Ponosni sam vlasnik SE w810i, poslednje 3 godine SE je za mene zakon i ova dilema ne bi postojala da telenor nije ubacio N73 u svoju ponudu.
Sto se specifikacije tice sve mi je jasno, interesuju me licna iskustva vlasnika, Bilo bi lepo da se javi neko ko je posedovao oba fona.
N73 vs w810i
izgleda da n73 više nije u igri.... možda se razgrabilo sve?
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3157
pozdrav...
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3157
pozdrav...
Poslednja izmena od b_udder u Pet, 19. Jan 2007. 10:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Ja_Mina, nemoj puno da se nadas za tu telenorovu n73 posto je vise nema u ponudi! Prodato...
A sto se tice razlika izmedju njih, sve zavisi od tvog licnog ukusa, tj sta trazis od telefona? w810 koji koristis je odlican za muziku (sto si verovatno primetila
) dok bi ti nokia donela bolju kameru i symbian! n73 je kod mene jos uvek na probnom radu, jos ne mogu da kazem da je savrsen telefon, ali me svakim danom sve vise i vise odusevlajva!
Jedina veca mana koju sam za sada primetio je dzoistik, koji je poceo pomalo da zaglavljuje, jos ne znam da li je to samo trenutna stvar ili je poceo da riknjava!
U svakom slucaju posle NG je nosim u servis da proverim o cemu se radi. Neki se zale na masku koja skripi, meni (a ni mom drugu) se to jos nije desilo, mozda ce se razglaviti vremenom. Sve ostalo na telefonu funkcionise savrseno, za sada, jer kao sto rekoh jos uvek je na probnom radu!
PozZ
A sto se tice razlika izmedju njih, sve zavisi od tvog licnog ukusa, tj sta trazis od telefona? w810 koji koristis je odlican za muziku (sto si verovatno primetila

PozZ
Hvala svima na odgovorima.
Procitala sam kompletan test i tamo su naveli problem sa dzojstikom, takodje nisu odusevljeni sa tastaturom (malo prostora za rukovanje), a pomenuli su i skripanje.
Medjutim ja sam SE fan i to je u ovom slucaju presudilo. Sacekacu da skupim parice i kupim sebi W950i

Procitala sam kompletan test i tamo su naveli problem sa dzojstikom, takodje nisu odusevljeni sa tastaturom (malo prostora za rukovanje), a pomenuli su i skripanje.
Medjutim ja sam SE fan i to je u ovom slucaju presudilo. Sacekacu da skupim parice i kupim sebi W950i

BlackBerry 8820
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:25