MT:S uvodi 3G mrežu

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ovako...Mrzi me da objasnjavam,ali imam informacije iz Telekoma koje kazu da bi trebalo(nije sigurno) da prvi dan bude 19.12.Drugo,takodje info iz Telekoma govori da su mnogi ljudi ovih dana(zavrsnih dana testiranja) imali i vecih problema od nedostupnosti,neke stvari tipa pise im na display-u "inactive sim",onda prebace na "gsm only",iskljuce pa ukljuce fon i sve je ok.Na to sam mislio.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I ja sam čula iz , relativno pouzdanih izvora, da 3G neće ni početi u decembru...čak da će to sve biti spremno tek na proleće...a nas sad samo prže iz Telekoma da će to biti pre Nove godine...Volela bih da to nije tačno, ali izvori kažu drugačije... :?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Bas danas sam uzeo onaj mt:s-ov paket za 200 kinti (colin cd + 100 din kredita + 100 poruka + mesec dana besplatnog neta) i aktivirao sam karticu i posle par sati stize mi izvestaj o propustenim pozivima (kao da sam bio nedostupan), a tel mi stalno bio u punom dometu!!! Bilo je podesen na DUAL MODE, cak mi se danas pojavio znak 3G u uglu displeja (n70).... Sad sam promenio na ONLY GSM..... (skroz sam zaboravio da to promenim..... glup sam :wacko: )....
pozz za sveeeeeeeeeeeeeeeee!!! ps: najbolji ste :P

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Ja zbog iste situacije (bio nedostupan 5-6 sati a pun signal) raskinuo ugovor sa Telenorom i prešao na MTS...eee Božeee! a ono isto... :o :o

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ripper, a da nije problem do telefona?? :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

dusanN70 napisao:Bas danas sam uzeo onaj mt:s-ov paket za 200 kinti (colin cd + 100 din kredita + 100 poruka + mesec dana besplatnog neta) i aktivirao sam karticu i posle par sati stize mi izvestaj o propustenim pozivima (kao da sam bio nedostupan), a tel mi stalno bio u punom dometu!!! Bilo je podesen na DUAL MODE, cak mi se danas pojavio znak 3G u uglu displeja (n70).... Sad sam promenio na ONLY GSM..... (skroz sam zaboravio da to promenim..... glup sam :wacko: )....
pozz za sveeeeeeeeeeeeeeeee!!! ps: najbolji ste :P
kakv je to paket? :o zvuchi zanimljivo. . . :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Uz svaki Colin CD (originalan naravno) dobija se Mts-ova kartica sa 100 din kredita+100 poruka i mesec dana dial up interneta besplatno.
and justice for all...

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

ih bezveze, pomislila sam da je obrnuto ... xexexe
NOKIA N8

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Evo da se oglasim.. Primetio sam da mi je pojavljuje ona 3G ikonica umesto E (edge) u gradu oko slavije i kod crkve Svetog Marka... I probao sam kao video poziv, naravno nije radio.. e sad me zanima jel je potrebna ta 3g kartica ili ne?
Inace napominjem da sam uzeo 065 mts broj skoro, pre 10 dana..

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Ja sam slusao nekog direktora iz Telekoma koji je rekao da ce moci sa postojecim karicama, ali ne verujem. Najavili su pocetak rada 3g za 19.12. mozda sbog slave Sveti Nikola? Ne verujem da ce proraditi pre pocetka iduce godine!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja hvatam 3G na Bulevaru i na josh par mesta u gradu,ne secam se tachno,samo se odjednom pojavi ikonica ali naravno ne radi...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Treba ti kartica ili da se izmeni postojeća da bi radio 3G... a testira se odavno... ja se igrao ranije sa 3G... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jel neko citao roman Cekajuci Godoa? To je obavezna lektira u srednjoj skoli:) E pa i mi tako isto cekamo taj famozni 3G :D
Ko zna, mozda ga i docekamo, samo se iskreno nadam da tada necu imati dugu belu bradu:P
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Ma otkud li vam samo taj datum? Lucic je pominjao pocetak januara ako se ne varam a ovaj iz Eriksona da ce sve biti tehnicki spremno do kraja decembra (to i jest gotovo kada ce poceti komercijalno koriscenje zavisi od odluke marketinga).

@ dusanN70: el to treba da znaci da je tebi na broju omoguceno koriscenje 3G usluga i placas neku pretplatu za to, kad si toliko cekao :D Mislim ako je gorepomenuti direktor mt:s-a rekao da se fizicki nece menjati kartice to ne znaci da ces automatski moci da koristis 3G, sem ako mozda nije pomenuo da se nece naplacivati nikakva pretplata i sl. Dakle testirano, spremno, handover moguc (ali za sada jos nikome nije ukljucen) ako bi me pekli na vatri da pogadjam datum rekao bih samo sigurno ne pre 27. a verovatno ni tada....mada opet..... eh Telekom je to......ma moz da se desi i da automatski dobijete jos koja podesavanja vezana za 3G..... ali opet Telekom je to :wacko: :wacko:

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Bio je u planu 19.,ali nije pusten,ko zna kad ce...Sad sam cuo novi moguci datum,ali necu da saopstavam,jer niko ustvari ne zna tacno,postoje samo pretpostavke...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Vidim po Beogradu svuda billborde sa velikim 3G u centralnom planu, i dole na dnu mt:s imate prijatelje, izgleda da ce uskoro. Izgleda da je pitanje dana.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Bas me zanima da li ce biti besplatan u pocetku kao gprs?
Bar da daju 3-4 meseca dzabe 3G :D
:D :D
and justice for all...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Zanimljivo, trenutno sam na Slaviji, stoji mi 3G, pun signal, rade i pozivi i SMS. Kada probam video call prijavi mi da pozivani brojevi ili mreža ne podržavaju isti... Net takođe ne radi... Verovatno moram da ih zovnem da mi aktiviraju usluge, ali na 3G! :D

Evo, dok ovo kuckam vratio sam se na klasičnu GSM mrežu... :cry:

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

E stavrno ceo grad pun bliborda : STA JE 3G, zanimljivo, mirisevmi tu nesto :o !!! Mislim da ce uskoro,aaaaa!?!?!? Bolje da su napisali: KOLIKO KOSTA 3G :D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

hehehehe Miškoni, tebi stoji pun signal i 3G a meni (na Telenoru) kad god izgubim signal stoji 3G! :D To znaci da na telenoru 3G sljaka i bez mreze! :D :lol: :D

Slika

Ne znam zasto telefon tako baguje, ali meni ovakav 3G uopste ne koristi! :lol: :lol:
PozZ ;)

Odgovori