Telefon za mamu?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ilke
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 25. Nov 2006. 11:52

Telefon za mamu?

Post od Ilke »

Hocu mami da poklonim telefon za rodjendan ali nemam pojma sta...to bi joj bio prvi telefon u zivotu,treba da ima solidan ekran,krupna slova na ekranu pri pozivanju broja,ne mora da ima kameru,cena da bude izmedju 100-130 evra,imate neke predloge?

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

najbolji telefon za te pare ja cenim da je k510 sony ericsson...stvarno je lep telefon mislimd ase na ekranu sve lepo vidi...ima dosta memorije da mami stavish koju slichicu i pesmu za zvono a ima i kameru! chak ima da se nadje i istod cifre koju si dao!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ilke, po tome sto si napisao pretpostavljam da ona apsolutno ne trazi nista narocito od telefona. pogotovo sto joj je to prvi telefon . bez obzira na to ,ja bih ipak kupio neki fon koji vredi kupiti . znaci ,za sutra , sto se kaze . da ti ne bude zao sto si dao pare .
u uzi izbor mi je zato usla Nokia 6151 . prvenstveno sam gledao Nokiu zato mi se meny kod Nokije najvise svidja i pocetnik se najlakse privikne na njega . i lak je za prve korake . e sad i ekran je lepo da je sa vise boja i da ima jaku bateriju. i kameru opet koja je tu i tamo iskoristiva, i fm radio za zabavu i prosirivu memoriju , i S40 . znaci sve to ima Nokia 6151 a kosta 155 evra po cenovniku odavde . mislim da vredi te pare iako nije u tom rasponu od 100-130 evra .
pogledaj review i pogledaj slike pa sam vidi .

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1128/Nokia/6151

a mislim da i slova mogu da se povecaju na large pri pisanju poruka tako da i covek sa naocarima lepo pise poruke .
meni se ovaj telefon svidja jer kad vec dajes 150-ak evra znas zasto dajes . :wink:

kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Post od kuntalo »

FM radio, kamera, Symbian- za kevu?

Moji predlozi:

Slika Slika Slika

Znam da je volis, ali to neces dokazati time sto ces za poklon dati 150 eura, jer zeni apsolutno nista nece znaciti ni Symbian, ni kamera, ni FM radio. Za stariju populaciju, koja se malo posvadjala sa novim tehnologijama (naravno da ima izuzetaka) sasvim ce biti dovoljan aparat koji salje i prima pozive i poruke. Jasnoca ekrana i jednostavan meni je ogroman +, a i Nokia i Samsung imaju skracenice koje se lako nauce i koje ce im znatno olaksati koriscenje. Takodje, sva tri navedena telefona su veoma dobre izrade (posebno Samsunzi), i veoma su simpaticnog izgleda, sto ce joj vise imponovati nego neka softverska resenja koja u zivotu nece koristiti.
Mozda je i najbolje resenje X210 ili neka slicna Nokia kako bi na poziv odgovorila jednostavnim otvaranjem preklopnika.

Srecna nova!

Edit: Zaboravih reci da Samsunzi po default- u ispisuju ubedljivo najveci font brojeva. Velicina slova pri kucanju SMS- a se takodje moze promeniti, tako da ne bi imala problema ukoliko slabije vidi (pu, pu, pu).
Poslednja izmena od kuntalo u Sre, 03. Jan 2007. 15:33, izmenjeno 1 put ukupno.
For the ritch, You sing.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Dakle treba ti
pouzdan
sa velikim ciframa
da se dobro cuje i zvono i sagovornik
baterija bar 5 dana
lagan
prihvatljivog izgleda za zene
i da bude do 100e?
Prosto :)
Samsung C210
Slika
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/829/Samsung/C210
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Ilke
Novajlija
Novajlija

Post od Ilke »

OK,hvala na predlozima...telefon ce koristiti samo za telefoniranje i sms,sve drugo bi bilo suvise komplikovane :D Pozdrav

mrki_sakar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12

Re: Telefon za mamu?

Post od mrki_sakar »

moj predlog je benq siemens S68

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/959/BenQ-Siemens/S68

tanak je...tastatura krupna a i slova... :D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

N73 ili W950 :D ..
definitivno :
Slika , Slika ili Slika

C200-------------------C210-----------C2300

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ja sam mami poklonio jos pre par godina LG C3320 i sluzi je super...fon radi besprekorno i dan danas 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja mojoj poklonio samsung e720 kad je tek izasao(juli 2005) i ne menja ga dok ne crke.Prezadovljna,telefon extra ekran,dobra kamera itd...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa madness99, to je sve stvar mogucnosti.. moja mama fura k300 sta da se radi, ne moze svako svasta.. da ja imam jako puno para moja mama bi sigurno imala n73 ili onaj 7390..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa gallee nije stvar u novcu,nego ja sam taj telefon prvo uzeo za sebe i nesto me nervirao preklop tad i blizila se godisnjica od roditelja i reko ajde da poklonim a ja sam nosio tad samsunga x100 mislim posle toga,a da je do novaca moja bi nosila vertu signature
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Za starije osobe ubedljivo najbolje je kupiti LG,Samsung ili Nokiu jer prethodna dva proizvodjaca imaju veliki font vidljiv svakom a Nokia vrlo jednostavano rukovanje.
LG G2 Black,16GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ilke, a pogledaj nokiju 6070,lep,lagan telefon sa solidnim ekranom,velikim lepim brojevima + fm radio + kamera =za samo 90 eura trenutno je ona best buy u tom cenovnom rangu,a jos je nokia i da zaboravih baterija barem 4 dana
D500&E71

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ja sam kad je tek izasao ima neki alcatel ot 715 baterija je trajala u normalnom koriscenju 10 dana a u mirovanju 12 ,to je bio telefon,i ukradu mi punjac i dok nisam nasao punjac trajalo 2-3 meseca baterija malo popustila i spala na 5 dana.a moje misljenje da je LG najbolja kupovina
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

NOKIA 3510 definitivno ako ti trebaju veliki i citljivi brojevi, dobra baterija i ogromne tipke 8)
5130+Koss the plug....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Masterokrata, pun pogodak! :wink: Mozda jos bolje 3510i sa kolorom u ekranu :D ,jeste da je stariji model,ali mami neki fensi Samsung ili LG nece trebati :uhuh: :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Green, za mame i tate najjaci telefon ubedljivo....na njemu sve veliko i brojevi i tipke, baterija mnogo drzi , ne kvari se izdrzava razne padove...ma jednom recju neunistiv....3510i je kod mene radio 1.5 god, i sad je kod caleta preko godinu dana, on ga retko kad cistim rukama uzima, stalno mu ispada po radionici, evo tek sad vidim tipke se malo izlizale al o5 su brojevi i slova citljivi. Ma bruka telefon.
5130+Koss the plug....

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Masterokrata, treba sad naci 3510 heh.. imas lepe samsunge jeftinije i na preklop znaci imas velike dugmice velike brojeve na ekranu lak je za upotrebu i sta ces vise..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Ilke
Novajlija
Novajlija

Post od Ilke »

Definitivno ce biti ili Nokia ili Samsung,samo da odlucim jos koji :D Hvala svima na predlozima...

Odgovori