i sl. Dakle testirano, spremno, handover moguc (ali za sada jos nikome nije ukljucen) ako bi me pekli na vatri da pogadjam datum rekao bih samo sigurno ne pre 27. a verovatno ni tada....mada opet..... eh Telekom je to......ma moz da se desi i da automatski dobijete jos koja podesavanja vezana za 3G..... ali opet Telekom je to

@ dusanN70: el to treba da znaci da je tebi na broju omoguceno koriscenje 3G usluga i placas neku pretplatu za to, kad si toliko cekao

- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Zanimljivo, trenutno sam na Slaviji, stoji mi 3G, pun signal, rade i pozivi i SMS. Kada probam video call prijavi mi da pozivani brojevi ili mreža ne podržavaju isti... Net takođe ne radi... Verovatno moram da ih zovnem da mi aktiviraju usluge, ali na 3G!
Evo, dok ovo kuckam vratio sam se na klasičnu GSM mrežu...

Evo, dok ovo kuckam vratio sam se na klasičnu GSM mrežu...

● PRAVILA FORUMA ●