Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jones, pa ja sam ti još ranije rekao da ne očekuješ neki ekstra kvalitet - ad-15 + sony mdr-j20 = ok zvuk ... isti bi bio verovatno i sa slabijim slušalicama jer ne može da ih "iskoristi" do kraja
Ljudi ja sam pokusao na mojoj 6630ici da ubacim ETI ali kad hocu da ga pokrenem ne reaguje. Proba da ga ukljuci i onda nece ostane tu gde jesam. Zna li neko zasto????
markoni_po, rar ti je faji koji kompresuje velike fajlove tako da moras na kompu da ga raspakujes (winrar program) i onda ga prebacis na fon i gledas ako je u nekom formatu koji tvoj telefon podrzava.. koji telefon imash?
Pa da ne mozes ni da gledas ni *.avi bez programa ) , a inace ako imas zipmana i njegov dodatak za rar, i smartmovie recimo, i recimo fexplorer mozes da gledas film zapakovan u rar fajlu...
e LJudi imam jedan problemcic:Kupio sam karticu od 1 gb,kingstone za mobilne,i sve sljaka kako treba ali kada ukljucim kameru i snimam klipove oni streckaju kada je u opcijama ukluceno da idu na memorisku,cim vratim na telefonsku memoriju sve radi normalno.kartica nije napunjena sem par programa(fexplorer,...)?POMOC!!!
Poslednja izmena od bota u Ned, 11. Feb 2007. 16:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa ne znam za brzinu,pise da je8MB/sec sve sem kamere radi kao i na onoj koja je dosla fabricki,sem sto mozda treba malo vise vremena da ucitam pesme(ali to je valjda zbog kolicine),a da menjam karticu posle 10 dana pa recimo da nisam rokfeler
Pa dobro, to je sad subjektivno, znam dosta njih koji su zadovoljni sa Kingstonom, i ja ga koristim doduse u fotoaparatu i radi mi sasvim lepo. Ali opet sa druge strane ima i onih koji se zale na istu tu karticu tako da...na tebi je da odlucis
Azimuth, jesu ljudi inače zadovoljni sa Kingston karticama...ali su se njihove kartice od 1GB baš loše pokazale i gotovo svi koji ih imaju su se žalili...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
A sto znam ja samo prenosim moje i iskustva ljudi iz moje okoline. Moguce da je tako kao sto kazes ali je isto tako moguce da je i do prodavca tj skladistenja kartica itd. ili da je ruba sa greskom pa ih povoljnije prodaju i ljudi se zalete pa kupe..ne znam stvarno. Ja sa za to da se ide na sigurno, pa makar to i malo vise kostalo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.