N73 vs w810i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 11:21

N73 vs w810i

Post od Ja_Mina »

Ponosni sam vlasnik SE w810i, poslednje 3 godine SE je za mene zakon i ova dilema ne bi postojala da telenor nije ubacio N73 u svoju ponudu.

Sto se specifikacije tice sve mi je jasno, interesuju me licna iskustva vlasnika, Bilo bi lepo da se javi neko ko je posedovao oba fona.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

izgleda da n73 više nije u igri.... možda se razgrabilo sve?
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3157

pozdrav...
Poslednja izmena od b_udder u Pet, 19. Jan 2007. 10:46, izmenjeno 1 put ukupno.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ja_Mina, nemoj puno da se nadas za tu telenorovu n73 posto je vise nema u ponudi! Prodato...
A sto se tice razlika izmedju njih, sve zavisi od tvog licnog ukusa, tj sta trazis od telefona? w810 koji koristis je odlican za muziku (sto si verovatno primetila :oops: ) dok bi ti nokia donela bolju kameru i symbian! n73 je kod mene jos uvek na probnom radu, jos ne mogu da kazem da je savrsen telefon, ali me svakim danom sve vise i vise odusevlajva! :D Jedina veca mana koju sam za sada primetio je dzoistik, koji je poceo pomalo da zaglavljuje, jos ne znam da li je to samo trenutna stvar ili je poceo da riknjava! :dry: U svakom slucaju posle NG je nosim u servis da proverim o cemu se radi. Neki se zale na masku koja skripi, meni (a ni mom drugu) se to jos nije desilo, mozda ce se razglaviti vremenom. Sve ostalo na telefonu funkcionise savrseno, za sada, jer kao sto rekoh jos uvek je na probnom radu! :wink:
PozZ

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Koren, skoro svaki N73 koji su prodali iz telenora vracao se u servis da se digne verzija softvera ne telefonu,ali skoro svaki,problem je bio samo sw,na V3 radi perfektno,na novom sw ima poboljsanja tipa na displeju No cal. enteries for today je podebljano ...

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

Hvala svima na odgovorima.
Procitala sam kompletan test i tamo su naveli problem sa dzojstikom, takodje nisu odusevljeni sa tastaturom (malo prostora za rukovanje), a pomenuli su i skripanje.

Medjutim ja sam SE fan i to je u ovom slucaju presudilo. Sacekacu da skupim parice i kupim sebi W950i :roll: :roll:
BlackBerry 8820

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

dok cekas taj cuveni W950i mogla bi da se pozabavis sa W850i nije ni on mnogo u zaostatku...softver od K800i ali "music options" su mnogo kvalitetnije...pozz 8)

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

Da,da ali ukoliko odlucim da promenim telefon to ce biti neki sa OS. Svaka druga zamena mi nije toliko bitna jer sa sam zadovoljna sa ovim sto imam. A iskreno sve drugo mi se za sada cini kao bacanje para jer ovo je dobar telefon i razlike su u nijansama.

Hvala u svakom slucaju.
BlackBerry 8820

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ti_Mina, nemas telefon koji zaostaje toliko za ostalim telefonima da bi trebala da ga menjas.. cek jos malo pa onda biraj!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

Hvala gallee znam da je moj telefon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Jedina mana mu je sto nema OS, ali prezivecu :D :D

dejan ralevic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:25

Post od dejan ralevic »

ljudi nije mi jasno kako mozete da poredite smartphone i dumbphone? W810 bi se eventualno mogao uporedjivati sa 6233, 6270 i L7e ali nikako sa N73 :uhuh: :uhuh:
dexx

pajovac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Jan 2007. 10:01

Post od pajovac »

n73 definitivno, bez imalo razmisljanja, oko imate negde uzmite nokiu u ruke, procesljaj te po meniu pa cete videti zasto ovo kazem, a prosirenja neogranicena

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

@dejan ralevic
preterujes, ovo nije klasicno poredjenje, jednostavno sam se pitala isplati li se menjati W810i za N73.

@pajovac
Ok. N73 je stvarno dobar fon ali to ne znaci da je nokia zakon, znam sta pricam jer sam ih promenila nekolikoi SE je mnogo bolji.
BlackBerry 8820

Zaključana tema