Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jbt, pa pozovite i pitajte, za je to toliki problem? Svi nesto pitaju, svi kao ne znaju... Najmanji je problem da pozovete prodavnicu u kojoj ste kupili telefon i gotovo
E ljudi kupio sam N73 u jednoj firmi u BG-u skidana sa TIM mreze i imam vise problema. Da ih sad ne nabrajam, telefon cu vratiti, pa me interesuje da li neko zna gde u BG-u mogu da kupim N73, ali da nema logo mreze na aparatu i da software bude originalan. Naravno samo nemojte mi reci u ovlascenom servisu jer za to nemam pare. Please help!
Ako su problemi vezani sa softver, zasto ne zahtevas od radnje gde si kupio da ti ubace cist softver flesovanjem i testiras telefon sa cistim originalnim softvetom, ako ti bas ne smeta TIM logo na telefonu? Problema ima i original a tek skidan sa mreze ...
Sale2322, ma očigledno ne znaju šta pričaju...ne verujem da imaju Timov software i da ga bilo kome ubacuju...Nego verovatno i nemaju mogućnost kako da ti odrade Flash...Ako neće da ti vrate novac možda najbolje da sam uradiš Update preko Nokia Software Updatera sa Nokia sajta...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
pojavile su se crne maskice za N73 po ceni od 12.5 eura i mogu vam reci da su uzasnog kvaliteta, mislim da je to proizvod neke kineske kucne radinosti od 2 radnika (od kojih je jedan segrt od 3 godine starosti). ipak cemo sacekati jos malo za adekvatne N73 music edition maskice
Izgleda da su kao službene telefone u Sriji počeli da dele i skupe modele. Kod nas u firmi su podelili već 5-6 TIMovih N73 (zbog 064 BIZnet mreže), ali ja na žalost ne spadam u tu povlašćenu kastu Nego na svu muku još mene maltretiraju jer oni ne znaju da ga koriste
Drugarov ćale je takođe od Vodovoda dobio e61, i neće da ga koristi, pa ga dao sinu.
Eeeee....... i posle nek mi neko priča da u Srbiji nema para....... Isto ko i sa onim silnim redovima za novootvorene tržne centre.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Uzeo sam malo pre N73, trenutno se baterija forimira, vi ste se ovde bas raspisali, kakve to probleme mogu da ocekujem, jer je i moj skinut sa TIM-ove mreze, sad sam se smorio
vanplanetarno, bateriju ne moras da formiras, to ti kazem jer se u nokiinom originalnom uputstvu to nigde ne spominje, vec samo pise da se puni dok se ne napuni! Sto se tice toga da je telefon sa TIM mreze, ne znaci da ces imati bilo kakvih problema, jedino sto moze je da te smara TIM-ov softver, ali i to moze da se ocisti bez problema.
Sale2322, maski za n73 ima malo za sad ali ja ti ne bi preporucio da je skidas ti nego da ti skinu oni u servisu gde ces je i menjati (kineze i ostala cuda izbaci) tako da nemas rizika da je ostetis i ako je oni ostete trebaju da ti zamene ili nekako nadoknade..
Ne mozes da zakljucas taj folder, postoje neki 3rd party programi koji imaju mogucnost da zakljucavaju bilo koji file, a ne samo slike i video konkretno
.... Da li mozda neko zna koji je dobar program za zakljucavanje poruka i gde mogu da ga nadjem na netu za ovaj model i neki dobar diktafon .......pozzzzz...........
Meni treba konkretan naziv za ova dva programa .....za zakljucavanje poruka i za diktafon koji ce moci da snima telefonski razgovor vise od minut Pa ako neko zna nazive za ove programe nek ih napise ......pozzzz......
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.