Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Jones, pa ja sam ti još ranije rekao da ne očekuješ neki ekstra kvalitet - ad-15 + sony mdr-j20 = ok zvuk ... isti bi bio verovatno i sa slabijim slušalicama jer ne može da ih "iskoristi" do kraja ;)

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Jones, hoces da ti prodam svoj ad-15? 8)
...shit happens... keep d smile!

M@F&J@$
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 21:35

Post od M@F&J@$ »

Ljudi ja sam pokusao na mojoj 6630ici da ubacim ETI ali kad hocu da ga pokrenem ne reaguje. Proba da ga ukljuci i onda nece ostane tu gde jesam. Zna li neko zasto???? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

markoni_po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:37

Re: pitanja za n6630

Post od markoni_po »

da li mogu da gledam filmove/klipove u rar formatu bez instaltanja nekog programa?

mnogo mi je potreban odgovor..
N91..moja ljubav!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

markoni_po, rar ti je faji koji kompresuje velike fajlove tako da moras na kompu da ga raspakujes (winrar program) i onda ga prebacis na fon i gledas ako je u nekom formatu koji tvoj telefon podrzava.. koji telefon imash?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

markoni_po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:37

Post od markoni_po »

nokia6630..

..mislio sam da ga samo prebacim u fon i da moze..jbg misliti i s*ati nije isto..

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

mozes ti njega da prebacis na fon ali ne moze da otvori, kako kazes bez programa.. ali ako ga otpakujes na kompu i prebacis na fon mozes
N-Naravno..!

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pa da ne mozes ni da gledas ni *.avi bez programa :)) , a inace ako imas zipmana i njegov dodatak za rar, i smartmovie recimo, i recimo fexplorer mozes da gledas film zapakovan u rar fajlu...
6630

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Mozda je malo glupo pitanje...Danas sam slusao 30 min muziku sa 1 crticom, pa sam se zacudio.

Da li je mozda potrosnja baterije manja ukoliko je muzika utisana?

Logicno da ce zvucnik da vuce manju snagu al ja pretpostavljam da je to zanemarljiva razlika

Sta vi mislite?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa nek sad nasa logika presudi.. po mojoj je normalno da kad je muzika tiha baterija se trosi sporije..
N-Naravno..!

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

pa to je oduvjek bilo tako, po logici i praksi a sad ako se nije nesto promjenilo hehe 8) :P
  • ______________________________________________________
    izmenio b_udder:: ograničenje od 100 karaktera postoji s razlogom

bota
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02

Post od bota »

e LJudi imam jedan problemcic:Kupio sam karticu od 1 gb,kingstone za mobilne,i sve sljaka kako treba ali kada ukljucim kameru i snimam klipove oni streckaju kada je u opcijama ukluceno da idu na memorisku,cim vratim na telefonsku memoriju sve radi normalno.kartica nije napunjena sem par programa(fexplorer,...)?POMOC!!! :smutny: :ohmy: :cry:
Poslednja izmena od bota u Ned, 11. Feb 2007. 16:11, izmenjeno 1 put ukupno.

cool
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 19:47

Post od cool »

Bitno je i koa je brzina kartice koju si kupio. Probaj da pronadjes neku brzu. To bi sigurno resilo problem sa seckanjem

bota
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02

Post od bota »

Pa ne znam za brzinu,pise da je8MB/sec sve sem kamere radi kao i na onoj koja je dosla fabricki,sem sto mozda treba malo vise vremena da ucitam pesme(ali to je valjda zbog kolicine),a da menjam karticu posle 10 dana pa recimo da nisam rokfeler :smutny:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Ljudi, koju karticu mi preporuchujete da kupim, a da je 1gb ili vishe..?
za ovaj phone naravno.... :roll:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlaki, slobodno uzmi od 1GB...ali vidi neka ne bude Kingston, već ako uspeš da nađeš Transcend... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa dobro, to je sad subjektivno, znam dosta njih koji su zadovoljni sa Kingstonom, i ja ga koristim doduse u fotoaparatu i radi mi sasvim lepo. Ali opet sa druge strane ima i onih koji se zale na istu tu karticu tako da...na tebi je da odlucis 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Azimuth, jesu ljudi inače zadovoljni sa Kingston karticama...ali su se njihove kartice od 1GB baš loše pokazale i gotovo svi koji ih imaju su se žalili... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A sto znam ja :wink: samo prenosim moje i iskustva ljudi iz moje okoline. Moguce da je tako kao sto kazes ali je isto tako moguce da je i do prodavca tj skladistenja kartica itd. ili da je ruba sa greskom pa ih povoljnije prodaju i ljudi se zalete pa kupe..ne znam stvarno. Ja sa za to da se ide na sigurno, pa makar to i malo vise kostalo :wink:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Ako Ninolina, kaze da je tako :), onda je TAKO :roll:
6630

Odgovori