Telefon za mamu?
Telefon za mamu?
Hocu mami da poklonim telefon za rodjendan ali nemam pojma sta...to bi joj bio prvi telefon u zivotu,treba da ima solidan ekran,krupna slova na ekranu pri pozivanju broja,ne mora da ima kameru,cena da bude izmedju 100-130 evra,imate neke predloge?
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ilke, po tome sto si napisao pretpostavljam da ona apsolutno ne trazi nista narocito od telefona. pogotovo sto joj je to prvi telefon . bez obzira na to ,ja bih ipak kupio neki fon koji vredi kupiti . znaci ,za sutra , sto se kaze . da ti ne bude zao sto si dao pare .
u uzi izbor mi je zato usla Nokia 6151 . prvenstveno sam gledao Nokiu zato mi se meny kod Nokije najvise svidja i pocetnik se najlakse privikne na njega . i lak je za prve korake . e sad i ekran je lepo da je sa vise boja i da ima jaku bateriju. i kameru opet koja je tu i tamo iskoristiva, i fm radio za zabavu i prosirivu memoriju , i S40 . znaci sve to ima Nokia 6151 a kosta 155 evra po cenovniku odavde . mislim da vredi te pare iako nije u tom rasponu od 100-130 evra .
pogledaj review i pogledaj slike pa sam vidi .
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1128/Nokia/6151
a mislim da i slova mogu da se povecaju na large pri pisanju poruka tako da i covek sa naocarima lepo pise poruke .
meni se ovaj telefon svidja jer kad vec dajes 150-ak evra znas zasto dajes .
u uzi izbor mi je zato usla Nokia 6151 . prvenstveno sam gledao Nokiu zato mi se meny kod Nokije najvise svidja i pocetnik se najlakse privikne na njega . i lak je za prve korake . e sad i ekran je lepo da je sa vise boja i da ima jaku bateriju. i kameru opet koja je tu i tamo iskoristiva, i fm radio za zabavu i prosirivu memoriju , i S40 . znaci sve to ima Nokia 6151 a kosta 155 evra po cenovniku odavde . mislim da vredi te pare iako nije u tom rasponu od 100-130 evra .
pogledaj review i pogledaj slike pa sam vidi .
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1128/Nokia/6151
a mislim da i slova mogu da se povecaju na large pri pisanju poruka tako da i covek sa naocarima lepo pise poruke .
meni se ovaj telefon svidja jer kad vec dajes 150-ak evra znas zasto dajes .

- kuntalo
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
- Kontakt:
FM radio, kamera, Symbian- za kevu?
Moji predlozi:

Znam da je volis, ali to neces dokazati time sto ces za poklon dati 150 eura, jer zeni apsolutno nista nece znaciti ni Symbian, ni kamera, ni FM radio. Za stariju populaciju, koja se malo posvadjala sa novim tehnologijama (naravno da ima izuzetaka) sasvim ce biti dovoljan aparat koji salje i prima pozive i poruke. Jasnoca ekrana i jednostavan meni je ogroman +, a i Nokia i Samsung imaju skracenice koje se lako nauce i koje ce im znatno olaksati koriscenje. Takodje, sva tri navedena telefona su veoma dobre izrade (posebno Samsunzi), i veoma su simpaticnog izgleda, sto ce joj vise imponovati nego neka softverska resenja koja u zivotu nece koristiti.
Mozda je i najbolje resenje X210 ili neka slicna Nokia kako bi na poziv odgovorila jednostavnim otvaranjem preklopnika.
Srecna nova!
Edit: Zaboravih reci da Samsunzi po default- u ispisuju ubedljivo najveci font brojeva. Velicina slova pri kucanju SMS- a se takodje moze promeniti, tako da ne bi imala problema ukoliko slabije vidi (pu, pu, pu).
Moji predlozi:

Znam da je volis, ali to neces dokazati time sto ces za poklon dati 150 eura, jer zeni apsolutno nista nece znaciti ni Symbian, ni kamera, ni FM radio. Za stariju populaciju, koja se malo posvadjala sa novim tehnologijama (naravno da ima izuzetaka) sasvim ce biti dovoljan aparat koji salje i prima pozive i poruke. Jasnoca ekrana i jednostavan meni je ogroman +, a i Nokia i Samsung imaju skracenice koje se lako nauce i koje ce im znatno olaksati koriscenje. Takodje, sva tri navedena telefona su veoma dobre izrade (posebno Samsunzi), i veoma su simpaticnog izgleda, sto ce joj vise imponovati nego neka softverska resenja koja u zivotu nece koristiti.
Mozda je i najbolje resenje X210 ili neka slicna Nokia kako bi na poziv odgovorila jednostavnim otvaranjem preklopnika.
Srecna nova!
Edit: Zaboravih reci da Samsunzi po default- u ispisuju ubedljivo najveci font brojeva. Velicina slova pri kucanju SMS- a se takodje moze promeniti, tako da ne bi imala problema ukoliko slabije vidi (pu, pu, pu).
Poslednja izmena od kuntalo u Sre, 03. Jan 2007. 15:33, izmenjeno 1 put ukupno.
For the ritch, You sing.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Dakle treba ti
pouzdan
sa velikim ciframa
da se dobro cuje i zvono i sagovornik
baterija bar 5 dana
lagan
prihvatljivog izgleda za zene
i da bude do 100e?
Prosto
Samsung C210

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/829/Samsung/C210
pouzdan
sa velikim ciframa
da se dobro cuje i zvono i sagovornik
baterija bar 5 dana
lagan
prihvatljivog izgleda za zene
i da bude do 100e?
Prosto

Samsung C210

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/829/Samsung/C210
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- mrki_sakar
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12
Re: Telefon za mamu?
moj predlog je benq siemens S68
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/959/BenQ-Siemens/S68
tanak je...tastatura krupna a i slova...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/959/BenQ-Siemens/S68
tanak je...tastatura krupna a i slova...

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pa gallee nije stvar u novcu,nego ja sam taj telefon prvo uzeo za sebe i nesto me nervirao preklop tad i blizila se godisnjica od roditelja i reko ajde da poklonim a ja sam nosio tad samsunga x100 mislim posle toga,a da je do novaca moja bi nosila vertu signature
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
ja sam kad je tek izasao ima neki alcatel ot 715 baterija je trajala u normalnom koriscenju 10 dana a u mirovanju 12 ,to je bio telefon,i ukradu mi punjac i dok nisam nasao punjac trajalo 2-3 meseca baterija malo popustila i spala na 5 dana.a moje misljenje da je LG najbolja kupovina
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Green, za mame i tate najjaci telefon ubedljivo....na njemu sve veliko i brojevi i tipke, baterija mnogo drzi , ne kvari se izdrzava razne padove...ma jednom recju neunistiv....3510i je kod mene radio 1.5 god, i sad je kod caleta preko godinu dana, on ga retko kad cistim rukama uzima, stalno mu ispada po radionici, evo tek sad vidim tipke se malo izlizale al o5 su brojevi i slova citljivi. Ma bruka telefon.
5130+Koss the plug....