filmovi na k800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
dmihalj, videcu vec da nesto odradim ali nema bas puno opcija recimo za promenu rezolucije osim klasicne i jos dosta toga...dobar je ali...mozda sam ja perfekcionista
Rapid, zabranjeno je pricati o krackovima na forumu tako da to mozes saBoYaN, om i na pp 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
fain2daniel znam i mene je to nerviralo samo kada bi moglo rucno da se namesti ta rezolucija npr. 220*176 i kada bi se to prebacilo u fullscreen-y ne bi bilo problema jer on kada prebaci u fullscreen obrne sliku tako da bi to bilo to znaci prava njegova rezolucija i ne bi bilo problema slika super...
BoYaN proveri da li ti je iskljucena ona opcija sa DirectX-om,imas li snimljene sve potrebne kodeke....
e sad sam skinuo 0.896 verziju m3 to je najnovija sa najnovijim drajverima i izgleda da ima opcija za rucno podesavanje rezolucije,kada istestiramsve javicu kako je i sta
probao sam novu verziju i sve je ok cak mozes i rucno da podesavas rezoluciju sto je po meni odlicna stvar,mozes da pravis svoje profile...Samo sto w810 ne moze to da izdrzi.Znaci konvertujem ga ja sve lepo u zeljenoj rezoluciji ali kada otvorim fajl na telefonu pusti zvuk ali slike nigde tako da ciljam da zbog ne kompatabilnosti rezolucije ne da sliku
Ako se setim nesto u medjuvremenu javicu a sad idem da dzonjam,oci mi ispale od 18h sam za kompjuterom,ukocio sam se,mislim da mi je cak i stolica srasla za mene
pozz
BoYaN proveri da li ti je iskljucena ona opcija sa DirectX-om,imas li snimljene sve potrebne kodeke....
e sad sam skinuo 0.896 verziju m3 to je najnovija sa najnovijim drajverima i izgleda da ima opcija za rucno podesavanje rezolucije,kada istestiramsve javicu kako je i sta
probao sam novu verziju i sve je ok cak mozes i rucno da podesavas rezoluciju sto je po meni odlicna stvar,mozes da pravis svoje profile...Samo sto w810 ne moze to da izdrzi.Znaci konvertujem ga ja sve lepo u zeljenoj rezoluciji ali kada otvorim fajl na telefonu pusti zvuk ali slike nigde tako da ciljam da zbog ne kompatabilnosti rezolucije ne da sliku

Ako se setim nesto u medjuvremenu javicu a sad idem da dzonjam,oci mi ispale od 18h sam za kompjuterom,ukocio sam se,mislim da mi je cak i stolica srasla za mene
pozz

Ej bre čoveče, pa to nije krek, sve je legalno, jedino taj M3 baguje prilikom downloaddovanja sa neta...Mislim, fajlovi koji mu trebaju su na nero sajtu, zar bi bili tu da su krekovi?fain2daniel napisao: Rapid, zabranjeno je pricati o krackovima na forumu tako da to mozes saBoYaN, om i na pp

Jedino šta uradiš time je da sam skineš fajlove koji ti trebaju, a da to ne uradi automatski program, koji zabaguje prilikom skidanja

Brzi ti prsti od pameti

/edit
btw: najnoviji M3 ponudi manuelno skidanje nero aac fajlova, jer na nekim konfiguracijama automatsko skidanje pravi probleme

5530XM
Imam SP1 tako da net framework 3.0 nije kompatibilan, a sto se tiche potrebnih kodeka nisam siguran da ih imam sve zato sto i ne znam koliko ih ima i koji su. Program radi do trenutka kada kliknem na convert, a probao sam sve moguce kombinacije i o5 radi isto...
Ako nekome nije problem neka posalje te kodeke [ako ih ima vishe] na boyan_bor@yahoo.com kada bude imao vremena ili neka mi napise pa cu ja sam vec nekako... ne kontam zasto se tako gasi sam od sebe...
Ako nekome nije problem neka posalje te kodeke [ako ih ima vishe] na boyan_bor@yahoo.com kada bude imao vremena ili neka mi napise pa cu ja sam vec nekako... ne kontam zasto se tako gasi sam od sebe...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
dmihalj, uradio sam upgrade na 0.896 verziju na M3 ali o5 nista narocito sto se kvaliteta tice...probao sam da stavim kao fon w850 jer ima vecu rezoluciju ali nijedna druga rezolucija ne prija fonu tj prikaze fajl kao muzicki a ne kao video
bolji je od 3GP to stoji ali je o5 daleko od savrsenstva 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Znam za to sa rezolucjom,kao i a je daleko od savrsenstva
.Mislim da si isprobao sve moguce opcije,cackao sam jos i sa onim image sharpening ali razlike su neprimetne,ne znam kakvog je kvaliteta samo jos taj video zapis,ali sumnjam da je do toga.Ja sam opet zadovoljan, kazem da nije slika kristalna ali na zadovoljavajucem nivou,ipak je to samo telefon ne kucni bioskop
.Probaj jos samo sa onom opcijom za DirectX ako ti radi,to je poslednja nada.Ako ne uspes ni sa tim,onda ces morati da se zadovoljis sa tim za sada.

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
konvertovao sam sa m3 film americka pita 5-novi je film i skunuo sam prevod sa sajta za prevode i film zauzima oko 300 mb i ekstra izgleda,a ono najbolje je to sto mi se u k800 nalazi m2 kartica od 1gb,o happy day-imam 100 mp3 pesama,ceo film,500 slika i 20 sitnijih video zapisa,celu epizodu simpsonovih i ima jos 150 mb
nokia c7
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Kolega koji je ostavio link na pocetku ostavlja link i na kraju 
Najnovija verzija M3 konvertera:
http://www.vapulus.com/w900i/M3-0.8.9.8-Installer.exe

Najnovija verzija M3 konvertera:
http://www.vapulus.com/w900i/M3-0.8.9.8-Installer.exe
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Evo sad ja cu da stavim kraj za potragu na M3 program preko ovaj link.
http://www.vapulus.com/w900i/m3-version.txt
Nisam totalno siguran ali mislim da je ovaj link orginalni change list za M3.
http://www.vapulus.com/w900i/m3-version.txt
Nisam totalno siguran ali mislim da je ovaj link orginalni change list za M3.